Ludzie chcą pomóc, bo widzą, ze problem jest szerszy. TO jest Twoja pomoc? obrażanie innych? Słuchaj ja o radę pytałam owszem, dostałam odpowieź i dziękuje, ale to czy coś czy ktoś jest żałosny odnieś do swojego życia, to czy loguje się pod innym nickiem jest moją sprawa a żałosne jest to, że poruszasz tą sprawę na forum jako argument, zachowujesz się jak rozkapryszona księżniczka, której ton sprzeciwu w postaci "nie wpierdalaj się do spraw o które proszę Cię byś się nie wpierdalała" tak działa na ego, że trzeba się powyżywać i pokazać kto tu rządzi, bo nikt nie ma prawa wymagać by księżniczka nie obrażała innych : ) Bo to czy ja rozumiem co się dzieje z moim małżeństwem i czy coś z tym zrobię jest tylko i wyłącznie moją sprawą i ja się nei burzę na to, że powinnam tym pierdalnąć czy że mam to załatwić tak i tak , ja się burzę na parę innych spraw które dostałam gratisowo i które są nie na miejscu. I mam do tego prawo, to forum ogólnie jest z lekka żenujące, zanim popatrzysz na innych jacy są żenujący popatrz na siebie, co wypisujesz, "PANI POMOCNA" się znalazła heh
[ Dodano: 2010-06-14, 08:14 ]Słuchaj weź się kobieto ogarnij, bo dymek "cytuj" to każdy umie nacisnąć, tylko może mi się nie chce i jest to tylko i wyłącznie moją sprawą, ale nie trzeba było się doczepić, powbijać chamsko szpile, mówię tylko obrażac potrafisz i tyle
[ Dodano: 2010-06-14, 08:18 ]POpatrz na siebie wreszcie, bo Ty widzisz tylko to, że ja nie rozumiem, a ja rozumiem tylko co CI censored do tego to nie wiem.... co Cie to interesuje, czy ja rozumiem, widzę i tak dalej, aż tak bardzo Cię boli to, że nie lecę z wywieszonym językiem i nie mówię, "ach kochana dziękuje, że nazywasz mnie żałosną"?

I wiesz nie będę się wykłócać czy z Tobą można wytrzymać czy nie, jest to poniżej mojego poziomu. Jak się jest księżniczką taką jak Ty, to się nie zniesie żadnego głosu sprzeciwu, więc nie dziwie się że byś nie wytrzymała, tak to moja wina, nie mam prawa się odezwać w domu i tutaj też nie, jak chcesz z kogoś robić gówno to źle trafiłaś.
[ Dodano: 2010-06-14, 08:23 ]"I teraz widzę, ze nie tylko Twój mąż jest winien kłótnia"
Kłótniom kochana, kłótniom - to liczba mnoga od kłótni, dopełniacz
może teraz ja się ponapierdalam z tego jak piszesz?

, bo według Ciebie to najlepszy sposób na rozmowę : )