Natręt :/

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
tarantula
Weteran
Weteran
Postautor: tarantula » 19 mar 2008, 21:46

Kulturalnie, OK, wiec zaczynamy: Czy bylby Pan tak uprzejmy Panie Wladzo nie napastowac mnie swoja obecnoscia ktora bardzo mnie oniesmiela. Bede Panu wdzieczna za ta laske. Dziekuje, dziekuje, bardzo dziekuje.
Osobiscie doradzam niech nie patrzy mu przy tym w oczy tylko na podloge.
"Babcia Weatherwax nigdy się nie gubiła.
Zawsze doskonale wiedziała, gdzie się znajduje,
czasem tylko nie była pewna, gdzie jest wszystko
inne."
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 20 mar 2008, 08:32

Moment moment! Dlaczego naskakujecie na chlopaka? Gdyby ktos mi rabal tylek, do tego wygadywal bzdety na moj temat do mojej narzeczonej, to tez bym mu morde obil.

Co do natreta: gdyby Twojej dziewczynie zalezalo, to by zalatwila to tak, ze facet wiecej by nie przyszedl. Widocznie nie robi, lub nie chce robic, tego tak, jak powinna.

[ Dodano: 2008-03-20, 08:38 ]
Wystarczy typowi zagrozic, ze zglosi sie sprawe do jego przelozonego, poinformuje, ze zamiast zajmowac sie praca to na sluzbie przesiaduje i stara sie adorowac dziewczyne.

Mozna tez powiedziec, ze jesli grzecznie sie nie odczepi to zglosi sprawe do sadu o napastowanie.

Wystarczy ruszyc glowa.
Awatar użytkownika
shaman
Weteran
Weteran
Postautor: shaman » 20 mar 2008, 11:05

Haro pisze:Moment moment! Dlaczego naskakujecie na chlopaka? Gdyby ktos mi rabal tylek, do tego wygadywal bzdety na moj temat do mojej narzeczonej, to tez bym mu morde obil.

No to jest was dwóch. Co nie zmienia faktu, że to nie jest dobry pomysł. Ale trzeba przecież być menszczyznom, right? <pijak>

Haro pisze:Wystarczy typowi zagrozic, ze zglosi sie sprawe do jego przelozonego, poinformuje, ze zamiast zajmowac sie praca to na sluzbie przesiaduje i stara sie adorowac dziewczyne.

Mozna tez powiedziec, ze jesli grzecznie sie nie odczepi to zglosi sprawe do sadu o napastowanie.

Wystarczy ruszyc glowa.

I tyle w temacie, oczywisty głos rozsądku, brawo Haro, nareszcie ktoś <brawo> W podobnej dyskusji, lata temu (tutaj) dodane było jeszcze, iż nie należy się takiego wyjścia wstydzić czy powstrzymywać przed nim. Od tego mamy sądy i policję (od straszenia nimi, przecież nie od tego żeby działały)
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 20 mar 2008, 11:41

shaman pisze:No to jest was dwóch. Co nie zmienia faktu, że to nie jest dobry pomysł. Ale trzeba przecież być menszczyznom, right?

Ja sobie nie pozwole na to, zeby obcy facet przychodzil do mojej narzeczonej, brudzil mi w zwiazku pieprzac jakies brednie na moj temat za moimi plecami. Jak ktos tak robi z miejsca dostaje w pysk. Inna sprawa ze moja Mala nie pozwoli sobie na to, zeby jakies buraczysko w ten sposob postepowalo. Nie szuka "lepszej" lub "gorszej" drogi rozwiazania problemu. Jak po dobroci sie nie da to uslyszy "Odpier.dol sie facet" i jest koniec tematu.

[ Dodano: 2008-03-20, 11:42 ]
shaman pisze:od straszenia nimi, przecież nie od tego żeby działały

Bo nie dzialaja, ale strasza wybornie :)
Awatar użytkownika
shaman
Weteran
Weteran
Postautor: shaman » 20 mar 2008, 15:59

Haro pisze:Ja sobie nie pozwole na to, zeby obcy facet przychodzil do mojej narzeczonej, brudzil mi w zwiazku pieprzac jakies brednie na moj temat za moimi plecami. Jak ktos tak robi z miejsca dostaje w pysk. Inna sprawa ze moja Mala nie pozwoli sobie na to, zeby jakies buraczysko w ten sposob postepowalo. Nie szuka "lepszej" lub "gorszej" drogi rozwiazania problemu. Jak po dobroci sie nie da to uslyszy "Odpier.dol sie facet" i jest koniec tematu.

Żadnen porządny facet sobie nie pozwoli i każdy ma podobne reakcje, tyle że:
a) nie każda kobieta akceptuje tego typu rozwiązania, nawet w jej "obronie"
b) nie każda kobieta potrafi być wulgarna czy chociażby stanowcza.

Haro pisze:Bo nie dzialaja, ale strasza wybornie
Zwłaszcza durni, którzy się ich boją <browar>
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 21 mar 2008, 10:52

Haro pisze:to tez bym mu morde obil.

Tak, Haro, znamy Twoje tendencje do braku wstrzemięźliwości w kwestii obijania mordy, i to bez względu na okoliczności.

Ale ja na miejscu autora topicu pojechałabym tam po prostu i sama sprawdziła, jak Ich relacje naprawdę wyglądają. Ludzie są perfidni i różne rzeczy wygadują.
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 21 mar 2008, 12:50

Olivia pisze:Tak, Haro, znamy Twoje tendencje do braku wstrzemięźliwości w kwestii obijania mordy, i to bez względu na okoliczności.
Gdzie sie podzialy te czasy, kiedy chlop to byl cholera chlop? Potrafil flaszke obrocic, dziewczyne, w morde dac kiedy trzeba? Teraz to kultura w chamstwie sie zrodzila, paradoks sam w sobie. Ehh...

Olivia pisze:Ale ja na miejscu autora topicu pojechałabym tam po prostu i sama sprawdziła, jak Ich relacje naprawdę wyglądają. Ludzie są perfidni i różne rzeczy wygadują.
Z tym ze juz pojechal i widzial jak pol godziny gazete kupowal. Inna sprawa czy na takie zaloty nie dostal przyzwolenia...
shaman pisze:Żadnen porządny facet sobie nie pozwoli i każdy ma podobne reakcje, tyle że:
a) nie każda kobieta akceptuje tego typu rozwiązania, nawet w jej "obronie"
b) nie każda kobieta potrafi być wulgarna czy chociażby stanowcza.
100% racja!
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 21 mar 2008, 18:30

Haro pisze:Gdzie sie podzialy te czasy, kiedy chlop to byl cholera chlop? Potrafil flaszke obrocic, dziewczyne, w morde dac kiedy trzeba? Teraz to kultura w chamstwie sie zrodzila, paradoks sam w sobie. Ehh...

a badz sobie tym chłopem - ja zawsze byłem mezczyzną .Jesli miarą dla ciebie faceta jest obrucenie flaszki - to gratuluję <browar>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
joj_sport87
Maniak
Maniak
Postautor: joj_sport87 » 22 mar 2008, 23:41

prosta sprawa, powinna sama sobie z nim poradzic, a jesli rzeczywiscie jest taki natarczywy by cie poprosila o pomoc :] najwidoczniej dobrze jej z jakims podlotkiem xD xD
Luminary - Amsterdam \o/

-----> Nakarm glodne dzieci <-----

==> Nakarm glodnego wampira <==
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 25 mar 2008, 08:43

Andrew pisze:
Haro pisze:Gdzie sie podzialy te czasy, kiedy chlop to byl cholera chlop? Potrafil flaszke obrocic, dziewczyne, w morde dac kiedy trzeba? Teraz to kultura w chamstwie sie zrodzila, paradoks sam w sobie. Ehh...

a badz sobie tym chłopem - ja zawsze byłem mezczyzną .Jesli miarą dla ciebie faceta jest obrucenie flaszki - to gratuluję <browar>

Nie czytaj miedzy wierszami.

Do bycia mezczyzna trzeba dorosnac. Daleko do tego facetowi, ktory zdradza swoja kobiete i do tego nie widzi w tym nic zlego, usprawiedliwiajac swoje zachowanie w najglupszy z mozliwych sposobow.
Ostatnio zmieniony 25 mar 2008, 08:43 przez Haro, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 25 mar 2008, 08:55

Haro pisze:Do bycia mezczyzna trzeba dorosnac. Daleko do tego facetowi, ktory zdradza swoja kobiete i do tego nie widzi w tym nic zlego, usprawiedliwiajac swoje zachowanie w najglupszy z mozliwych sposobow.

To Twoje zdanie! jak i wyciagniete wnioski na podstawie tego co przeczytał na necie, a raczej na forum. Skoro mojej zonie (czyli tą twoją opisaną "swoja kobiete") nie jest zle ! to po kiego grzyba wypisujesz tu takie dyrdymały. Jesli cos dla Ciebie jest nie do pojecia, albo poza Twymi mozliwosciami - to nie twierdz iz to jest zle - bo to jest zle tylko i wyłącznie dla Ciebie.

to tak jak z porównaniem , jedni beda w Argentynie na lodowcu, a inni zobaczą to miejsce tylko na zdjeciach. Tyle , ze zaden z tych nie bedzie ni lepszym ni gorszym.
Ale jesli owe zarobione pieniadze które mają posłużyć by odwiedzic to miejsce - pochodzą z nieuczciwego zarobkowania to tu juz mamy lepszego i gorszego i tym gorszym jest wlasnie tez co to jak piszesz potrafi "flaszkę obrócić , dziewczynę i morde dać " co to za w ogole stwierdzenie "obrócić dziewczynę " :|
<browar> nic sie nie przejmuj
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 25 mar 2008, 09:00

Andrew pisze:
Haro pisze:Do bycia mezczyzna trzeba dorosnac. Daleko do tego facetowi, ktory zdradza swoja kobiete i do tego nie widzi w tym nic zlego, usprawiedliwiajac swoje zachowanie w najglupszy z mozliwych sposobow.

To Twoje zdanie! jak i wyciagniete wnioski na podstawie tego co przeczytał na necie, a raczej na forum. Skoro mojej zonie (czyli tą twoją opisaną "swoja kobiete") nie jest zle ! to po kiego grzyba wypisujesz tu takie dyrdymały. Jesli cos dla Ciebie jest nie do pojecia, albo poza Twymi mozliwosciami - to nie twierdz iz to jest zle - bo to jest zle tylko i wyłącznie dla Ciebie.

to tak jak z porównaniem , jedni beda w Argentynie na lodowcu, a inni zobaczą to miejsce tylko na zdjeciach. Tyle , ze zaden z tych nie bedzie ni lepszym ni gorszym.
Ale jesli owe zarobione pieniadze które mają posłużyć by odwiedzic to miejsce - pochodzą z nieuczciwego zarobkowania to tu juz mamy lepszego i gorszego i tym gorszym jest wlasnie tez co to jak piszesz potrafi "flaszkę obrócić , dziewczynę i morde dać " co to za w ogole stwierdzenie "obrócić dziewczynę " :|
<browar> nic sie nie przejmuj

Nigdzie nie napisalem, ze mowie bezposrednio o Tobie, wiec nie rozumiem obruszenia. Bylo takie przyslowie - "Uderz w stol...".
Natomiast o chorych ukladach nie bede sie wypowiadal, bo zarowno o takich "mezczyznach" jak i "kobietach" (cudzyslow domysl sie dlaczego) mam pewne zdanie.

[ Dodano: 2008-03-25, 09:04 ]
Andrew pisze:flaszkę obrócić , dziewczynę i morde dać

Kiedys, kiedy byles jeszcze mlody i piekny faceci tak podchodzili do sprawy. Potrafili dac w palnik (czyt. wypic wodke bez tragicznych konsekwencji), obrocic dziewczyne (czyt. zaspokoic swoja kobiete) i w morde dac (czyt. w morde dac). Jesli dalej nie rozumiesz, to w tamtych czasach musiales byc tym, z ktorym nie pili, ktoremu nie dawaly, ktoremu w morde dawali [:D]
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 25 mar 2008, 09:11

Ja jestem na tyle wesołym czlowiekiem , ze wrogów nie mam ! kobiety mnie uwielbiaja , kazdy by sie ze mna chciał napic - sek w tym, iż z chamami nie pijam, nie pijam też gdzies w spelunach, pubach, ławkach itd. (w twoim pojeciu picia) A w morde nie dostawalem z powodów które wymienilem wczesniej - nie zadaje sie z tego rodzaju ludzmi .
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 25 mar 2008, 09:22

Andrew pisze:(w twoim pojeciu picia)
A skad wiesz jakie jest moje pojecie picia Andrew? Moje pojecie picia to "Nie pije", bo uwazam, ze sa duzo przyjemniejsze sposoby spedzania czasu niz zalewanie ryja.
Andrew pisze:Ja jestem na tyle wesołym czlowiekiem , ze wrogów nie mam ! kobiety mnie uwielbiaja , kazdy by sie ze mna chciał napic - sek w tym, iż z chamami nie pijam, nie pijam też gdzies w spelunach, pubach, ławkach itd. (w twoim pojeciu picia) A w morde nie dostawalem z powodów które wymienilem wczesniej - nie zadaje sie z tego rodzaju ludzmi .
Nie musisz mi sie tlumaczyc :)

[ Dodano: 2008-03-25, 09:23 ]
Andrew pisze:kobiety mnie uwielbiaja , kazdy by sie ze mna chciał napic
Skromnosc potrafi czlowieka zgubic.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 25 mar 2008, 18:39

No cóż Haruś <aniolek> tak to Twoje "picie" zabrzmiało <browar>
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 25 mar 2008, 23:52

Byc moze :) Unikam alkoholu bo go zwyczajnie nie lubie :) No ale wracajmy do tematu <browar>
Awatar użytkownika
shaman
Weteran
Weteran
Postautor: shaman » 27 mar 2008, 19:16

Haro pisze:Unikam alkoholu bo go zwyczajnie nie lubie No ale wracajmy do tematu
Haro pisze:Moje pojecie picia to "Nie pije", bo uwazam, ze sa duzo przyjemniejsze sposoby spedzania czasu niz zalewanie ryja.

... co nie przeszkadza ci gloryfikować "menszczysn s dafnyh czasuf, co to f palnik dać potrafily i w mordem psylać tes". Czyli że jak? we własnych oczach jesteś kiepskim facetem, wiesz o tym, a do Andrewa, który też w tym świetle jest kiepskim facetem robisz aluzje o jego facetokiepskości? wtf?

Ja tam wypić potrafię dużo, nie przekraczać granicy również, bić się nie biję - wolę zwiać, albo mordę podłożyć. Jak już nie da rady inaczej - to raczej ja się ostanę, niż dureń naprzeciwko. Kobiety mnie lubią. Może dlatego, że ich nie biję?

Z tym, że IMHO picie, bicie i kobiet obracanie w żadnym stopniu nie jest dla mnie miarą męskości. Ale jak kto woli <browar>
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 27 mar 2008, 21:03

Bede facetem, meskim !! - jesli postawicie obok mnie - kobiete, kobiecą . <zakochany>

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”