slash pisze:rzecz w tym, że nie, wszystko było w jak najlepszym porządku
skoro wszystko jest cacy to skąd był ten temat http://agnieszka.com.pl/forum_php/viewt ... ht=#538889
Moderator: modTeam
slash pisze:rzecz w tym, że nie, wszystko było w jak najlepszym porządku
Spytać dlaczego, powtórzyć pytanie. Jednak sama zainteresowana jest lepszym źródłem prawdy prawdziwej niż ślepe forum.slash pisze:pytanie "dlaczego?" padło... Odpowiedź nieudzielona z niewiadomego powodu
To kiepskie z Ciebie wiertło. Forum tego nie zmieni.slash pisze:to nie tak... "wierciłem" ale nie mogłem się dowiercić.
Turin pisze:Tutaj już puszczam wodze swojej paranoi ale jakoś też, tak samo jak przedmówcy/czynie, podejrzewam jakiś udział mężczyzny. Najprawdopodobniej podczas tej "babskiej imprezy" pojawi się również jakiś facet którym jest zainteresowana i chce na nim zrobić dobre wrażenie. Obecność swojego chłopaka raczej temu nie pomoże więc kombinuje jak koń pod górę. Wiecie to takie wybadanie czy następny kwiatek jest zainteresowany i czy za jakiś czas będzie mogła na niego skoczyć bo nie chce zostać bez żadnego.
Ale jak już powiedziałem wcześniej ostatnia część to tylko taka bardzo głęboko sięgająca spekulacja która może nie mieć nic wspólnego z rzeczywistością. Ale gdybym jednak miał rację bardzo chciałbym wiedzieć czy jednak nie okazała się trafna....
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 97 gości