Kolejny raz zostałem zraniony

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Haribo
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Haribo » 08 gru 2004, 14:27

Adamo nie przejmuj sie te panny juz takie sa, udaja wrazliwe, a potem wychodzi szydlo z worka... ale pamietaj ze to my jestesmy meskie szowinistyczne swinie bez uczuc i myslace tylko o sexie :P!!
P.S. nie przejmuj sie, tego kwiatu jest pol swiatu, trafisz na taka co odwzajemni uczucie...
"moim grzechem, ze nie wlaze w dupe innym...sam wiec widzisz ojcze, ze jestem winny..."
Adamo

Postautor: Adamo » 09 gru 2004, 21:57

Haribo Tnx :564: Ale tak sobie myśle i przypomniała mi sie moja poprzedniczka 2 lata razem bylismy było cudownie od poczatku Miłość Kwitnąca Pełna para ... Po Nowym roku zaczela sie spotykac z jakims co ja nawet nie wiedzialem 2 miesiace potem zerwała powód ze sie mało ze soba widzimy ;/ Max zdołowany nie rozumiałem dopóki nie zobaczyłem jej 2 dni potem z innym na miescie ;( Widocznie To Wlasnie Kobiety To Swinie Myslące kroczem a nie my :P Pozdro ( P.S nie wszystkie :) )
Awatar użytkownika
Hardcore
Weteran
Weteran
Postautor: Hardcore » 10 gru 2004, 13:22

Haribo dobrze to podsumował :) A to że panna rzuca dla innego to już standardowy schemat ostatnimi czasy :D
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Obrazek
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 10 gru 2004, 13:42

Hardcore pisze:... A to że panna rzuca dla innego to już standardowy schemat ostatnimi czasy :D

Zawsze partner rzuca dla kogoś.
Ewenementem jest: chcę być sam/sama.
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
Hardcore
Weteran
Weteran
Postautor: Hardcore » 10 gru 2004, 13:56

zawsze to panny mówią że nie pasujemy do siebie, a prawda jest taka, że mają kogoś na boku
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Obrazek
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 10 gru 2004, 20:24

zawsze to panny mówią że nie pasujemy do siebie, a prawda jest taka, że mają kogoś na boku
Albo naprawdę sądzą, że to niewypał i nie chcą tego dalej ciągnąć żeby facet się zbytnio nie nakręcił i bardziej nie cierpiał...?
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 10 gru 2004, 20:41

Po 20 latach też? :D :D :D
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 10 gru 2004, 20:42

HC mylisz sie, facet tez moze powiedziec "nie pasujemy do siebie". Albo moze powie to inaczej... Cholera go wie, zalezy od sytuacji.
Awatar użytkownika
Mr freeze
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Mr freeze » 10 gru 2004, 20:46

To dlaczego od razu na samym początku nie kończycie znajomości tylko po poł roku?
Co to jakieś idiotyczme podchody??

Chociaż istnieją pewne istoty, którym sprawia to radość...
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 10 gru 2004, 23:26

od razu na samym początku nie kończycie znajomości tylko po poł roku?
To zależy od osoby!Ja bym w życiu nie mogła się męczyć pół roku gdybym zauważyła, że nie pasujemy do siebie. Tylko, że niektórzy tego nie rozumieją.
Awatar użytkownika
ThugLife
Bywalec
Bywalec
Postautor: ThugLife » 11 gru 2004, 10:43

Moja kuzynka zerwala z kolesiem po roku, ale to dlatego ze robila podchody pod jego niesmialego kumpla. Bez uzycia jednego nie moglaby rzucic sieci na drugiego. :) I teraz jest szczesliwa z drugim przez kolejny rok. Zanim sie angazujesz lepiej testnij trwalosc tego uczucia u niej, chyba ze traktujesz to jak przelotny zwiazek, w ktorym liczy sie chwila. Jezeli cie pokocha to bedzie inaczej niz w zauroczeniach ze "kochasz" mocno a z kazdym dniem slabiej tylko z kazdym dniem wydaje ci sie ze jeszcze mocniej. Takie se wlasne spostrzezenia...
alternati

Postautor: alternati » 11 gru 2004, 13:18

jakie to wszystko popi*****e. dlaczego wbrew temu co ludzie pisza widze że jednak nie werto próbowac?
reklamy nie chce uskuteczniac, ale aż sie prosi.
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 11 gru 2004, 14:09

Sam sie musisz zmienic, my Cie nie zmienimy.
Awatar użytkownika
Miltonia
Weteran
Weteran
Postautor: Miltonia » 11 gru 2004, 15:10

alternati, Ty, oczywiscie moim skromnym zdaniem, nie szukasz odpowiedzi na swoje pytanie, tylko potwierdzenia, ze masz racje. Ja bym Cie tylko namawiala, zebys byl bardziej otwarty na swiat i na zmiany, jakie z pewnoscia beda w Tobie zachodzic.

A co do tego, ze cos bolesnego spotyka nas kolejny raz itd... . No coz, tego sie zmienic nie da i juz. Mamy wplyw tylko na to, co dalej z tym zrobimy.
"a miłość tylko jedną można wszędzie spotkać
przed grzechem i po grzechu zostaje ta sama"
Awatar użytkownika
ptaszek
Weteran
Weteran
Postautor: ptaszek » 11 gru 2004, 15:21

A ja mam wrażenie że oprócz niezdecydowania kobiety po prostu mają większe wymagania co do partnerów - i dlatego tak się dzieje jak się dzieje :|
"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
Adamo

Postautor: Adamo » 12 gru 2004, 22:31

Hm bywa :) Przeważnie to sciema i ktos ma na boku 2 osobe. a czasami Tak Wychodzi :) Np. Moja siorka Była z Facetem 3 lata i cos :) I rozstali sie .... powód Kochali sie nadal ale niektóre zachowania były nie do zniesienia wiec PAPA I 3lata w dupcie :D

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”