poczciwyIgnacy pisze:Turin, oczywista oczywistosc, ze ukrywanie (w moim przypadku i tak tylko chwilowe) rzeczywistosci to nie to samo co jej gmatwanie.Ja np. w naszej dyskusji dosc celowo nie ujawniam swojego wieku. I wcale nie uwarzam zebym klamal. Ot tyle, nie musicie o tym wiedziec. Czujesz sie oszukany![]()
Nie czuje się oszukany bo ta informacja nie jest dla mnie ważna czego nie można powiedzieć o światopogdlądzie przyszłego partnera...
Jak widać chyba nigdy się nie zgodzimy, ja tu prezentuje jakieś argumenty a Ty po prostu mówisz "NIE" Nie czuje jakieś misji przekonania Cię do swojej racji więc jej nie będę kontynuował
poczciwyIgnacy pisze:Ja bym wolal taka, co ja z nia bede mogl robic co chce![]()
![]()
![]()
I właśnie takie pojawiające się podejście w Twoich postach strasznie rażi. Ja mogę coś robić a moja kobieta już nie...
poczciwyIgnacy pisze:O dziewicach nic nie pisalem, ale ktos mi juz je tutaj zaczyna przypinac.. Robi sie ciekawie. Podobnie wyglada kwestia z moim czlonkiemKtos obstawi jakas konkretna liczbe
![]()
A możesz wczytać się w moją wypowiedż