CZY WYKONAĆ PONOWNY KROK W ZNAJOMOSCI???
Moderator: modTeam
Chłopie, żadnego podpytywanie u koleżanek, co ona o Tobie sądzi.
To Ty to musisz wszystko zrobić, to Ty musisz je zdobyć.
Kobiety kochają być zdobywane. A także: Kobiety zdobywa się czynami a nie ofiarami.
Zaproponuj spotkanie, wszystko na spokojnie [hehe], spokojnie, spokojnie i jeszcze raz spokojnie. Nie myśl o niewiadomo o czym, po prostu, okaż jej zainteresowanie etc. Spokojnie, spokojnie, kontroluj sytuację.
To Ty to musisz wszystko zrobić, to Ty musisz je zdobyć.
Kobiety kochają być zdobywane. A także: Kobiety zdobywa się czynami a nie ofiarami.
Zaproponuj spotkanie, wszystko na spokojnie [hehe], spokojnie, spokojnie i jeszcze raz spokojnie. Nie myśl o niewiadomo o czym, po prostu, okaż jej zainteresowanie etc. Spokojnie, spokojnie, kontroluj sytuację.
Powoli zaczyna brakować mnie sił i chęci, moze to przejściowe, ale gdy starasz sie z całych sił a druga strona nie przejawia zainteresowania.
Moze to byc znak aby odpuścić. Niedługo wyjeżdża. Poczekam zobaczymy sie w szkole.
Może trzeba spóbować z zupełnie innej strony???
Być bardziej finezyjnym - łatwo powiedzieć trudniej zrobić.
Pomyśle nad możliwościami.
Licker ma racje. Skoro jestem już tak daleko to po co cofać się. A perspektywa nadal wydaje się być kusząca.
Moze to byc znak aby odpuścić. Niedługo wyjeżdża. Poczekam zobaczymy sie w szkole.
Może trzeba spóbować z zupełnie innej strony???
Być bardziej finezyjnym - łatwo powiedzieć trudniej zrobić.
Pomyśle nad możliwościami.
Licker ma racje. Skoro jestem już tak daleko to po co cofać się. A perspektywa nadal wydaje się być kusząca.
-
- Uzależniony
Dzięki za słowa utuchy PAKUR, prawda jest, że dziewczyny lubią zwycięsców.
jednak przychodzi czas na zastanowienie. Cóż może trzeba trochę odsapnąć chociaż czas i młodość ucieka.
Poczekam, bo jak widzisz poszukiwania staneły w miejscu. Mam inne sprawy na głowie.
NIe zapomniałem o płci przeciwnej. Wręcz przeciwnie...
jednak przychodzi czas na zastanowienie. Cóż może trzeba trochę odsapnąć chociaż czas i młodość ucieka.
Poczekam, bo jak widzisz poszukiwania staneły w miejscu. Mam inne sprawy na głowie.
NIe zapomniałem o płci przeciwnej. Wręcz przeciwnie...
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”