miałem ostatnio taką sytuacje
byłem w klubie w grecji i poznałem tam 2 kolezanki.
Na pewno mnieliscie kiedys cos takiego ze kazdy gest kobiety, kazde jej slowo, czy spojrzenie w jej oczy zdradzało jak bardzo jej się podobaz i że chce posunąć się dalej niż zwykłe rozmawianie. Wasza znajomość ma wejść na głębszy poziom. A wy powoli macie posuwac sie malymi kroczkami dalej i coraz dalej.
Tak właśnie było w tym klubie. Z tym że takie sygnały odbierałem od obu.
Co więcej obie mi sie tak samo podobaly.
Tanczylem z nimi naraz.
Jako iz bylem po drinku.
Wiecie ten stan kiedy się super bawicie, całkowicie kontrolujecie sytuacje, jednocześnie pozbywacie sie niektorych całkiem niepotrzebnych spolecznych zahamowań.
Namówiłem je żeby zaczęły sie całowac.
Na poczatku wydalo im to sie glupie ale po chwilli mogłem obserwowac ich poczatkowo delikatne pocalunki, ktore z kazda chwila stawaly sie gwaltowniejsze i coraz dłuższe i głębsze.
Miałem przyłaczyć się do zabawy kiedy jedna zwinęła się do toalety.
Myslicie ze przesadziłem czy nie powinienem miec sobie za złe ze chciałem sie calowac z dwiema kolezankami na raz.
Co myslicie o trojkatach.
dwie dziewczyny
Moderator: modTeam
-
- Początkujący
- Weteran
aceofhearts pisze:Myslicie ze przesadziłem czy nie powinienem miec sobie za złe ze chciałem sie calowac z dwiema kolezankami na raz.
a któraś protestowała
Z opisu widzę, że się świetnie bawiliście.
aceofhearts pisze:Co myslicie o trojkatach.
Jest temat o trójkątach, poczytaj a się dowiesz
księżycówka pisze:Poszła do WC - ok poszła. No i co z tego?
może sobie przypomniała, że jest gorliwa katoliczka i ze wstydu oknem czmychnąć chciała, poszła do toalety a tam okna nie było

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”