Wujo Macias pisze:Bo jestes fotografem? Chyba niekoniecznie.
Gadają bo jestem czy nie traktują mnie jak potencjalnego męża bo robię to co robię ?
Wujo Macias pisze:Ale to nawet nie o to chodzi, mnie bawi po prostu ten matrix, ktory co poniektorzy tutaj probuja tworzyc.
Dla Ciebie to jest matrix, dla mnie rzeczywistość, wokoło pełno pięknych kobiet tyle że cudzych i na dodatek z beznadziejnymi kolesiami ...
Wujo Macias pisze:I co ciekawe, robia to glownie kolesie, ktorzy dostali od kobiet nieco mocniej po dupie (vide Ty, Blazej, Ted).
No patrz, jaki pech ...

Wujo Macias pisze:Ja z kolei wokol siebie widze sporo fajnych, wartosciowych kobiet- tych co to ich ponoc tak malo jest.
Ale ja nie twierdzę że ich nie ma ! Są ! Tyle że nie są dla mnie ani dla takich jak ja, wolą zdecydowanie przeciwległy w skali typ "faceta".
Wujo Macias pisze:To co, w nibylandii zyje?
Nie, prędzej w świecie własnych urojeń i wyobrażeń, zetkniesz się z brutalną rzeczywistością to pogadamy.
księżycówka pisze:To raczej oczywiste. Preferuję normalnych.
Każda preferuje wyłącznie "normalnych", a co z resztą tych "nienormalnych" jak ja ?
księżycówka pisze:Ale na pewien fragment. Tak jak Ted. Tak jak ja. Z tym, że ja nie generalizuję niemal na całą populację.
Ja nie generalizuję, widze to w praktyce, na codzień, każdego dnia w pracy, na ulicy, a kiedyś dawno temu w gronie towarzyskim tego forum, jak jeszcze gdzieś ktoś łaskawie zechciał mnie oglądać ...
księżycówka pisze:Po prostu - każdy widzi to co chce widzieć.
Nie, każdy widzi tylko to z czym ma szansę się zetknąć, czyli swoje realia i otoczenie, w moich realiach nie walą tabuny chętnych drzwiami i oknami odkąd jestem solo, może u Maciasa jest nieprzerwany napływ chętnych, nie wiem ...