pewnie.Dzindzer pisze:Mam chociaż nadzieje, ze już wiesz, że nic z tego nie będzie
Ale mam doła, cały dzien proboje sie uczyc na jutro ale nie dam rady sie skupic, jakies rady ?
Moderator: modTeam
pewnie.Dzindzer pisze:Mam chociaż nadzieje, ze już wiesz, że nic z tego nie będzie
ministerPL pisze:pewnie.Dzindzer pisze:Mam chociaż nadzieje, ze już wiesz, że nic z tego nie będzie
Ale mam doła, cały dzien proboje sie uczyc na jutro ale nie dam rady sie skupic, jakies rady ?
ministerPL pisze:Ale mam doła, cały dzien proboje sie uczyc na jutro ale nie dam rady sie skupic, jakies rady ?
Krzych(TenTyp) pisze:Moja rada dnia, widzisz kobiety w zasadzie nie mają uczuć, podam konkretny przykład.
Maverick pisze:Gdybys jej nie pokazywal ze na niej Ci zalezy, a jedynie ze fajnie z nia spedzasz czas, a jak z nia nie jestes to tez fajnie spedzasz czas to byc moze pukalbys ja nadal
ministerPL pisze:Jeśli dla ciebie DZindzer jest to myślenie penisem to się zgodzę, że myślimy penisem
ministerPL pisze:a tym samym dziewczyny nie mogą posiadać uczuć którymi by się kierowały, ale kierują się głową, bo dla nich uczucie do faceta to zwykła rozkmina - wyliczanie plusów i minusów np facet kupił mi kwiatki to dostanie dzisiaj buziaka,
A facet nie robi tego żeby go dostać tylko żeby dziewczynę uszczęśliwić, bo mu to sprawia szczęście.
Dzindzer pisze:A faceci to świnie, faceci to penisem myślą, a Polacy to sami złodzieje, a co rude to wredne![]()
Dzindzer pisze:Nie. Nie gdyby pokazywał, ale gdyby tak było, gdyby choć trochę umiał ocenić sytuację i więcej myślał głową
ministerPL pisze:A facet nie robi tego żeby go dostać tylko żeby dziewczynę uszczęśliwić, bo mu to sprawia szczęście.
Dzindzer pisze:o co napisał Krzych jest tak samo prawdziwe jak to co napisałam ja.
ministerPL pisze:kazdy który tą dziewczyne obdaza jakimś uczuciem.
Krzych(TenTyp) pisze:Dzindzer napisał/a:
A faceci to świnie, faceci to penisem myślą, a Polacy to sami złodzieje, a co rude to wredne
ministerPL pisze:wohggle to co sie w bibliotece dzialo to ostra komedia.
ministerPL pisze:przylizalismy
ministerPL pisze:posmialismy sie z ludzi pozaczepialismy,
ministerPL pisze:I pytanie co mam zrobić żeby przestała się powstrzymywać ?
mnie bardziej przeraża, że ludzie tacy jak on studia skończą.Andrew pisze:Az dziw bierze , ze człowiek Twojego pokroju dostał prawo jazdy !?
dać sobie spokój z niezrównoważoną gówniarą. Chociaż w sumie, z tego co widzę na podobnym poziomie jesteście.ministerPL pisze:I pytanie co mam zrobić żeby przestała się powstrzymywać ?
Przestań mieć wrażenia.ministerPL pisze:I pytanie co mam zrobić żeby przestała się powstrzymywać ?
Dzindzer pisze:Zachowywać jak prawie facet a nie jak gówniarz. Chciałam napisać jak facet, ale dla tej małej to za wysoko a i dla Ciebie wyżyny nie do osiągnięcia w najbliższym czasie.
Zacznij pracować nad kultura i ogładą.
Twoja indolencja mnie przeraża. Zostaw ten układ, za cienki na niego jesteś
Człowiek upośledzony emocjonalnie nie musi być od razu upośledzony intelektualnie...
Dzindzer pisze:ministerPL pisze:wohggle to co sie w bibliotece dzialo to ostra komedia.
Nie ma to jak umiejętność dopasowania zachowania do miejsca.ministerPL pisze:przylizalismy
To słowo całowaliśmy sie już wyszło z użyciaministerPL pisze:posmialismy sie z ludzi pozaczepialismy,
Zabawy rodem z wczesnego gimnazjum, co za poziom
ministerPL pisze:I pytanie co mam zrobić żeby przestała się powstrzymywać ?
Zachowywać jak prawie facet a nie jak gówniarz. Chciałam napisać jak facet, ale dla tej małej to za wysoko a i dla Ciebie wyżyny nie do osiągnięcia w najbliższym czasie.
Zacznij pracować nad kultura i ogładą.
Twoja indolencja mnie przeraża. Zostaw ten układ, za cienki na niego jesteś
ministerPL pisze:najwyrazniej nie czytalas wszystkiego, ona własnie nie lubi nudy, a na pytanie co we mnie jej sie podoba to to ze jestem nieprzywidywalny i nie mozna przy mnie sie nudzuc mam wrazenie ze ma ADHD chodź sam mam poczwórne
ministerPL pisze:najwyrazniej nie czytalas wszystkiego, ona własnie nie lubi nudy
shaman pisze:Można być wyluzowanym na różne sposoby.
ministerPL pisze:Nie uwazacie tego za troche głupie ?
ministerPL pisze:Nie uwazacie tego za troche głupie ? skoro jestem tylko jakąś przygodą, zabawką , po jakiego grzyba chce takie sceny odwalać ?
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 399 gości