Dokładnie ! braki w wygladzie facet nadrobi czymś innym

Po drugie ... podobac sie to jedno, a byc z kims to drugie. Ja nap. preferuje troche inny wyglad kobiety niz posiadam a jednak z nimi jestem ! bo nie wyglad ma pierwszorzędne znaczenie. Ale ... gdybym wszedł do burdelu - to wybral bym najładniejszą kobiete - kapujesz ?
Kobiety mają dokladnie tak samo .
juz bardziej Ci nie podpowiem
opowiem Ci cos:
kiedys spotkalem sie z dziewczyną z neta , mieszkala daleko ale miala rodzine blisko mojego miejsca zamieszkania. Tak swietnie mi sie z nią gadalo ze szok, jak dostalem jej zdjecia bylem troche zawiedziony

taka grubaska to była choc bez przesady no ale gdzies 85 kg miala. Potem to zawiedzenie mineło, dalej z nią rozmawialem i pisalem. Przyjechala na slask , spotkalem sie znią , kupilem kwiaty i zabralem do restauracji. gadka sie kleiła jak z zadną inną . Buzie miala bardzo ladną i bardzo fajnie sie poruszala

nie wiem jakiego słowa urzyc

chodzi o to, ze jak mówiła to poruszala rekami, odchylala głowe by wlosy poprawic , rekami je odgarniala , sposób w jaki piła , w jaki trzymała filiżankę itd. mnóstwo drobiazgów

mnóstwo

Siedzielismy i gadalismy, a ja z czasem nabralem do niej calkiem innego dystansu. Mimo, ze nie była kompletnie w mym typie fizycznym, to nabralem ochoty na sex z nią, bo z reszta ona sie o to postarala.
Zrobiła jeden kolosalny bład ! gdyby nie on wyladowalismy byśmy w łózku , To jaką była spowodowalo , ze bardzo ja polubiłem , zas ona umiala wzbudzić w facecie takie uczucie jak pożądanie .
Odbierz to co napisalem poprawnie .... <browar>
Kobiety mają dokladnie tak samo jak faceci.
a to, ze widujesz młode z starymi potwierdza tylko to co pisze tu , stary bowiem wie czego kobiecie trzeba !~! i jest potwierdzeniem, ze wyglad sie nie liczy az tak bardzo, zas Ty - jestes na etapie tym samym co młodsi od Ciebie, co to uwazają, ze młodosc to atut ! owszem, ale jak widac nie dla wszystkich ! tylko mi nie napisz, ze dla tych normalnych.
Pominolem status finansowy tych starych specjalnie. Bo to co piszesz tez jest prawda , ale ja nie o takich ....