gdynia001 pisze:Moje pytanie czy osoba, która tak robi zawsze już tak będzie robiła

, mimo tego, że rok temu mi obiecała, że już nigdy więcej
Miałem bardzo podobną sytuacje, Tylko ze moja zdradziła mnie na wakacjach i kiedyś pojechała tam jeszcze raz. Ze swoją jebniętą kuzynką, nie odbierała telefonu ogólnie miała mnie w dupie. Przyjechała i nawet sie nie odezwała ze już przyjechała no i podziękowałem.
Moim zdaniem tak się nei powinno robić i powinny być tego konsekwencje, jeżeli ktoś ciebie zdradził nieważne w jaki sposób. Na 100% nie zasłuuje na żadne zaufanie.
Jeżeli ktoś w takich żeczach zawiódł to będzie miał pokusę zeby zrobić to ponownie. Tym bardziej ze ma sapadchron bezpieczeństwa i wie ze jak bezie się wiła jak piskorz to jej ujdzue na sucho.
gdynia001 pisze:Gdybyśmy byli wtedy pokłóceni nie pisałbym tego. Nie mieliśmy wtedy żadnego kryzysu.
My również nie mieliśmy kryzysu, jak widać to nie znaczy że wierność obowiązuje, ludzie nie są poligamiczni przynajmniej większość.
gdynia001 pisze:Niestety jej mama jest identyczna
No to jeżeli ma takie wzorce do naśladowania nie będzie miała oporów żeby zrobić to przy innej okazji. Porozmawiaj z nią na ten temat bo potrzebujesz odpowiedzi, bez tego będziesz się niepotrzebnie męczył.
Po co z nią jesteś skoro nie pogodziłeś się z tym
Bo kocha toć to oczywiste.
gdynia001 pisze:Świństwem jest to ze umawiamy się na wakacje itd. a ona mówi ze nie ma na to ochoty
No dokładnie ta sama sytuacja była u mnie
Dzindzer pisze:Może to kolega któremu się zwierza, radzi.
a jak nazwiesz swoje grzebanie

Co to ku... ma znaczyć, wypłakiwanie się na ramieniu pięknego nieznajomego. WTF ?!
Niema to jak spółzawodnictwo w związku
Marissa pisze:Jak się umawiacie do kina i ona mówi że nie ma ochoty, to to też jest świństwo? To już nie można mieć ochoty na coś, bo wcześniej się umawialiście?
Kochanie chodź pojedziemy na wakacje, pogłebimy naszą więź itp..
-Ok miśku,
-Albo wiesz jednak nie, z Tobą nie pojadę ale wiesz jest taki chłopak który mieszka tam gdzie chcesz mnie zabrać bardzo mi się podoba pojadę bez Ciebie.
SUPER !
Marissa pisze:Rozumiem że to twoja właśność?
póki jest jego dziewczyną a on jej chłopakiem skoki w bok nie wchodzą w grę.
To nie ma nic wspólnego z zawłaszczaniem sobie innej osoby.
Mylisz wolny związek z związkiem ludzi który opiera sie na zdrowej relacji.