Trudne uczucie..

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

LadyN
Początkujący
Początkujący
Trudne uczucie..

Postautor: LadyN » 31 paź 2008, 17:30

Witam..dawno mnie tu nie bylo,kiedys aktywnie uczestniczylam w zyciu tego forum,dzis zajrzalam tu znow,z nowym nikiem i czysta karta.. :)

Mam problem,grzye sie z tym juz jakis czas i chyba potrzebuje jakiejs rady...

Otorz mam chloapka..od 2 lat..niby wszystko fajnie,laczy nas piekna przyjazn,wielkie przywiazanie,bardzo mi na nim zalezy ale....

no wlasnie...jakis czas temu poszlam na kurs prawa jazdy...i...zauroczylam sie totlanie moim instruktorem...tak,wiem..mam faceta a poza tym taki isntruktor na pewno co dzien jesdzi z wieloma fajnymi dziewczynami/kobietami...

ale ja mam wrazenie,ze cos mnie w zyciu mija,cenie swoje spokojne zycie..ale czuje,ze to kjest wlasnie wielki poryw serca...

wiem,ze on roztsal sie z kims po dlugim zwiazku.....na prawde,czuje sie jakbym miala 18 lat.....nie moge pzrestac o nim myslec..on oczywiscie nic nie wie o moich uczuciach..a ja pzred kazda lekcja doslownie dostaje szalu......

i co pwoiecie???
pozdarwiam Serdecznie, LadyN
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 31 paź 2008, 17:35

Powiem .... A róbta co chceta - byle potem nie załowac <zakochany>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 31 paź 2008, 17:39

Ja bym ją jeszcze tutaj odesła do poczytania [:D]
http://agnieszka.com.pl/forum_php/viewt ... &start=240
LadyN
Początkujący
Początkujący
Postautor: LadyN » 31 paź 2008, 18:01

Lupac,dzieki za bardzo dojrzalą i inteligentną odpowiedź,brawo brawo
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 31 paź 2008, 18:48

LadyN pisze:z nowym nikiem i czysta karta.. :)

A co ze starym ??
LadyN
Początkujący
Początkujący
Postautor: LadyN » 31 paź 2008, 19:00

zapomnialam haslo ;)
Awatar użytkownika
Lady_Jesika
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Lady_Jesika » 31 paź 2008, 19:02

dobra,mam moj stary nik,ale w sumie co to ma za znaczenie,szukam porady dlatego tu jestem...
Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 01 lis 2008, 00:30

Twój tyłek to twoja własność rób z nim co chcesz. No chyba ze masz jakiś problem natury moralnej z tym to idź za głosem rozsądku. Bo widzę że uczucia nie mają dla ciebie żadnego znaczenia.
Ostatnio zmieniony 01 lis 2008, 02:07 przez Krzych(TenTyp), łącznie zmieniany 3 razy.
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Awatar użytkownika
slash
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: slash » 01 lis 2008, 01:05

masz swojego faceta.... czy mimo to, że zauroczyłas się w instruktorze czujesz cos do swojego faceta? czujesz, że go potrzebujesz? chcesz by był z Tobą? Jeśli jest Ci dobrze ze swoim to staraj się nie zwracać uwagi na innego... Jeśli to tylko zauroczenie to szybko przeminie, nie daj się wplątać w coś co może popsuć Ci związek... Nie wtajemniczaj się w życie instruktora, nie interesuj się nim, staraj się nie myśleć o nim, nie zwracaj na niego uwagi

[ Dodano: 2008-11-01, 01:08 ]
LadyN pisze:taki isntruktor na pewno co dzien jesdzi z wieloma fajnymi dziewczynami/kobietami...

może sobie jeździć, to nie znaczy, że każde mu się podobają :] i to nie znaczy, że maja dla niego jakieś znaczenie...
Długo myślałem, co to takiego 90x60x90. Okazało się, że 486000
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 01 lis 2008, 08:00

Jak masz ochote to bierz pączka ! bo jutro bedzie juz czerstwy ! a wiadomo jak chcesz przezyc rozkosz - to najsmaczniejszy jest pączek swierzutenki !!
Awatar użytkownika
Jawka
Weteran
Weteran
Postautor: Jawka » 01 lis 2008, 21:07

Myślę, że w pewnym stopniu jest to normalna rekacja. Twój związek zaczyna Cię nudzić- stały facet, wiesz gdzie Cię jutro zabierze, w jakiej pozycji bedziecie się kochać, znasz juz na pamięć jego czułe punkty, wiesz jak go doprowadzić w ciągu 3 minut do furii.... już tak nie zaskakuje jak kiedyś, już nie pachnie jak kiedyś....
a tu nagle....
Młody, przystojny, zabawny instruktor. Tajemnica- ciekawość.... kilka miłych słów i się dziewczyna zauroczyła. Znając życie to tak jak szybko się zauroczyła tak szybko jej przejdzie....
"(...) pomyśl... co za głupiec z niego-
mówi, że umiera z mego powodu....
zupełnie jakbym była chorobą"

Awatar użytkownika
slash
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: slash » 02 lis 2008, 14:49

zgadza się! Ja sam kiedyś tak się zauroczyłem zaangażowałem się, straciłem poprzednią dziewczynę a po miesiącu przeszło mi z tą w której się zauroczyłem i wyszedłem z niczym. Kompletny błąd popełniłem. Myślę, że powinnaś sobie odpuścić, nie zwracać mu wiekszej uwagi bo możesz pozniej załować
Długo myślałem, co to takiego 90x60x90. Okazało się, że 486000
Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 06 lis 2008, 19:35

Obyś nie wpadła jak ta uczennica :D http://www.maxior.pl/film/115693/Straznicy_lasu <diabel> <hahaha>
Ostatnio zmieniony 06 lis 2008, 19:36 przez Krzych(TenTyp), łącznie zmieniany 1 raz.
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?

Well...

Why is the man...

Driveing in the kitchen ?
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 06 lis 2008, 20:14

Typowo kobiece zachowanie. Facet moze miec kochanke na boku, ale kobieta jak kogos na boku ma to zaraz super wielkie mega hiper uczucie i w ogole palma takiej odwala wowczas. Irytujace :P
Ale rob co chcesz. Widocznie to nie ten skoro do tego doszlo lub jestes niedojrzala do zwiazku (co by mnie nie dziwilo biorac pod uwage, ze dziewczyny pozniej dojrzewaja).

W ogole to uczucie jest tu chyba zbyt wielkim slowem.

Ps: Ciekawe czy jak juz go zaliczysz i sie z nim zwiazesz to czy nie bedziesz sie bac ze nie wyrwie go jakas inna kursantka, skoro Tobie sie udalo... Bedziesz ze skory wylazic :P

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”