''Romans'' z mezatka ?
Moderator: modTeam
ja, po piwie i drinku, wiec lekutko zawiana (ach, ta slaba glowa) mowie : zadnych romansow z kims posiadajacym wspolmalozonka. niewazne, czy mu z nim/nia aktualnie zle: w lozku, bo sie poklocili, maja ciche dni - niewazne. zawsze, powtarzam, zawsze, zostanie sie odtraconym, kiedy przychodzi czas wyboru. sa dzieci, przyzwyczajenie, zlosc mija, on/ona nabiera ochoty na sex a ty, naiwna istoto (czyli ja) zostaniesz z szeroko otwartmi oczyma i wyrazem zdziwienia na twazrzy, aczkolwiek nie wiem, czemu, bo to bylo dosc oczywiste..
..czasami wolę być zupełnie sam,
niezdarnie tańczyć na granicy zła
i nawet stoczyć się na samo dno,
czasami wolę to,
niż czułość waszych obcych rąk..
niezdarnie tańczyć na granicy zła
i nawet stoczyć się na samo dno,
czasami wolę to,
niż czułość waszych obcych rąk..
Skąd ja to znam.....też mam kolegę w pracy tylko sytuacja jest trochę inna ,ja mu niczego nie proponuję to on chodzi za mną jak cień>Dla faceta w twoim wieku to wielka pokusa...ale wierz mi nic dobrego z tego nie wyniknie..chwila namiętnośći może was wiele kosztować....Wszyscy się dowiedzą jak do czegoś dojdzie...takich spraw nie ukryjesz...nie ma szans...a potem tylko kłopoty
- Wstreciucha
- Weteran
Nibeneth pisze:zostaniesz z szeroko otwartmi oczyma i wyrazem zdziwienia na twazrzy, aczkolwiek nie wiem, czemu, bo to bylo dosc oczywiste..
i ze zlamanym sercem ale takie doswiadczenia sa potrzebne, bo do takich wnioskow dochodzimy przewaznie wtedy, kiedy jestesmy odtracone <browar>
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
- Eisenritter
- Uzależniony
Sam się szykujesz na odstrzał. Twoje prawo. Bo w to, że prędzej czy później nie będzie sytuacji problemowej, to mi się nie che wierzyć. Jeśli szukasz jakiegoś podparcia psychicznego, niestety, nie tutaj. Tutaj o takich zagrywkach ma się raczej sprecyzowane zdanie.
Siła charakteru i hart ducha są czynnikami decydującymi. Na sile charakteru opiera się żołnierska pewność siebie.
- themadablues
- Bywalec
Moj ostatni post w tym temacie, jak i chyba na forum napisalem ok 2 lata temu..Od tego czasu duzo sie zmienilo...
Nie skonczylo sie na niewinnych pocalunkach itp...sex jest teraz nirmalna czescia naszego zycia - WSPOLNEGO ZYCIA...Odeszla od niego, bylo ciezko ale udalo sie, jestesmy razem, dzieci sa u nas a od ojca dostaja pokazne alimenty
A ktos pisal, ze szykuje sie na odstrzal i ze Ona mnie oleje
Nie skonczylo sie na niewinnych pocalunkach itp...sex jest teraz nirmalna czescia naszego zycia - WSPOLNEGO ZYCIA...Odeszla od niego, bylo ciezko ale udalo sie, jestesmy razem, dzieci sa u nas a od ojca dostaja pokazne alimenty
A ktos pisal, ze szykuje sie na odstrzal i ze Ona mnie oleje
- madzialenka
- Bywalec
Hmm co prawda trudno mi oceniac bo nie znam sytuacji ale.......postaw sie w sytuacji tego meza, hmmm jakbys sie czul gdyby to tobie ktos rozbijal rodzine????Ja mialam taka sytuzcje kobitka odbila mi meza i co hmmm teraz nie sa razem a ucierpialo na tym najbardziej dziecko, mimo,ze male nie znaczy,ze glupie i nie widzi co jest grane.Bo ojciec nagle mial je gdzies a jak przyjezdzal to czasem z ta dupa, nie bylo to fajne.
Nie bede cie oceniac bo jak mowilam, nie jestem w waszej skórze........ale z punktu widzenia tej osoby porzuconej jest to sytuacja beznadziejna. Ja to przezylam ale na dziecku tak czy inaczej zawsze to sie odbije
Nie bede cie oceniac bo jak mowilam, nie jestem w waszej skórze........ale z punktu widzenia tej osoby porzuconej jest to sytuacja beznadziejna. Ja to przezylam ale na dziecku tak czy inaczej zawsze to sie odbije
Only You
- themadablues
- Bywalec