księżycówka pisze:Ona_Mika napisał/a:
Patrz na mój wiek
A co jej wiek ma do tego? Lepiej rozumie pewne terminy od Ciebie, ktorymi rzucasz.
Napisałam patrz na mój wiek, bo pisała czy po studiach jestem, ale nie znam człowieka który w wieku 19-tu lat studia skończył, no wybacz
księżycówka pisze:Mam sie przejmowac obcymi ludzmi z internetu i tym, ze sie przejma ze moga komus nie odpowiadac, bo nie maja wyksztalcenia?
I o to mi cały czas chodzi w tobie, ale dobra to jest Twój punkt widzenia, a jego nigdy nie zrozumiem
Nola pisze:Ona_Mika napisał/a:
Po tym wszystkim co tu napisane, to powinnam rzucić swojego chłopaka, bo jest po zawodówce i nie chcę mu się do żadnej szkoły, bo przecież nie ma tej szczególnej wartości - wykształcenia, pięknie
powinnaś? ktoś tutaj Ci to nakazuje? powinnaś się kierować swoimi własnymi zasadami
Nola, i tak właśnie robię
lamaa pisze:Ona_Mika napisał/a:
No nie wiem, ale ja nikogo nie wyśmiewam, jak przedstawia tu swój punkt widzenia, tylko próbuję przybliżyć swój tak żeby każdy mnie mógł zrozumieć. Obracam się w takim a nie innym środowisku, więc mam takie zdanie jakie mam
ale to co napisałam to FAKTY, a nie opinia panująca tylko w moim środowisku czy gdzieś tam... a to co Ty wypisujesz to naprawde bzdury, wymyślone przez Ciebie, a z takim myśleniem sie po prostu zgodzić nie da. Poczytaj jakieś książki dotyczące kształtowania się osobowości człowieka, a potem się wypowiadaj.
Polska wolny kraj i mogę pisać co chcę, nikogo tym przecież nie obrażam <wsciekly>
Chodzi mi o to, że studiuję zaocznie, kontakt ze studentami mam jedynie co 2 tygodnie, może moje poglądy byłyby inne żebym obracała się w środowisku studenckim, może wtedy studia byłyby dla mnie ważną wartością, na razie tak nie jest i nie sądzę, żeby to się to w najbliższym czasie zmieniło
Andrew, zgadzam się z tobą <browar>