Co lubią dostawać dziewczyny??
Moderator: modTeam
Zapomnieliscie o jeszcze jednej zeczy ktora kobiety uwielbiaja - perfumy (ale tego lepiej nie kupowac jak sie nie wie jakie) A poza tym w pelni sie zgadzam - kazdy drobiazg cieszy gdy dany jest w odpowiednim momencie i od serca.
Nikt nie zasługuje na twoje łzy, a ten, kto na nie zasługuje, na pewno nie doprowadzi Cie do płaczu.
Moja kobieta dostaje ode mnie róże...wiem,że je uwielbia! Na pierwszej randce dalem jej cały bukiecik.Alez sie ucieszyła, dostalem buziaczka
Teraz dostaje ode mnie pojedyncze różyczki...Tez widze błysk w jej oku gdy daje jej pieknie przybraną różę,tak jak wtedy gdy dostala bukiecik...Dostala juz ładna maskotke...Dostała czekoladki...
I to nie z powodu rocznic, bo z tego tez
ale po prostu za to ,że JEST....
Dziewczyny napiszcie mi czy wy tez suszycie każdą różyczke badz inny kwiat ktory dostajecie od chlopaka? Dlaczego to robicie?
Pozdrowienia
Teraz dostaje ode mnie pojedyncze różyczki...Tez widze błysk w jej oku gdy daje jej pieknie przybraną różę,tak jak wtedy gdy dostala bukiecik...Dostala juz ładna maskotke...Dostała czekoladki...
I to nie z powodu rocznic, bo z tego tez

Dziewczyny napiszcie mi czy wy tez suszycie każdą różyczke badz inny kwiat ktory dostajecie od chlopaka? Dlaczego to robicie?

Pozdrowienia
ja podpisuje sie pod mrt - uwielbiam konwalie
zgadzam sie tez z Madi, lubimy dostawac perfumy, ale te akurat trzeba umiec kupowac, ehh moj misiek kupil mi na urodziny perfumy, ale niestety spudlowal, markowe perfumy dobrej firmy, drogie (jak dla mnie za drogie, az zal zuzyc), bardzo trwale, ale niestety nie dla mnie, nie w moim stylu...
usmiechnelam sie, podziekowalam i oczywiscie klamie jak to mi sie one podobaja
a co dziewczyny robicie w sytuacji kiedy prezent nie jest trafiony? udajecie, ze wszystko OK czy strzelacie focha?
zgadzam sie tez z Madi, lubimy dostawac perfumy, ale te akurat trzeba umiec kupowac, ehh moj misiek kupil mi na urodziny perfumy, ale niestety spudlowal, markowe perfumy dobrej firmy, drogie (jak dla mnie za drogie, az zal zuzyc), bardzo trwale, ale niestety nie dla mnie, nie w moim stylu...
usmiechnelam sie, podziekowalam i oczywiscie klamie jak to mi sie one podobaja
a co dziewczyny robicie w sytuacji kiedy prezent nie jest trafiony? udajecie, ze wszystko OK czy strzelacie focha?
Niejestem dziewczyna ;P ale wydaje mi sie ze strzelenie focha za nieudany prezent jest troche nie fair i nie taktowne ... tak samo jak "wkrecanie" iz baaardzo sie on podoba ...
Nieudane perfumy nielepiej powiedziec ... ze sie podobaja ... (male klamstwo) ale ze fascynuje ci inny zapach i nastepnym razem wybierzecie razem ?![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Nieudane perfumy nielepiej powiedziec ... ze sie podobaja ... (male klamstwo) ale ze fascynuje ci inny zapach i nastepnym razem wybierzecie razem ?
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”