A jakie jest Wasze zdanie w tej kwestii?
PS. Jeśli taki temat juz byl, to prosze o usuniecie.
Moderator: modTeam
Imperator pisze:Bo trzeba wyczuć, kiedy powiedzieć "kocham".Kiedy się powie za wcześnie, to jakby wyskoczyć przed orkiestrę.
FrankFarmer pisze:Nie do końca sie z tym zgodzę.
Sytuacja 1) jeśli facet czuje, że kocha, a dziewczyna też, ale albo sie waha, albo boi, albo nieśmiała, to jego wyznanie może wnieść sporo pozytywnego, np. ją upewnić w czymś.
Sytuacja 2) związek ma kryzys, np. zakręcił sie inny facet. Wyznanie faceta o miłości jest niezbędne, mimo że ona się waha i wiadomo, że nie odpowie tego samego. Ale to może (choć nie musi) zdecydować o jej wyborze.
Omen pisze:Andrew, pewnie z Twojej persepktywy, człowieka dojrzałego, tak to wyglada.
No dokładnie. Co mają orkiestry jakieś do tego? Uczucia, a zwłaszcza miłość to nie gra! Chromolić jakieś wyczucia!Andrew pisze:o jak tak to ma wygladac to faktycznie uprawiacie jakas gre, kocham - tak czuję, mówie o tym
co nie znaczy, ze nie kochalNajpierw powiedział mi to facet, który jak się potem okazało, miał narzeczoną
Później usłyszałam to od faceta, ale jak zapytałam później, czy jest tego pewien, to nie był
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 164 gości