udowodnienie?

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
slash
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: slash » 10 lut 2009, 13:11

Dzindzer pisze:Chyba, że kochać i miłość to dla Ciebie dwie różne rzeczy

różnie na to patrzę, kocham choć nie do końca znam znaczenie tego słowa, nie wiem co się pod nim kryje. Miłość - to bardziej zrozumiałe dla mnie słowo. Uwielbiam to bardzo dobre słowo ale teraz nie wystarcza.
Długo myślałem, co to takiego 90x60x90. Okazało się, że 486000
Kamilssj
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Kamilssj » 10 lut 2009, 16:19

Gdzieś Tu na forum były takie tematy od jednego gościa że panna się obraziła jak go pobili na dyskotece albo że była z nim a poszła z innym na wesele potańczyć...

Jak dla mnie to jest bardzo podobna sytuacja Ty sie produkujesz a ona to zlewa. Daje sobie rękę uciąć że nie uczy się od rana do rana może z 4 - 5 godzin max i wciska kita autorowi tematu że nie ma czasu. Stary musisz przyjąć do wiadomości że już jej się znudziłeś i oglądanie filmu jest bardziej interesujące niż spędzanie czasu z Tobą.

P.S kiedy ja byłem na studiach studiując kierunek techniczny to jednocześnie chodziłem na zajęcia, pracowałem, pomagałem w domu i miałem czas dla swojej dziewczyny. Po trzecim roku rozpocząłem dodatkowy kierunek.
Morgiana
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Morgiana » 10 lut 2009, 19:22

może to zalezy od osoby, ale ja np ucze sie cały dzien od rana do wieczora gdy czeka mnie jakis cieżki egzamin i nie spotykam sie w tym czasie z moim chłopakiem - tzn w weekendy sie spotykam, ale w środku tygodnia nie, więc moze ona tez tak ma?
Ostatnio zmieniony 10 lut 2009, 19:25 przez Morgiana, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
slash
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: slash » 11 lut 2009, 01:33

Morgiana pisze:tzn w weekendy sie spotykam, ale w środku tygodnia nie, więc moze ona tez tak ma?

nie byłoby problemu gdyby było jak mówisz.
Kamilssj pisze:P.S kiedy ja byłem na studiach studiując kierunek techniczny to jednocześnie chodziłem na zajęcia, pracowałem, pomagałem w domu i miałem czas dla swojej dziewczyny. Po trzecim roku rozpocząłem dodatkowy kierunek.

podziwiam i życzę takiego mężczyzny każdej dziewczynie :)
Kamilssj pisze:Jak dla mnie to jest bardzo podobna sytuacja Ty sie produkujesz a ona to zlewa. Daje sobie rękę uciąć że nie uczy się od rana do rana może z 4 - 5 godzin max i wciska kita autorowi tematu że nie ma czasu. Stary musisz przyjąć do wiadomości że już jej się znudziłeś i oglądanie filmu jest bardziej interesujące niż spędzanie czasu z Tobą.

myślę jednak, że nie o to chodzi w temacie. Jej chodzi o to, że ja nie skupiam się (skupiałem) się na jej sesji a zależało mi tylko na tym kiedy się spotkamy... A racji nie miała.
Długo myślałem, co to takiego 90x60x90. Okazało się, że 486000

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”