Lejdi pisze:czy jest jakas szansa, ze on sie zmieni?
Nie
Lejdi pisze:bedzie mnie szanowal?
Nie
Lejdi pisze:czy jestem złą dziewczyna ze nie potrafie go od tego gówna odciagnąc??
Nie
Moderator: modTeam
Lejdi pisze:czy jest jakas szansa, ze on sie zmieni?
Lejdi pisze:bedzie mnie szanowal?
Lejdi pisze:czy jestem złą dziewczyna ze nie potrafie go od tego gówna odciagnąc??
Lejdi pisze:mimo wszystko chyba go kocham...
Lejdi pisze:to ta gra go tak zmienila..
Mona pisze:Nie, to on DAŁ SIĘ ZMIENIĆ.
Lejdi pisze:kazal mi wypier***** raz na zawsze.
Lejdi pisze:powiedzialam mu ze sie go boje, na co on ze "dobrze ze czuje przed nim respekt"
cristalmorrow pisze:Lepiej z wrogiem przyjaźnić sie.
Mam również taki przypadek ale . hm.
najpierw były z moejj strony fochy za to że spędza dużo czasu przed kompem niż ze mną, po tem . awantury i pomyślałam troche postanowiłam zaprzyjaźnić sie w tak zwanym komputerem. i sama zaczełam grac powiem wam tyle razem wiązać czyjeś zainteresowania i może być niezła zabawa:)
i fuuul śmiechu
temp77 pisze:Jak gość łapie taki „rage” i wyładowuje go
zenith pisze:niestety głównym objawem uzależnień jest agresja, taka specyfika choroby, i potępienie gościa za to i zostawienie go samemu sobie nie jest żadnym wyjściem. a epitety lecące pod jego adresem z ust niektórych z was nie mają żadnego usprawiedliwienia.
zenith pisze:widać że nie masz pojęcia o czym piszesz. racja, w porównaniu do takiego uzależnienia grypa jest zaledwie malutką infekcją, łatwą do wyleczenia i do której nie potrzeba jakiejś wielce specjalistycznej pomocy"
i on ci posłał takie hasło i odprawił do domu z niczym a co do tego że dobrze czuje się ze swoim nałogiem, to chyba na tym to polega, 90% uzależnionych stwierdzi że im z tym dobrze. a czy to zmienia fakt że oni potrzebują pomocy?
NIE. stwierdzeniem że popadnięcie w nałóg jest wynikiem tego że jest samolubny i woli się zajmować sobą rozwaliłeś mnie.
właśnie z powodu ludzi takich jak ty świat wygląda jak wygląda którzy ciągle żyją w myśl starodawnej zasady: nie znam, nie rozumie to odrzucić, zniszczyć zamiast zrozumieć i pomóc. uzależnienia, aids, depresja, samobójstwa, etc
osoba z aids to lepiej niech się nie zbliża bo jeszcze zarazi nas i się będzie miało problemy, osoby z depresją to osoby chore psychiczne które należy zamykać w psychiatrykach i trzymać z dala od "normalnych" ludzi, samobójcy to głupcy itd.
ludzie potrzebują pomocy i zrozumienia
PFC pisze:Z jednej strony człowiek sam musi do pewnych rzeczy dojrzeć - z drugiej: dojrzewanie owe musi być często stymulowane naprawdę konkretnymi bodźcami. Najlepsze są sytuacje, gdy wszystko wali się na łeb. Wtedy człowiek może zmienić swe priorytety praktycznie z dnia na dzień.
zenith pisze:co do autorki, nie powiedziane że cię nie kocha, i że myśli to co ci mówił, bo było to wywołane wpływem chwilowego skoku adrenaliny po odłączeniu przez ciebie kabla od komputera i zaobserwowałaś skutki choroby (niemiłe, może przerażające, ale jednak ciągle skutki choroby).
zenith pisze: niestety głównym objawem uzależnień jest agresja, taka specyfika choroby, i potępienie gościa za to i zostawienie go samemu sobie nie jest żadnym wyjściem.
Dzindzer pisze:*qbass* pisze:I uważasz, że to coś da?
Pewnie się wścieknie, obrazi poczuje ignorowany, olewany, ale i tak nic nie zrozumie
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 394 gości