Dzindzer pisze:Czyli na forum nie szukałeś porad tylko poparcia.
Nie szukałem poparcia...
księżycówka pisze:Jednak zgodzę się z tym, że on żadnego NIE nie dostał póki co więc po jaką cholerę ma odpuszczać?
Dokładnie jej "chłód" wyczytałem z "mowy ciała" treść rozmowy była bardzo udana...
księżycówka pisze:Problem by był gdyby dostał ewidentnego i wtedy nie potrafił odpuścić ze względu na swój upór czy ambicje.
A tak to działaj
Jeśli mi powie prosto w twarz "Że niema sensu dalej się spotykać" to pewnie dam sobie spokój, na razie niczego takiego nie było, ja raczej odczytuję że ona jest z góry zamknięta na każdego faceta i każda jej Randka tak wygląda, muszę ją po prostu przekonać do siebie, to tak trochę jak próba "poderwania" samotnej matki z dzieckiem które są z góry zamknięte na facetów bo boją się powtórki, trzeba dosłownie miesiącami zdobywać ich zaufanie...
FrankFarmer pisze:Więc ja dalej swoje: coś się tak napalił skoro cię zbyła i czemu byłeś zaskoczony
....... nie chcę mi się nic na to odpowiadać...
FrankFarmer pisze:Ktoś kupę zrobił
Gratuluje...
Imperator pisze:A wtedy zaczynają się chore jazdy i potem dziewczyna w ogóle się w sobie zamyka (nie na zawsze ale na jakiś czas), bo ten jeden potrafi napsuć krwi.
Tak, ale nie wiem wy może myślicie że ja ciągle chodzę do niej? Zostawiam jej 10 wiadomości dziennie, dzwonie co 5 minut ?
nic z tych rzeczy w tej chwili celowo rozmawiam z nią, tak raz na tydzień właśnie po to żeby nie czuła się "osaczona" przeze mnie...
Imperator pisze:A skoro taki pewny siebie, to czemu zakłada temat?
Przecież się kreuje na znakomitego lovelasa.
Po co zakładam temat? już pisałem wcześniej po co... nie jestem typem przekonanym o bezgranicznej nieomylności swojego genialnego umysłu czasem lubię poczytać opinie innych ludzi, i na nikogo się nie kreuję...
shaman pisze:aby czasem nie zranił delikwentki.
Nie mam zamiaru jej ranić...