No to i ja zapytam

Moderator: modTeam
Oktawia pisze:Na skali od 1 do 20 zaznaczył 19 ( to liczba na jaką sie daną osobę lubi )
Oktawia pisze:bo dla mnie jest ono trochę nie w porządku wg mnie i wg niej ...
Oktawia pisze:twierdzi ze ja kocha
Oktawia pisze:nie twierdza też że mnie pokocha, gdybym twierdziła już dawno bym spróbowała
Oktawia pisze:podobnie jeżeli chciałabym zrobić tamtej świństwo nie powiedziałabym nie.
Oktawia pisze:nie nie twierdzę ze jestem w porządku, jednak zdarzyła się chwila zapomnienia
Oktawia pisze:cala sytuacja jest dziwna
Oktawia pisze:hehe ta 20 to przypadkiem wyszła
Oktawia pisze:Na skali od 1 do 20 zaznaczył 19 ( to liczba na jaką sie daną osobę lubi )
Oktawia pisze:bo dla mnie jest ono trochę nie w porządku wg mnie i wg niej ...
Oktawia pisze: jednak zdarzyła się chwila zapomnienia
Oktawia pisze:pojawia jej istnienia nie ma dla mnie znaczenia dla niego chyba większego
Oktawia pisze:ok może jestem zła, ale czy mam przepraszać za to ze podoba mi się chłopak który ma dziewczynę
Oktawia pisze:boją podjąć ryzyka bo wiem że mogę przegrać
Oktawia pisze:W takim razie przepraszam.
shaman pisze:Czy naprawdę muszę pić, żeby zrozumieć młodzież? WTF? jakie 19/20? Jakaś nowa opcja na fotce czy inny grzyb?
Oktawia pisze:a ja dzisiaj no nie może od wczoraj po prostu nie w humorze![]()
Oktawia pisze:a poza tym wiem że moje zdecydowanie może przerażać
Mati pisze:a może ja jestem inny?
Oktawia pisze:moje zdecydowanie może przerażać
Stormy pisze:nie da sie nie ranic pchajac sie miedzy ldwoje ludzi - tudziez dajac sie wciagnac w trojkąciki wbrew (zapewne) woli dziewczyny kolesia (ktorego juz nie lubie)
shaman pisze:A jeśli się nie rozpada: odrobina obcego zainteresowania partnerem rozbije związek, którego być nie powinno lu scementuje prawdziwy, szczery, piękny.
shaman pisze:autorka zrobi przysługę "biednej dziewczynie"?
j ani ewiem, nikt poza nimi nie wie ;>shaman pisze:skąd wiesz jaki jest charakter ich związku,
no juz przestaje i ide spaćshaman pisze:No gdzie tam przestań,
Stormy pisze:jak prawdziwy to nie trzeba cementu z obcego sklepu
Stormy pisze:ja wole z partnerem podejmowac decyzje, niz zeby za mnie podejmowali i to za sprawa ludzi z ewnatrz. ma odejsc? prosze - ale bez dorabiania rogow.
Stormy pisze:j ani ewiem, nikt poza nimi nie wie ;>
shaman pisze:Czy naprawdę muszę pić, żeby zrozumieć młodzież? WTF? jakie 19/20? Jakaś nowa opcja na fotce czy inny grzyb?
ja jestem sklonny dac 98,45/100FrankFarmer pisze:Ja na skale zaznaczam ci 18,9.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 360 gości