Już mnie to powoli przerasta!!
Moderator: modTeam
Już mnie to powoli przerasta!!
Witam wszystkich na początku:) co tu dużo pisac ostatnio poznalem kogos no i coz na poczatku bylo fajnie i tu nagle nawet nie wiem z jakiego powodu albo co sie stalo zerwala ze mna kontakt z dnia na dzien zrozumial bym to no dobra widocznie musialo tak byc ale kurcze zawsze jak kogos poznaje tak sie konczy... ze do siebie nie pasujemy i takie tam bajki czy to juz jest jakies fatum albo jak ilez mozna?? No i coz mam mała zalamke majac lat ile mam i co od jakiegos dluzszego czasu sam i powoli juz trace jakies nadzieje ze to sie kiedys zmieni...
To w takim razie weź i ten tego tam i wtedy daj ten tamtem i tamto w tym to będzie ten, no co tu dużo pisać.Boy24 pisze:ostatnio poznalem kogos no i coz na poczatku bylo fajnie i tu nagle nawet nie wiem z jakiego powodu albo co sie stalo zerwala ze mna kontakt z dnia na dzien zrozumial bym to no dobra widocznie musialo tak byc ale kurcze zawsze jak kogos poznaje tak sie konczy... ze do siebie nie pasujemy i takie tam bajki czy to juz jest jakies fatum albo jak ilez mozna?? No i coz mam mała zalamke majac lat ile mam i co od jakiegos dluzszego czasu sam i powoli juz trace jakies nadzieje ze to sie kiedys zmieni...
- ksiezycowka
- Weteran
shaman pisze:To w takim razie weź i ten tego tam i wtedy daj ten tamtem i tamto w tym to będzie ten, no co tu dużo pisać.
Ej weź bo nie rozumiem no nie wiem czemu ty tu wpisałeś po co i co onacza ta dziwna ukośna jakaś kreska , mam lat też ile mam musiałeś coś pomylić
Boy24 pisze:no dobra widocznie musialo tak byc
a gdybyś tak zadzwonił to dwóch-trzech z nich i zapytał to co by ci sie stało lat masz tyle ile masz i może coś powiedzą ten tego sensownego
ps. podoba mi się w tym temacie rola modów.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”