Róznice wiekowe
Moderator: modTeam
-
- Początkujący
a ja mam 20 lat a moj facet 29... hm w sumie roznica wiekowa jest prawie 10 lat... w sierpniu bedzie mial 30 i jak ? ja jestem zadowolona hm kjocham go i on mnie... a ta roznica wiekowa mi nie przeszkadza i jme tez nie... hm a moi rodzice co na to hm ? hm a nic akceptuja i zycza szczescia
[ Dodano: 2010-01-12, 08:26 ]
kocham mojego faceta pomimo wieku... 10 lat roznicy
![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)
[ Dodano: 2010-01-12, 08:26 ]
kocham mojego faceta pomimo wieku... 10 lat roznicy
ona...
:*
- ksiezycowka
- Weteran
Kiedyś napisałam w tym temacie, że nie wyobrażam sobie siebie z młodszym facetem. Swoje stanowisko podtrzymuje i dodaję, że z równolatkami też
Jestem w związku z facetem starszym ode mnie o 7 lat i jak porównuję ten związek z moim poprzednim to niebo i ziemia. Koniec z jakimiś dziecinnymi jazdami, brakiem powagi i odpowiedzialności. No i wspaniałymi argumentami w kłótniach typu: "nie jesteś moją żoną, więc co Ty ode mnie chcesz!"
Kiedyś napisałam w tym temacie, że nie wyobrażam sobie siebie z młodszym facetem. Swoje stanowisko podtrzymuje i dodaję, że z równolatkami też

Jestem w związku z facetem starszym ode mnie o 7 lat i jak porównuję ten związek z moim poprzednim to niebo i ziemia. Koniec z jakimiś dziecinnymi jazdami, brakiem powagi i odpowiedzialności. No i wspaniałymi argumentami w kłótniach typu: "nie jesteś moją żoną, więc co Ty ode mnie chcesz!"

Wszystko zależy od charakteru. Byłam i z ze starszym facetem i z kilkoma równolatkami i czasami wiek ma się nijak do dojrzałości konkretnej osoby. Jak to mówi moja mama "niektórzy faceci nie dorastają nigdy a niektórzy dopiero na starość"
Niejeden równolatek potrafi być bardziej dojrzały niż wielu starszych od niego.
Ale wychodzę z założenia już od dawna, że raczej nie chciałabym być z kimś młodszym, ale jak już pisałam czasami wiek to nie wszystko więc może kiedyś
(na razie nie przewiduję żadnych zmian
)
Niejeden równolatek potrafi być bardziej dojrzały niż wielu starszych od niego.
Ale wychodzę z założenia już od dawna, że raczej nie chciałabym być z kimś młodszym, ale jak już pisałam czasami wiek to nie wszystko więc może kiedyś
- ksiezycowka
- Weteran