Wujo Macias pisze:O czym moze gadac 22latek z przecietna 17tka? Ja wiem, ze sie trafiaja kumatsze ale jakos tego nie widze.
najwidoczniej są na tym samym poziomie ;-)
Moderator: modTeam
Nola pisze:najwidoczniej są na tym samym poziomie ;-)
"Łatwe" dziewczyny to nie jest wytwór gimnazjum- to, że mentalność większości tych szkół jest poddatnym gruntem dla dziewczyn, które w głowie mają jeszcze sieczkę to inna sprawa. Prawda jest taka, że gdyby to takiej szkoły trafiło dziecko ukształtowane odpowiednio to nie byłoby problemów jakie mamy dziś. Bo to, że na psychikę człowieka w dużym stopniu oddziaływuje środowisko: miejca, ludzie z jakimi się spotyka jest prawdą. Temu nie można zaprzeczyć, bo nawet najmocniejszy charakter nie oprze się dobrze przeprowadzonej manipulacji. Tylko, że zanim czlowiek trafi do tego typu szkoły przechodzi dwa bardzo ważne okresy w życiu. Wtedy to właśnie rodzice mają prawie całkowity wpływ na to jakim człowiekiem będzie ich dziecko. Wiadomym jest, że w pierwszych latach rozwoju dom rodzinny jest niemal całkowicie odpowiedzialny za dziecko. W wczesnych latach szkolnych a odpowiedzialność się dzieli, ale i tak rodzic ma ogromny wpływ na to jak kształtuje się psychika jego dziecka. Tak jak nie jest w stanie kontrolować całkowicie tego co robi jego 16-letnia córka, tak o 8 latkę może zadbac odpowiednio.ara pisze:A te łatwe dziewczyny jak pisał Kermit, moim zdaniem jest to wina wprowadzenia gimnazjum.
Jawka pisze:........ tak o 8 latkę może zadbac odpowiednio....
Tu się zgadzam jak najbardziej. Ja swojemu dziecku internet zafunduje dopiero na 18-ste urodziny :-)Animal pisze:Powiem Wam że widać różnice między dzieciakami co siedzą przed netem a tymi co mają normalne zajęcia jak kiedyś, np granie w piłkę, podwórko.
Nepalczyk pisze:Mi ostatnio na imprezie jakaś 17-18 latka proponowała seks,
Jawka pisze:Tu się zgadzam jak najbardziej. Ja swojemu dziecku internet zafunduje dopiero na 18-ste urodziny :-)Animal pisze:Powiem Wam że widać różnice między dzieciakami co siedzą przed netem a tymi co mają normalne zajęcia jak kiedyś, np granie w piłkę, podwórko.
Wujo Macias pisze:O czym moze gadac 22latek z przecietna 17tka? Ja wiem, ze sie trafiaja kumatsze ale jakos tego nie widze.
Nola pisze:najwidoczniej są na tym samym poziomie ;-)
FANTOMAS pisze:Dzisiejsze, wczorajsze dziewczyny...nie ma znaczenia. Świat od zawsze dzieli się na 30% ludzi i 70% swołoczy.
FANTOMAS pisze:To jest moja opinia i mam do niej prawo.
PS Nie wiadomo, czy ktoś z tego forum należy do swołoczy. Może akurat wszyscy łapią się do tych 30%.
Jawka pisze:"Łatwe" dziewczyny to nie jest wytwór gimnazjum
Olivia pisze:Ostatnio przydarzyła mi się taka zabawna historyjka:
Byłam se z kolegą i Jego znajomymi w klubie na imprezie. W pewnym momencie podeszłam do baru po coś do picia, a jakiś małolat (miał max. 20 lat) wyjechał do mnie z tekstem: "Powiedz mi, gdzie tu jest najbliższy bankomat, skarbie"
Animal pisze:Andrew pisze:rany julekz igły widły zrobic chcecie
Hmmm...jak by do mnie jakaś powiedziała obca dziewoja Skarbie lub kotku to nie był bym specjalnie w niebo wzięty.
Wujo Macias pisze:Szczegolnie, gdyby byla to jakas naprawe niesamowita niewiasta?
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 212 gości