Haro pisze: ale mysl o 3,5 letniej rozlace przyprawia mnie o gesia skorke i sam nie wiem, czy w podobnej sytuacji nie chwytalbym sie kazdej mozliwej deski ratunku, zeby zachowac Ja przy sobie, zeby nie zostawiala mnie samego na tyle czasu.
I to jest wlasnie egoizm, a nie przejaw miłosci
Haro pisze: to Ziuta, ktora przyklasnie autorce ma dla mnie wiecej rozumu w glowie, niz cala armia starszych w ten sposob doswiadczonych.
Nie wypowiadaj sie w kwestiach w których Ci nie przystoi

[ Dodano: 2008-05-20, 07:59 ]
ByłoSobieŻycie pisze:Dla mnie bardziej obce jest zachowanie jej mężczyzny, co najmniej dziwne i zimne. Dla niej to pewnie kubeł zimnej wody i jeszcze nie rozumie co się dzieje. Żaden człowiek który kocha nie wyjeżdża ot tak sobie
ot tak ? a co na wakacje tam jedzie - zaczynacie dywagowac - ja sie trzymam faktów

ByłoSobieŻycie pisze:Swoją drogą, uczelnia w stanach, ale jaka uczelnia? Bo to u nas też są różne uczelnie, a wyjechać aby złapać dyplom - dowód nauki w stanach, to każdy może co ma dużo kasy, tylko co z tego, skoro uczelnia to jakiś pipidówek klasy B.
No dobra - to powiedz to tej wlasnie kobiecie , któa to w czsie pózniejszym bedzie chciala wykafelkowac łazienkę i meble drogie kupic ! tak jak by pomalowana łazienka nie wystarczyla , a meble proste też nie stykły
![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)