jesli wszystkie dziewczyny sa takie to ja naprawde wole zostac sam, przynajmniej bede mial spokoj
a co Wy o tym sadzicie? moze jakies pomysly? uwagi?
pozdrawiam
Moderator: modTeam
Kermit pisze:Ted te pieniądze przepadły. Nie ma mowy żeby je dostał z powrotem.
Hehehe <browar> <browar> <browar>TedBundy pisze:nie, bracie, nie wszystkie. Tak z 3/4
Sie dwoch ekspertow zgadalo, nie ma co...Maverick pisze:Hehehe <browar> <browar> <browar>TedBundy pisze:nie, bracie, nie wszystkie. Tak z 3/4
"Dalbym sobie za nia reke uciac, i wiesz co? I bym k... nie mial reki" - Chlopaki nie placza.
Ten, a Ty maverick nie narzekasz raczej na powodzenie u plci przeciwnej, nie?Maverick pisze:Sie czepiasz. Nie jestem ekspertem i nie musze byc zeby wiedziec ze wiekszosc dziewczyn nie zasluguje na uwage. A nawet z tych zadna nie zasluguje na zaufanie. Pozyczyc mozna, ale papier musi byc. Swoja droga z nastepna dziewczyna wyprobuje motyw z 3 pustymi kartkami. Jak mnie bedzie kochac niech wypisze in blanco. A jak zdradzi to sie dorobi oplate skarbowa i walnie weksel na ladna kwoteOj drogo bedzie wowczas ode mnie te karki kupwoac, drogo
Wujo Macias pisze:Sie dwoch ekspertow zgadalo, nie ma co...
Mylisz sieAndrew pisze:dodam tylko w kwesti tych kwitków , ze takowymi mozna sobie tyłek podetrzec - nic wiecej
Znam lepsze wyjscie. Potrzeba 2 ludzi, pile lancuchowa i kawal miecha. NO i 2 pomieszczenia. Wiazesz kazde do krzesla w jednym pomieszczeniu. Idziesz z pila do tej 2giej osoby (nie tej wlasciwej). Pokrecic pila przed jej twarza zeby krzyczala ze strachu (tamta ma to slyszec). Nastepnie zakneblowac z powrotem zeby nie wydala z siebie zadnego dzwieku a pila przejechac miecho. Wrocic z zakrwawiona pila do wlasciwej osoby. Teraz osoba jest podatna na kazda sugestieTedBundy pisze:swoją drogą, z wiertarką przy kolanie szybko by się kasa znalazła....
TedBundy pisze:z wiertarką
Maverick pisze:lepsze wyjscie
niestety też sie o tym przekonuję ostatnio, nawet mała kwota pokazuje jaki dany człowiek jest honorowy i jak sie stara aby dobrze wypaść w czyiś oczach.pani_minister pisze:Zawsze twierdziłam, że najlepszym sprawdzianem jakości znajomości jest pożyczenie komuś kasy. Jakich ciekawych rzeczy można się o ludziach dowiedzieć
Maverick pisze:Potrzeba 2 ludzi, pile lancuchowa i kawal miecha. NO i 2 pomieszczenia. Wiazesz kazde do krzesla w jednym pomieszczeniu. Idziesz z pila do tej 2giej osoby (nie tej wlasciwej). Pokrecic pila przed jej twarza zeby krzyczala ze strachu (tamta ma to slyszec). Nastepnie zakneblowac z powrotem zeby nie wydala z siebie zadnego dzwieku a pila przejechac miecho. Wrocic z zakrwawiona pila do wlasciwej osoby.
Chcialbys wiedziec polowe tego co ja. No, wozem nie jezdze i nie jestem pierdzistolkiem, to fakt. Ale w temacie kobiet mozesz mi teczke nosic.TedBundy pisze:Wujo Macias pisze:Sie dwoch ekspertow zgadalo, nie ma co...
no i trzeci się dołączył, wieczny student onanista.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 166 gości