Szukam prawdziwego psychologa :]
Moderator: modTeam
-
- Początkujący
Szukam seryjnie prawdziwego psychologa, ktory mnie z tego wyciągnie. To w czym siedze nie nalezy do radości i nie chodzi o odczucia zewnetrzne tylko wnętrze. Jakies pomysły to chętnie poczytam
))
krzysiu, moze sprobowac ale skoro poszukuje psychologa to moze nie ma co drazyc tylko polecic jakiegos dobrego.
Ja niestety nie mam adresow zadnych, moze trzeba poszukac w necie lub ksiazce telefonicznej, sa rozne poradnie.
Ja niestety nie mam adresow zadnych, moze trzeba poszukac w necie lub ksiazce telefonicznej, sa rozne poradnie.
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
And if I'm ugly then
So are you
Przydałoby się napisać z jakiego miasta jesteś lub okolicy, bo inaczej nie ma sensu podawania np. psychologa z gdańska jak ty jesteś z Zakopanego.
Choć jak napisał Mariusz, czasem rozmowa z kimś komu ufamy może być lepsza od rozmowy z psychologiem.
Choć jak napisał Mariusz, czasem rozmowa z kimś komu ufamy może być lepsza od rozmowy z psychologiem.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Spotkalem w swoim zyciu wielu psychologow i psychiatrow (pracuje jako wolontariusz i czesto musze z tymi ludzmi rozmawiac, zeby poradzic co robic z podopiecznymi) I stwierdzam, ze zaden z nich nie byl i nie jest tak dobry jak moja kolezanka ktora nie ma absolutnie nic wspolnego z ta dziedzina nauki. Po prostu siadam z nia w jakims fajnym miejscu (pubie, kawiarni czy tez w parku na lawce) i mowie jej w czym rzecz. Zawsze, ale to zawsze mi pomaga. Podzielam zdanie tych ktorzy pisza, ze czesto osoba prywatna da Ci wiecej niz jakikolwiek psycholog.
A co do pani ktora zaczela ten topic. Podaj miasto...
A co do pani ktora zaczela ten topic. Podaj miasto...
ech...
foxy_lady pisze:krzys pisze:A dlaczego zakładasz Foxy , ze tu nie ma psychologa![]()
bo takiego nie zauwazylam
Tonie znaczy nic !! zupełnie nic !! a juz na pewno, nie to ze go tu nie ma ! po prostu ... tu bez obrazy

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
krzys pisze:Tonie znaczy nic !! zupełnie nic !! a juz na pewno nie to ze go tu nie ma ! po prostu tu bez obrazysleps jesteś
![]()
w tej kwesti
w koncu jestem tylko blondynka.
wskarz mi go wiec krzys, nawet na privie, chetnie z nim pogadam. moze i mi cos doradzi.
People are all the same
And if I'm ugly then
So are you
And if I'm ugly then
So are you
-
- Początkujący
Macie rację... zwykly osobnik moze pomóc... Ale nie zawsze. Jestem z Gorzowa Wlkp. Moze wydawac się dziwne, że mam przyjaciół, jednak chcę zasięgnąc takiej porady, może zwykła rozmowa z kims może pomóc. Sama nie wiem.. Staram się jakoś w tym pozbierać, ale moi przyjaciele - nie chce ich już tym obciąząc
Chyba już ie powinnam... Z dnia na dzien gorzej jest... Dziś już pojechałam wszystkich ktorzy ze mną rozmawiali. Złośc albo smutek. Dwa uczucia i tyle. Co z tym zrobić?!
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
hmmm...
tez potrzebuje namiary dobrego psychologa (ale nie dla siebie....
)
i jeszcze pytanko:
wizyty sa refundowane czy trzeba bulic?
(wydaje mi sie zebym lepiej wyslal totka bo inaczej nie ma szans
)
tez potrzebuje namiary dobrego psychologa (ale nie dla siebie....
i jeszcze pytanko:
wizyty sa refundowane czy trzeba bulic?
(wydaje mi sie zebym lepiej wyslal totka bo inaczej nie ma szans
Zamykam oczy i udaje ze nie widze...
Zatykam uszy i udaje ze nie slysze...
Zamykam serce i udaje ze nie czuje...
To nie jest yba najlepsza modlitwa...
.:LZY:.
Zatykam uszy i udaje ze nie slysze...
Zamykam serce i udaje ze nie czuje...
To nie jest yba najlepsza modlitwa...
.:LZY:.
moron pisze:wizyty sa refundowane czy trzeba bulic?
słyszałam, że poradnie z kasy chorych to spychologia i odległe terminy. Koszt prywatnej wizyty to jakieś 70 zł.
zdecydowanie tak krzysiu. duuuzie piwo dla Was :564:
People are all the same
And if I'm ugly then
So are you
And if I'm ugly then
So are you
-
- Początkujący
- Weteran
Nie Ty nie chcesz sobie sam pomóc ! ale to tylko moje zdanie ! juz powiedziałem tu z nami jest psycholog
Ale Ty chyba musisz sie udać jednak do lekaza rodzinnego po skierowanie jesli takie jestr potrzebne , albo do swego osrodka zdrowia po wykaz psychologów !
nie chcesz to nie pisz ! Twa wola !
No widzisz
? a tu miałbys za darmo !!! wiec skozystaj z tego !
Z czystej złosliwosci nie podam Ci do kogo masz zapukac
kto jest psychologiem , bo stawiasz sie jak Kon gdy ma za ciezko pod górkę !
:564:
ale sobie ulzyłem !? 

Ale Ty chyba musisz sie udać jednak do lekaza rodzinnego po skierowanie jesli takie jestr potrzebne , albo do swego osrodka zdrowia po wykaz psychologów !
No widzisz
Z czystej złosliwosci nie podam Ci do kogo masz zapukac

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Nie mozna sie leczyc bez okreslenia choroby/problemu. Mozna najwyzej zalagodzic chorobe lub spowolic jej proces. Im szybciej zaczniesz tym latwiej bedzie. Ja sie interesuje troche psychologia... :one:
EDIT: Ja place 50zl i koles leczy, a nie slucha. Jeden z lepszych w trojmiescie
EDIT2: I do psychologa mozna lazic cale zycie... zawsze znajdzie sie problem do obgadania...
EDIT: Ja place 50zl i koles leczy, a nie slucha. Jeden z lepszych w trojmiescie
EDIT2: I do psychologa mozna lazic cale zycie... zawsze znajdzie sie problem do obgadania...
Ostatnio zmieniony 09 gru 2004, 15:02 przez ThugLife, łącznie zmieniany 1 raz.
- ksiezycowka
- Weteran
Ja sobie zrobilem maratonik po roznych psychologach i u nas w kraju sprawa wyglada tak ze wiekszosc z nich sama jest "chora" (znaczy wadliwa, nie jest w stanie pomoc... chyba ze prostym ludziom - im czlowiek ma wiekszego inta tym bardziej moze sie wkrecic w psychoze).
Psychologia to ciezki kawalek chleba...
Psychologia to ciezki kawalek chleba...
-
- Początkujący
krzys pisze:Nie Ty nie chcesz sobie sam pomóc ! ale to tylko moje zdanie ! juz powiedziałem tu z nami jest psycholog![]()
No widzisz? a tu miałbys za darmo !!! wiec skozystaj z tego !
Z czystej złosliwosci nie podam Ci do kogo masz zapukackto jest psychologiem , bo stawiasz sie jak Kon gdy ma za ciezko pod górkę !
![]()
![]()
![]()
:564:
ale sobie ulzyłem !?
Jak coś to jestem kobietą, jakbyś nie zauważył
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”