Kto jest samotny niech sie tu wpisze.
Moderator: modTeam
taaa, była na Ciebie klątwe rzuciła. Niedługo jeszcze kurzajki Ci wyrosną. Na stopach.Piernik pisze:to jest klatwa :[
W sumie klątwą można nazwać brak umiejętności do zainteresowania samym sobą, coś co te kobiety (eee, może nazwę to łagodniej niż chciałam) odpycha.
Tak sobie myślę, że nawet jak byłam sama, po rozstaniach z poprzednimi, nie byłam samotna.
Ostatnio zmieniony 02 cze 2008, 09:21 przez SaliMali, łącznie zmieniany 1 raz.
"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
-
- Zaglądający
- Maniak
Ej, zrobie cos czego nigdy jeszcze nie robilem. Moze byc zabawnie.nic nie warty d pisze:Ja jestem samotny.mam zrąbaną osobowośc<bo niestety ale jestem nieśmiałym bojącym sie wszystkiego idiotą kktóy nie potrafi zmienić swojej marnej osobowości.>,w dodatku wyglad oczywiście też mam zrąbany i za cholere nie moge go zmienić
Ekhm.
........................
Nie lam sie, stary! Na pewno jestes fajnym, wartosciowym facetem, ktory musi po prostu odnalezc swoje miejsce we wszechswiecie. Postaraj sie spojrzec na siebie jak i na swiat wokol Ciebie w bardziej pozytywny sposob. Nie uzalaj sie, nie szukaj problemow ale raczej zastanow sie co mozesz zmienic na lepsze.
Wiecej wiary w siebie!
........................
Ale jaja, to tak mozna na powaznie?
"księżycówka, napisałem Ci priva"
nic nie warty d pisze:Ja jestem samotny.mam zrąbaną osobowość<bo niestety ale jestem nieśmiałym bojącym sie wszystkiego idiotą kktóy nie potrafi zmienić swojej marnej osobowości.>,w dodatku wygląd oczywiście też mam zrąbany i za cholere nie moge go zmienić
Z analizy Twoich postów jasno wynika iż dżemie w Tobie bliżej nieokreślona ukryta siła która tylko czeka na uaktywnienie. Czeka Cie szereg długotrwałych zmian począwszy od skromnych ruchów w kierunku "lepiej" aż po dotarcie do rozległego obszaru swojej prywatnej "fajności".
Wiec nie chyl głowy przed swym losem tylko z podniesionym czołem bierz na klatę to co los wykuwa dla tego przeznaczenia?!
Gdy w Rycerzu gaśnie duch, trza wykonać sexy ruch!
Martinoo pisze:Z analizy Twoich postów jasno wynika iż dżemie w Tobie bliżej nieokreślona ukryta siła która tylko czeka na uaktywnienie. Czeka Cie szereg długotrwałych zmian począwszy od skromnych ruchów w kierunku "lepiej" aż po dotarcie do rozległego obszaru swojej prywatnej "fajności".
to zabrzmialo jak rady dobrej wrozki - horoskopik z gazety albo w smsie. brakuje tylko: chcez wiedziec jak to osiągnąć? slij sms: wrozka na numer 7123
-
- Zaglądający
- Pasjonat
- Entuzjasta
a u mnie nadal nic się nie zmieniło. ciągle wolna. tyle, że zmieniło się trochę moje nastawienie, są wakacje, słonko świeci, może kogoś poznam, może dodatkową pracę sobie załapię, cieszę się wolnością, a tak w ogóle to stwierdziłam, że przecież nie ma musu być z kimś, więc nie będę się tym stresować i wrzucam na luz
Przyjaciel to ten kto przychodzi, gdy inni wychodzą
Jestem samotny, nie z wyboru. Jakoś nie chce mi się wierzyć, że istnieją takie osoby. Jeżeli ktoś tak uważa, oszukuje sam siebie. Są tylko samotni z braku innego wyboru . Tak właściwie to nie ma kategorii dla mnie. Co to niby znaczy "jestem samotny nie mam nikogo na oku"? Miałem wiele dziewczyn na oku, tyle że nie znalazłem się na oku żadnej z nich. Coś trzeba zmienić ale w takim tempie jak u mnie, mogę nie wyrobić się przed trzydziestką .
- kot_schrodingera
- Weteran
E tam, wybór jest zawsze. Mógłbyś przecież wpaść w oko dziewczynie, która nie wpadła w oko Tobie. Wybór raczej oczywisty, ale zawsze trzeba go dokonać. Albo możesz mieć na oku dziewczynę, a ona da Ci sygnał, że jest zajęta, to też musisz wybrać czy masz ją dalej na oku, czy jesteś samotny z wyboru ;p
Chociaż fakt, że stwierdzenie "jestem samotny z wyboru" brzmi trochę jak "nie chcę z nikim być". No tak to już jest z ankietami.
Aha... zapomniałbym, wpisuje się
Chociaż fakt, że stwierdzenie "jestem samotny z wyboru" brzmi trochę jak "nie chcę z nikim być". No tak to już jest z ankietami.
Aha... zapomniałbym, wpisuje się
"Nie utożsamiam się z niczym, sam ze sobą mam niewiele wspólnego." J. Pilch
Blazej30 pisze:zmień chirurga
Zastanowię się, na dobry początek jutro się ogolę .
Ślepy nie jestem, chyba że bez okularów, nie zauważyłem jak dotąd zainteresowania moją osobą. Pewnie nie kwalifikuję się nawet do pierwszej serii.whisperer pisze:Mógłbyś przecież wpaść w oko dziewczynie, która nie wpadła w oko Tobie.
- kot_schrodingera
- Weteran
eee tam. dziś człowiek przedsiębiorczy ma inne możliwościwhisperer pisze:Mógłbyś przecież wpaść w oko dziewczynie, która nie wpadła w oko Tobie
trudno. seks i tak jest przereklamowany i nie znam żadnego człowieka który by zasłynął z seksuPiotrekD pisze:Pewnie nie kwalifikuję się nawet do pierwszej serii.
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
- kot_schrodingera
- Weteran
a wiesz że w jego pamiętnikach zostały usuięte następujące rozdziały: „Moje miłostki z Kamilem (w więzieniu)”, „Moja miłość do chłoptasia księcia d'Elbœuf”, „Pederastia z X. w Dunkierce”, „Pederastia z Bazinem i jego siostrami”Stormy pisze:casanova?
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
Blazej30 pisze:Stormy napisał/a:
casanova?
a wiesz że w jego pamiętnikach zostały usuięte następujące rozdziały: „Moje miłostki z Kamilem (w więzieniu)”, „Moja miłość do chłoptasia księcia d'Elbœuf”, „Pederastia z X. w Dunkierce”, „Pederastia z Bazinem i jego siostrami
szczerze nie czytalam jego pamietnikow. szkoda ze to usuneli, tytuly brzmia ciekawie
Dobrze,teraz moja kolej..
..upss..nie przywitałam się:witam wszystkich serdecznie,nazywam się Ewa,lat 20..jestem Osobą samotną..,wcześniej nie miałam nikogo z kim bym była szczęśliwa i przelała swoją miłość i ciepło..no cóż..mam nadzieję,że nadejdzie czas i na mnie i stanie ktoś przede mną i się w tej Osobie i zakocham i usłyszę i ja sama powiem "KOCHAM CIĘ"..bo życie bez drugiej Osoby dla mnie jest smutne i przytłaczające..
To tyle na początek
..upss..nie przywitałam się:witam wszystkich serdecznie,nazywam się Ewa,lat 20..jestem Osobą samotną..,wcześniej nie miałam nikogo z kim bym była szczęśliwa i przelała swoją miłość i ciepło..no cóż..mam nadzieję,że nadejdzie czas i na mnie i stanie ktoś przede mną i się w tej Osobie i zakocham i usłyszę i ja sama powiem "KOCHAM CIĘ"..bo życie bez drugiej Osoby dla mnie jest smutne i przytłaczające..
To tyle na początek
..jednak się kręci...-ale w którą stronę?
Blazej30 pisze:trudno. seks i tak jest przereklamowany
Nie jest. Uwierz na słowo
[ Dodano: 2008-07-11, 13:20 ]
*Evi* pisze:Dobrze,teraz moja kolej..
To tyle na początek
Bardzo miły post. Pozwól że cię przywitam w imieniu wszystkich. Tym co pisze Stormy się nie przejmuj, widzisz ty masz wszystko przed sobą a jej pozostąło już tylko robić to z królikiem
Jak się popieści to się zmieści
Adaś38 pisze:a jej pozostąło już tylko robić to z królikiem
wypraszam sobie . faceta tez mam (a krolik pojawi sie w pazdzierniku wiec jak na razie nic mu / z nim nie robie )
ciekawam czy kolezanka zostanie z nami na dluzej. tyle osob sie wita a tak malo zostajeAdaś38 pisze:Pozwól że cię przywitam w imieniu wszystkich.
Adaś38 pisze:Blazej30 pisze:trudno. seks i tak jest przereklamowany
Nie jest. Uwierz na słowo
[ Dodano: 2008-07-11, 13:20 ]
To tyle na początek
Bardzo miły post. Pozwól że cię przywitam w imieniu wszystkich. Tym co pisze Stormy się nie przejmuj, widzisz ty masz wszystko przed sobą a jej pozostąło już tylko robić to z królikiem [/quote]
Dziękuję..i witam Was wszystkich serdecznie..,no cóż..ja się nawet nie mam zamiaru przejąć postami Stormy,gdyż to co pisze dana Osoba to Jej/Jego wyłącznie sprawa,a wiadomo są czegoś granice..i na prawdę co Stormy napisał/a to tak chciał/a.. Każdy pisze to co lubi,chce..
Zostanę na tyle i czas pozwoli
Pozdrowionka dla Wszystkich,nawet dla tych co odeszli (Może kiedyś wrócą ?! )
..jednak się kręci...-ale w którą stronę?
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”