Ja - "Co tam?"
Ona - "A sluchaj... bla bla bla [dwie godziny pozniej]. A u Ciebie?"
Ja - "Ok..."
Ona - "Fajnie. No to sluchaj dalej... [kolejne dwie godziny]."
Moderator: modTeam
Haro pisze:Ja - "Co tam?"
Ona - "A sluchaj... bla bla bla [dwie godziny pozniej]. A u Ciebie?"
Ja - "Ok..."
Ona - "Fajnie. No to sluchaj dalej... [kolejne dwie godziny]."
wszystko przed Tobą. W chwili obecnej uchodzę za bardzo rozgadaną, ale kiedyś to nie odezwałam się jeśli ktoś nie zadał pytaniaMadziula01989 pisze:Dzięki za wasze odpowiedzi. Może kiedyś mi to przejdzie i zacznę więcej rozmawiać a zwłaszcza z płcią przeciwną.
ja dużo mówię, streszczam opowiadam, przeżywam. Ale gdy zdarzają mi się chwile wyciszenie, to słyszę od faceta "powiedz coś?" i tak w kółko aż nie zaczniemy o czymś rozmawiać. Nasz związek właściwie zaczął się od rozmowy i tak cały czas, wszystkie randki przegadaliśmy, a najgorzej jak coś nas razem zaaferuje, jedno przed drugim się wyrywa by powiedzieć.Yasmine pisze:ój kumpel z roku właśnie mieszka z taka kumpela i ona tak nawija. Ile razy już mi się żalił, ze nie można tego już wytrzymać, ze ostatnio jak wracają z uczelni to zakłada słuchawki i puszcza muzykę, żeby mu nie ględziła.
sadi pisze:Nie lubię małomównych, nieśmiałych..., ponieważ:
- jak chce się o czymś porozmawiać to samemu w większości wypadków trzeba znaleźć temat do rozmowy i go zacząć, a później często podtrzymywać.
- wynika to poniekąd z tego co powyżej: jak się samemu nie rozpocznie tematu to będzie często cisza, a tego bardzo nie lubię.
Nemezis pisze:pamietaj jednak, ze tacy ludzie moga w oczach innych otaczac sie pociagajaca aura tajemniczosci...
Mikro czarnuch pisze:Jednak i mi przytrafiają się dni, w których przechodzę,jakby w tryb czuwania (nastawiona jestem wtedy na słuchanie) lub w ogóle się wyłączam...= krótko mówiąc są to dni,w których jestem w nastroju "nieprzysiadalnym", nooo...
Mikro czarnuch pisze:Chyba wielu z nas ma momenty, w których ma się w szczerym poważaniu wszystko i wszystkich... Jakby wszystko przechodziło w inny wymiar rzeczywistości ;]
Mikro czarnuch pisze:A może taki mój feler, przemieniania się w taką popie*rzoną: zwiędniętą emocjonalnie roślinkę, którą przerasta pobieranie samego tlenu z powietrza ?
księżycówka pisze:Dla mnie człowiek nieśmiały jest ułomny np.
księżycówka pisze:Dla mnie człowiek nieśmiały jest ułomny np.
runeko pisze:Nożesz, jakbym siebie czytała. Czasem po prostu wysyłam w stronę ludzi sygnał: "mam was w dupie, odczepta się", co zazwyczaj nie trwa dłużej niż jeden dzień i później wracam do normy. Ale, jak już wspomniałam, musi zdarzyć się coś naprawdę nieprzyjemnego w moim życiu, abym zamknęła się w sobie dłużej niż na parę minut.
Junak pisze: Ładna buzia siedząca bez słowa
Madziula01989 pisze:Witajcie jestem tu zupełnie nowa więc nie bardzo wiem czy takiego tematu nie było. Mianowicie chciałabym dowiedzieć się od płci przeciwnej czy wolicie dziewczyny rozmowne i gadatliwe czy raczej małomówne. Chciałabym zaznaczyć że ja niestety należę do tych cichych i małomównych a przez to nie mam chłopaka i wątpię żeby jakiś zechciał taką dziewczynę jak ja. Pozdro
neo7 pisze:Madziula01989 napisał/a:
chciałabym dowiedzieć się od płci przeciwnej czy wolicie dziewczyny rozmowne i gadatliwe czy raczej małomówne.
Dzindzer pisze:neo7 napisał/a:
Nie, widzę że trudno ci zrozumieć facetów.
pewien typ jak najbardziej. Ale nie odczuwam potrzeby poznawania tego typu, gdyż od zawsze trzymam sie od takich z daleka. Nie interesują mnie faceci typu wezmę każdą byle wyglądała. Tak samo jak ci wezmę każda byle mnie chciała
neo7 pisze:To czy dana dziewczyna jest gadatliwa czy raczej małomówna naprawdę nie ma w tym momencie znaczenia.
neo7 pisze:Ale moim zdaniem dziewczyna po prostu musi się podobać facetowi
neo7 pisze:Musi być chemia która wynika stety, niestety ale z wygladu
neo7 pisze:Sama także z pewnością zwracasz uwagę na facetów, którzy ci się podobają.
neo7 pisze:Gdyby był nieatrakcyjny to i tak byś go olała, choćby jego elokwencja i zalety charakteru były powalające.
neo7 pisze:To czy dana dziewczyna jest gadatliwa czy raczej małomówna naprawdę nie ma w tym momencie znaczenia
Mia pisze:neo7 napisał/a:
To czy dana dziewczyna jest gadatliwa czy raczej małomówna naprawdę nie ma w tym momencie znaczenia.
Jasne, może nie w pierwszym momencie, ale później się liczy
shaman pisze:Jeszcze żadna nie zwróciła mojej uwagi na dłużej niż mgnienie oka tylko dzięki swojej urodzie.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 141 gości