No to i ja zapytam

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Oktawia
Początkujący
Początkujący
No to i ja zapytam

Postautor: Oktawia » 09 lip 2008, 23:37

no na początku cześć wszystkim <browar>

No to i ja zapytam :? Znamy się z chłopakiem jakieś 9 miesięcy, wiem że mu sie podobam nawet bardzo, jednak on od 2 lat jest z inną dziewczyną, ja od kilku miesięcy sama. Jednak on flirtuje ze mną.Na skali od 1 do 20 zaznaczył 19 ( to liczba na jaką sie daną osobę lubi ) . Nie powiem podoba mi się, jednak gdy on czegoś próbuje ja mówię nie.( były jednak wyjątki ale to tylko lub aż pocałunki - każdy ocenia wg swojej miary). Cala ta sytuacja jest dziwna, on twierdzi że mnie lubi za bardzo niż powinien,a mi on coraz bardziej mi się podoba, tylko że jest i ona... he i co teraz dalej w to brnąć czy dać sobie spokój i ostatecznie powiedzieć nie jesteś z nią i z nią bądź :? A może spróbować, zaryzykować, ale tu się boję że mogę naprawdę wpaść w pułapkę i nic z tego nie będzie a wówczas nieźle mogę się zranić. Co sądzicie o jego zachowaniu ( bo dla mnie jest ono trochę nie w porządku wg mnie i wg niej ... ale o tym mogę myśleć tylko gdy go nie ma w pobliżu gdy sie pojawia jej istnienia nie ma dla mnie znaczenia dla niego chyba większego też chociaż twierdzi ze ja kocha ) Troszeczkę się pogubiłam w tym wszystkim <zalamka>
Kto nie ma odwagi do marzeń,nie będzie miał siły do walki
Awatar użytkownika
Mati
Maniak
Maniak
Postautor: Mati » 09 lip 2008, 23:52

No cóż. jeśli chłop będąc z dziewczyną 2 lata flirtuje z Tobą, to jak dla mnie on jest nie wiele wart. Może być, tak, że Wam się uda. On z nią zerwie i będzie z Tobą...jaką masz gwarancję, że Ty nie staniesz na miejscu tamtej, gdy on pozna jakąś dziewczyną następną?

Pocałunki...to są AŻ pocałunki, bo pamiętaj, że on ma dziewczynę, a Ty doskonale o tym wiesz i udajesz niewiniątko, że to przecież chyba nie w porządku jest, a liżesz się z nim wiedząc, że ma dziewczynę. Zdecyduj się.

Twierdzi że ją kocha...hehe

Oktawia pisze:Na skali od 1 do 20 zaznaczył 19 ( to liczba na jaką sie daną osobę lubi )

takie zabawy trochę rodem z podstawówki :)
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
Awatar użytkownika
Marissa
Weteran
Weteran
Postautor: Marissa » 09 lip 2008, 23:59

Oktawia pisze:bo dla mnie jest ono trochę nie w porządku wg mnie i wg niej ...

Troche nie w porzadku? :|
A Ty jestes w porzadku?

Oktawia pisze:twierdzi ze ja kocha

Powiedz, ile jest warta taka milosc, w ktorej jedna strona zdradza? I jaka jest szansa na to, ze z Toba postapi tak samo? A moze z Toba bedzie inaczej, bo hmm... no wlasnie co... bo Cie pokocha? :]
Oktawia
Początkujący
Początkujący
Postautor: Oktawia » 10 lip 2008, 00:08

hehe ta 20 to przypadkiem wyszła :]

nie nie twierdzę ze jestem w porządku, jednak zdarzyła się chwila zapomnienia :| cala sytuacja jest dziwna, nie twierdza też że mnie pokocha, gdybym twierdziła już dawno bym spróbowała 8) , podobnie jeżeli chciałabym zrobić tamtej świństwo nie powiedziałabym nie.
I jest dugi aspekt sprawy czy wg Was istnieje coś takiego jak przyjaźń damsko- męska czy prędzej czy później jedna ze stron zawsze zaangażuje się mocniej ?
Awatar użytkownika
Mati
Maniak
Maniak
Postautor: Mati » 10 lip 2008, 00:17

Oktawia pisze:nie twierdza też że mnie pokocha, gdybym twierdziła już dawno bym spróbowała 8)

no to czego Ty chcesz kobieto od tego faceta??

Oktawia pisze:podobnie jeżeli chciałabym zrobić tamtej świństwo nie powiedziałabym nie.

jw. ... aha. to w takim razie co Ty jej robisz? a no tak...przecież nic złego...chwilka zapomnienia, krótka transfuzja śliny z jej chłopakiem...no przecież...aha, i on Cie lubi 19/20...a ją jak? skoro ją kocha to chyba 20/20, więc popatrz...blisko jesteś, a Ty nie oczekujesz, że Cie pokocha. a to tylko 1 (sł. JEDEN) punkcik...

Oktawia pisze:nie nie twierdzę ze jestem w porządku, jednak zdarzyła się chwila zapomnienia :|

zapomnieć to można kluczy z domu i zatrzasnąć drzwi...

Oktawia pisze:cala sytuacja jest dziwna

bo sama nie wiesz czego chcesz...a my za Ciebie się nie dowiemy...

Oktawia pisze:hehe ta 20 to przypadkiem wyszła :]

ahaaa...to ile masz? 16?? 15?
Oktawia
Początkujący
Początkujący
Postautor: Oktawia » 10 lip 2008, 00:26

Prawda jestem niezdecydowana, ale boję się podjąć ryzyka - krytykujecie świetnie, ok może jestem zła, ale czy mam przepraszać za to ze podoba mi się chłopak który ma dziewczynę, a może mam przeprosić za to że boją podjąć ryzyka bo wiem że mogę przegrać. W takim razie przepraszam.
Pocałunek nie był w porządku, wiem ale nie pójdę się zastrzelić, wiec przepraszam za to że nie jestem idealna i czasem opieram się na emocjach i uczuciach i zdarzyło mi się popaść z w zapomnienie.
Awatar użytkownika
shaman
Weteran
Weteran
Postautor: shaman » 10 lip 2008, 00:33

Oktawia pisze:Na skali od 1 do 20 zaznaczył 19 ( to liczba na jaką sie daną osobę lubi )

Czy naprawdę muszę pić, żeby zrozumieć młodzież? WTF? jakie 19/20? Jakaś nowa opcja na fotce czy inny grzyb?

Oktawia pisze:bo dla mnie jest ono trochę nie w porządku wg mnie i wg niej ...

Wg niej w sensie, że ona o tym wie, czy się przejęzyczyłaś?

Oktawia pisze: jednak zdarzyła się chwila zapomnienia

... za każdym razem kiedy
Oktawia pisze:pojawia jej istnienia nie ma dla mnie znaczenia dla niego chyba większego

Jak czujesz w sobie wredną ......, to wyrywaj, jeszcze jej napluj na buty. Jeśli nie - cierp i czekaj na księcia. Dla mnie najważniejsze jest, abyś poświęciła więcej uwagi poprawnej polszczyźnie.
Awatar użytkownika
Mati
Maniak
Maniak
Postautor: Mati » 10 lip 2008, 00:34

Oktawia pisze:ok może jestem zła, ale czy mam przepraszać za to ze podoba mi się chłopak który ma dziewczynę

po trupach do celu :)

Oktawia pisze:boją podjąć ryzyka bo wiem że mogę przegrać

powiem Ci szczerze, że już przegrałaś :)

Oktawia pisze:W takim razie przepraszam.

nas? <hahaha>

15...chyba dobrze strzeliłem. na dodatek jakaś SmUt4śn4 3m0 <hahaha>

[ Dodano: 2008-07-10, 00:36 ]
shaman pisze:Czy naprawdę muszę pić, żeby zrozumieć młodzież? WTF? jakie 19/20? Jakaś nowa opcja na fotce czy inny grzyb?

Shaman, ale ja jako dzisiejsza młodzież też nie rozumiem...a może ja jestem inny?? :( może ja już jestem stary? ja się tak boję starości :(
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 10 lip 2008, 00:41

Oktawia pisze:może jestem zła, ale czy mam przepraszać za to ze podoba mi się chłopak który ma dziewczynę

Tak. Jesteś ZŁA!
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Oktawia
Początkujący
Początkujący
Postautor: Oktawia » 10 lip 2008, 00:42

nie Mati nie trafiłeś :] - a ja dzisiaj no nie może od wczoraj po prostu nie w humorze <evilbat>

czy przegrałam możliwe <hmm>

a poza tym wiem że moje zdecydowanie może przerażać :]
Awatar użytkownika
Mati
Maniak
Maniak
Postautor: Mati » 10 lip 2008, 00:47

Oktawia pisze:a ja dzisiaj no nie może od wczoraj po prostu nie w humorze <evilbat>

i? :|
na poprawę humoru poczytaj sobie o interpunkcji :)

Oktawia pisze:a poza tym wiem że moje zdecydowanie może przerażać :]

chciałaś chyba powiedzieć "niezdecydowanie"...

najpierw dowiedz się czego sama chcesz, a potem dorabiaj biednej dziewczynie rogi. z resztą, jesteście siebie warci z tym gościem.

i tak najbardziej podobał mi się kawałek "twierdzi że ją kocha" ;DD
Awatar użytkownika
shaman
Weteran
Weteran
Postautor: shaman » 10 lip 2008, 01:03

Mati pisze:a może ja jestem inny?

To na pewno.

Oktawia pisze:moje zdecydowanie może przerażać

Jak jesteś zdecydowana to rób to, inaczej będzie uwierało. Nieważne przegrasz czy wygrasz, jak jest potrzeba rywalizacji to jej nie hamuj.

Pilnuj tylko, abyś nie zrobiła czegoś co sprawi, że później stracisz do siebie szacunek. Nie rań.
Ostatnio zmieniony 10 lip 2008, 01:05 przez shaman, łącznie zmieniany 1 raz.
Stormy

Postautor: Stormy » 10 lip 2008, 01:09

shaman pisze:Nie rań.
nie da sie nie ranic pchajac sie miedzy ldwoje ludzi - tudziez dajac sie wciagnac w trojkąciki wbrew (zapewne) woli dziewczyny kolesia (ktorego juz nie lubie)
Ostatnio zmieniony 10 lip 2008, 01:11 przez Stormy, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
shaman
Weteran
Weteran
Postautor: shaman » 10 lip 2008, 01:17

Stormy pisze:nie da sie nie ranic pchajac sie miedzy ldwoje ludzi - tudziez dajac sie wciagnac w trojkąciki wbrew (zapewne) woli dziewczyny kolesia (ktorego juz nie lubie)

No gdzie tam przestań, skąd wiesz jaki jest charakter ich związku, co ona do niego czuje, co on do niej, co ona wie, jak się z nim czuje? A może związek włąśnie się rozpada i autorka zrobi przysługę "biednej dziewczynie"? A jeśli się nie rozpada: odrobina obcego zainteresowania partnerem rozbije związek, którego być nie powinno lu scementuje prawdziwy, szczery, piękny.
Stormy

Postautor: Stormy » 10 lip 2008, 01:43

shaman pisze:A jeśli się nie rozpada: odrobina obcego zainteresowania partnerem rozbije związek, którego być nie powinno lu scementuje prawdziwy, szczery, piękny.

jak prawdziwy to nie trzeba cementu z obcego sklepu
shaman pisze:autorka zrobi przysługę "biednej dziewczynie"?

ja wole z partnerem podejmowac decyzje, niz zeby za mnie podejmowali i to za sprawa ludzi z ewnatrz. ma odejsc? prosze - ale bez dorabiania rogow.
shaman pisze:skąd wiesz jaki jest charakter ich związku,
j ani ewiem, nikt poza nimi nie wie ;>
shaman pisze:No gdzie tam przestań,
no juz przestaje i ide spać :P dobranoc nibylandio!!
Awatar użytkownika
shaman
Weteran
Weteran
Postautor: shaman » 10 lip 2008, 01:58

Stormy pisze:jak prawdziwy to nie trzeba cementu z obcego sklepu

Nie mówiłem że trzeba, tylko że nie zdoła niczego zepsuć ;>

Stormy pisze:ja wole z partnerem podejmowac decyzje, niz zeby za mnie podejmowali i to za sprawa ludzi z ewnatrz. ma odejsc? prosze - ale bez dorabiania rogow.

Od indywidualnych decyzji nie uciekniemy; a uciekanie do kogoś to nie rogi, tylko uciekanie do kogoś :)

Stormy pisze:j ani ewiem, nikt poza nimi nie wie ;>

Ja wszystko wiem, ile mam Ci powtarzać ;p

W każdym razie post o nie ranieniu jest tu najważniejszy. Tu w zbiorze moich postów oczywiście.
Jagienka06
Weteran
Weteran
Postautor: Jagienka06 » 10 lip 2008, 08:58

Ja na Twoim miejscu nie pakowałabym się w taka znajomość. Facet jest zajęty.
FrankFarmer

Postautor: FrankFarmer » 10 lip 2008, 09:36

Oktawia pisze:Na skali od 1 do 20 zaznaczył 19

Ja na skale zaznaczam ci 18,9. Wybierz mnie, mam fajny nick i jutro moge ci zrobić skałę 29 na 30 :)
Stormy pisze:dobranoc nibylandio!!

= za dużo tu teorii?
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 11 lip 2008, 09:32

shaman pisze:Czy naprawdę muszę pić, żeby zrozumieć młodzież? WTF? jakie 19/20? Jakaś nowa opcja na fotce czy inny grzyb?
<hahaha> <hahaha> <hahaha> <pijak> <browar>
FrankFarmer pisze:Ja na skale zaznaczam ci 18,9.
ja jestem sklonny dac 98,45/100 :D

A co do tematu: przyszlo Ci do glowy spytac sie jego czego on od Ciebie chce? I jezeli na nim Ci zalezy to nic nie rob, ogranicz kontakty. Jak mu zalezy to z tamta zerwie i pojdzie do Ciebie. Jak traktowal Cie jako dodatek - zapomni.
Ostatnio zmieniony 11 lip 2008, 09:33 przez Maverick, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”