Moderator: modTeam
Ale z drugiej strony dobrze wygladasz, wiec moze najzwyczajniej bardziej na Ciebie patrza, niz sluchaja.Martinoo pisze:Najwięcej satysfakcji daje mi dopierdzielenie jakiejś paniusiChociaż zazwyczaj konczy sie to w łożku. Biorąc pod uwage że moj urok osobisty wynosi -0,5 ocś w tym
(umiarkowanym) jest
Blazej30 pisze:tylko dlaczego zabiegać o chamskiego faceta? nikt nie mówi że ten dobry musi merdać ogonkiem za każdym razem gdy widzi właścicielkę
księżycówka pisze:Widzisz pozostaje tu raczej kwestia czy korci bardziej co ciężej zdobyć, gdzie trzeba się postarać.
Martinoo pisze:Najwięcej satysfakcji daje mi dopierdzielenie jakiejś paniusi
Wujo Macias pisze:Ale z drugiej strony dobrze wygladasz, wiec moze najzwyczajniej bardziej na Ciebie patrza, niz sluchaja.
PFC pisze:uczciwy człowiek od zawsze był tak naprawdę synonimem frajera.
PFC pisze:Fascynacja tym, czego temat dotyczy jest równie frajerska, a jednak bywa broniona bardziej niż niepodległości.
Czyli ona przychodzi na pukanie, on jej dowalic?Mona pisze:Wujo Macias pisze:Ale z drugiej strony dobrze wygladasz, wiec moze najzwyczajniej bardziej na Ciebie patrza, niz sluchaja.
Jeśli spotkanie Martinoo i jakiejś tam panienki ma zacząć i skończyć się tylko w łóżku, to na cholerę ma go słuchać?
Mona pisze:Ale potwierdzasz tym regułę, iż wcale nie trzeba być dresem, aby posiadać takowe hobby?
Martinoo pisze:To nie hobby to walka z głupotą, a nic na to nie poradzisz ze większość facetów boi sie słowem odezwać jak jakaś panienkę zaczyna ponosić wyobraźnia.
Martinoo pisze:To nie hobby to walka z głupotą, a nic na to nie poradzisz ze większość facetów boi sie słowem odezwać jak jakaś panienkę zaczyna ponosić wyobraźnia.
Miltonia pisze:Widze, ze niektorzy panowie (!) maja tu duze niezrozumienie partnerskiego zwiazku i wymagadnia co do partnera jednoznacznie zle im sie kojarza. Taaaa, bo jak kobieta ustrzelona, to akurat zwykle panowie przestaja sie starac i dbac o siebie, nagle przestaja wiedziec, co powinni, jakie sa obowiazki w zwiazku itd. Oni juz sie nastarali, oni juz zrobili swoje.
Maruda pisze:INSPIRACJĄ
shaman pisze:Czy tego nie można wybadać zawczasu?
pani_minister pisze:Specjalnie dla Was przeformułuję więc:
WYMAGAM INSPIRACJI
PFC pisze:Nie szkoda czasu na takie rzeczy?
shaman pisze:A, więc o ty jesteś tym, co wnosi na forum nieśmiertelne "dyskusja jest głupia, wy głupki"?
pani_minister pisze:WYMAGAM INSPIRACJI
adamodewy pisze:nyhylo pisze:Hmmm... Kobiety też lubią zabiegać o mężczyzn. Przynajmniej ja - wolałabym chamskiego, złego faceta niż chłopaszka przybiegającego do mnie na każde zawołanie...
a w innym temacie narzekasz że facet o Ciebie nie zabiega..
Mysiorek pisze:lady_of_darknes pisze:nie lubię dupków ale tacy zazwyczaj mają odwagę... niesiety
To "niestety", bo... korzystasz?
lady_of_darknes pisze:hasełka gimnazjalne..
lady_of_darknes pisze:mam to gdzieś.. tylko dośc smutne że tacy chcą...
lady_of_darknes pisze:Pooprpstu
lady_of_darknes pisze:dlaczego kobiety wolą gdyż to też stwierdzenie jednoznaczne w stylu wszystkie blondynki są idiotkami...
Aha, a porzadni faceci planuja kazde slowo, uwielbiaja rutyne i sa nudni? Zapomniales napisac ze dranie mieszkaja sami a nie z mama.Dlaczego kobiety wybierają drani? Bo są spontaniczni, nieprzewidywalni i zabawni.
Blazej30 pisze:Dlaczego kobiety wybierają drani? Bo są spontaniczni, nieprzewidywalni i zabawni.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 171 gości