Parę miesięcy temu poznałem na czacie dziewczynę.Standardowa znajomość.Najpierw prywatne wiadomości potem przeszliśmy na gg i w końcu kom.Okazało się,że mamy dużo wspólnego świetnie się dogadujemy.Spędzaliśmy i spędzamy wiele godzin na wspólnych rozmowach przez komunikator.W końcu nadszedł czas na spotkanie w realu do którego jakiś czas temu doszło.Wypadło świetnie,gadaliśmy ze sobą długie godziny kilkakrotnie zmieniając lokale.Trwało do późnych godzin nocnych.Naturalnie planujemy następne spotkania co nie jest technicznie takie proste bo od siebie ponad 100 km.Bardzo polubiłem tą młodą wykształconą i inteligentną kobietę
Pewnie się już niecierpliwicie i zapytacie w czym problem.Otóż ona nie jest zbyt atrakcyjna fizycznie co przeszkadza mi zaangażować się bardziej emocjonalnie.Gdyby była troszkę ładniejsza mógłbym zakochać się w niej bez pamięci.A tak mam opory.Tylko nie zrozumcie mnie źle.Sam nie jestem jakimś przystojniakiem mającym powodzenie.Nie szukam też modelki o idealnych kształtach.
Dobra.Moje pytanie jest następujące.Czy watro brnąć w taki układ czy może wycofać się kiedy jeszcze nie jest za późno.Bo powoli zaczynam coś do niej czuć,z nie chcę jej ranić
Z góry dziękuje za opinie.Pozdrawiam