P.S. nie przejmuj sie, tego kwiatu jest pol swiatu, trafisz na taka co odwzajemni uczucie...
Kolejny raz zostałem zraniony
Moderator: modTeam
Adamo nie przejmuj sie te panny juz takie sa, udaja wrazliwe, a potem wychodzi szydlo z worka... ale pamietaj ze to my jestesmy meskie szowinistyczne swinie bez uczuc i myslace tylko o sexie
!!
P.S. nie przejmuj sie, tego kwiatu jest pol swiatu, trafisz na taka co odwzajemni uczucie...
"moim grzechem, ze nie wlaze w dupe innym...sam wiec widzisz ojcze, ze jestem winny..."
Haribo Tnx :564: Ale tak sobie myśle i przypomniała mi sie moja poprzedniczka 2 lata razem bylismy było cudownie od poczatku Miłość Kwitnąca Pełna para ... Po Nowym roku zaczela sie spotykac z jakims co ja nawet nie wiedzialem 2 miesiace potem zerwała powód ze sie mało ze soba widzimy ;/ Max zdołowany nie rozumiałem dopóki nie zobaczyłem jej 2 dni potem z innym na miescie
Widocznie To Wlasnie Kobiety To Swinie Myslące kroczem a nie my
Pozdro ( P.S nie wszystkie
)
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
Moja kuzynka zerwala z kolesiem po roku, ale to dlatego ze robila podchody pod jego niesmialego kumpla. Bez uzycia jednego nie moglaby rzucic sieci na drugiego.
I teraz jest szczesliwa z drugim przez kolejny rok. Zanim sie angazujesz lepiej testnij trwalosc tego uczucia u niej, chyba ze traktujesz to jak przelotny zwiazek, w ktorym liczy sie chwila. Jezeli cie pokocha to bedzie inaczej niz w zauroczeniach ze "kochasz" mocno a z kazdym dniem slabiej tylko z kazdym dniem wydaje ci sie ze jeszcze mocniej. Takie se wlasne spostrzezenia...
alternati, Ty, oczywiscie moim skromnym zdaniem, nie szukasz odpowiedzi na swoje pytanie, tylko potwierdzenia, ze masz racje. Ja bym Cie tylko namawiala, zebys byl bardziej otwarty na swiat i na zmiany, jakie z pewnoscia beda w Tobie zachodzic.
A co do tego, ze cos bolesnego spotyka nas kolejny raz itd... . No coz, tego sie zmienic nie da i juz. Mamy wplyw tylko na to, co dalej z tym zrobimy.
A co do tego, ze cos bolesnego spotyka nas kolejny raz itd... . No coz, tego sie zmienic nie da i juz. Mamy wplyw tylko na to, co dalej z tym zrobimy.
"a miłość tylko jedną można wszędzie spotkać
przed grzechem i po grzechu zostaje ta sama"
przed grzechem i po grzechu zostaje ta sama"
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”