Dzisiejsze dziewczyny

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Animal
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Animal » 20 lis 2007, 20:27

Andrew pisze:....Nic podobnego... przespałeś swój czas, to po pierwsze.
....

A to mnie zaciekawiło, możesz to przybliżyć :?
Cokolwiek potrafisz lub myślisz, że potrafisz, rozpocznij to. Odwaga ma w sobie geniusz, potęgę i magię.
Awatar użytkownika
Wujo Macias
Maniak
Maniak
Postautor: Wujo Macias » 20 lis 2007, 20:31

Kermit- zazdroszcze. Nie wiem jakbym sie musial nagimnastykowac, zeby sie w koncu w lozku cos skonczylo. No, klamac nie bede- to jest do zrobienia. Ale za duzo wysilku i najzwyczajniej mi sie nie chce. Wiec ciesz sie, ze u Ciebie wychodzi samo z siebie.

A co do pytania- Wez pod uwage, ze niektorzy kolesie maja to "cos". Chemia, urok, mojo- zwal jak zwal. Niektorzy maja powalajcy usmiech (SaliMali TM ;), inni oczy, inni z kolei tak juz dzialaja, ze albo rozkochaja momentalnie albo beda umieli zaciagnac na warsztat.
Umiejetnosc swietna, rozwijaj ja. Najwyzej zostaniesz szpiegem, specjalizujacym sie w pracy nad plcia przeciwna.:)
"księżycówka, napisałem Ci priva"
Awatar użytkownika
Nola
Maniak
Maniak
Postautor: Nola » 20 lis 2007, 20:40

Animal pisze:Problem tkwi w wychowaniu, "bądź posłuszny" "masz się słuchać" "nie wolno się bić" To co kur......wolno :?

dziwne, bo zawsze miałam wrażenie, że jest zupełnie na odwrót - chłopcy mogą się bić, no bo to przecież tylko chłopcy....mężczyźni już od dziecka mają przyzwolenie na agresywne zachowania, bo uważa się, że agresja jest częścią męskiej natury, no i generalnie chłopaki nie płaczą, itd. :D to przecież dziewczynki zawsze musiały być posłuszne i grzeczne, a jakikolwiek przejaw agresji był u nich uznawany za nienormalność.
Chaos is a friend of mine
Awatar użytkownika
Animal
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Animal » 20 lis 2007, 20:46

Nola pisze:dziwne, bo zawsze miałam wrażenie, że jest zupełnie na odwrót - chłopcy mogą się bić, no bo to przecież tylko chłopcy....mężczyźni już od dziecka mają przyzwolenie na agresywne zachowania, bo uważa się, że agresja jest częścią męskiej natury, no i generalnie chłopaki nie płaczą, itd. :D to przecież dziewczynki zawsze musiały być posłuszne i grzeczne, a jakikolwiek przejaw agresji był u nich uznawany za nienormalność.

Hahahahah dobre <hahaha> Jakby chłopcom pozwalano się bić to by nie lądowali na dywaniku u dyrektora raz za razem 8) To cały trick: dziewczynki w szkołach są niemal na równi agresywne co chłopaki, szczególnie w liceach jednopłciowych, no ależ ktoby się spodziewał takiego zachowania po dziewczynkach no nie?? :>
Cokolwiek potrafisz lub myślisz, że potrafisz, rozpocznij to. Odwaga ma w sobie geniusz, potęgę i magię.
Awatar użytkownika
Elspeth
Weteran
Weteran
Postautor: Elspeth » 20 lis 2007, 23:27

Piernik pisze:oraz truydniej znalezc normalną, wartościową ,nie wymagająca aby facet miał od razu góre kasy,miał 3 fakultety, pracował na domod świotu do nocy, a w nocy miał siłe, być jeszcze wspanialym kochankiem,dobrym ojcem, dobrze sie dogadywal z przyszlymi tesciami

<hahaha> tiaaaa, szukam milionera z doktoratem z fizyki, chemii i filozofii, który codziennie haruje po 20 godzin i chędożącego się ze mną jak króliczki. Kur.ewka, zależy mi na tym, żeby facet był zaradny, żeby chciał ze mną coś budować, żebyśmy mogli RAZEM pracować na naszą przyszłość.
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 21 lis 2007, 01:53

Moze masz niskie wymagania. Z pewnoscia sa legiony dziewczyn na ktore nie zwroce uwagi, a ktore oddalyby za mnie wszystko :P
Awatar użytkownika
eng
Weteran
Weteran
Re: Dzisiejsze dziewczyny

Postautor: eng » 21 lis 2007, 09:12

Kermit, widzocznie jesteś urodzony pod szczęśliwą gwiazdą... albo takie masz warunki że "lecą" ... bo jak nie wyglądasz to i "bajera" nie pomoże ...
Ja mógłbym prędzej popaść w głeboki alkoholizm przy barze i majątek przepić a i tak prędzej jakiś stary pedał się przysiądzie do mnie niż jakakolwiek panienka, nawet bardzo mocno zdesperowana ...

Może też jest tak że dziewczynom u Ciebie w okolicy niewielki wybór facetów pozostał, większość wyjechała do pracy do Irlandii ;)
bleeeeeeeeeeeee
Axamer
Bywalec
Bywalec
Postautor: Axamer » 21 lis 2007, 09:37

coś w sobie musisz mieć :D ja te z jakoś nie zauważyłem tego stanu.. no ale ja z wyglądu to jak bajtel wyglądam <diabel>
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 21 lis 2007, 09:41

Eng - przestan w koncu marudzic, usmiechnij sie szelmowsko i pusc dziewczynie oczko, wyprosc mine miej błysk w oczach, a to ty bedziesz tym który decyduje i wybiera.
Jak na co dzień to co piszesz, myslisz przekłada sie na Twe oblicze, to ja sie nie dziwie, ze jest u ciebie, jak jest.
Ty bys chyba chciał, by siedzac przy barze, nic nie robiąc miał adoratorek wile... a tak nie bedzie.
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
truskawka
Zaglądający
Zaglądający

Postautor: truskawka » 21 lis 2007, 09:44

Ja tam sie nie znam, ale moj kolega opowiadal, ze sytuacja z kolezankami jest jak najbardziej pozytywna i to co teraz dziewczyny odwalaja to jemu nawet oczy wychodza. A facet raczej podrywacz jest to sie zna na kobitkach. Krotko mowiac mlode laski sa teraz ponoc latwiejsze - ale jak we wszystkim nie nalezy uogolniac :)
Awatar użytkownika
eng
Weteran
Weteran
Postautor: eng » 21 lis 2007, 09:55

Adrew, jeśli błysk w oku to jest to co przyciąga to jest już po mnie, nigdy tego nie miałem. A nawet gdybym miał to i tak nie ma komu ... zapasione białe kozaczki to u mnie torsje wywołują ...
Zresztą moi koledzy też nie mają błysku, a panny walą tabunami ... kwestia wzrostu i przystojności.
Poza tym myslę że to jak w mojej branży - kwestia mocno geograficzna, proporcji populacji męskiej/żeńskiej i paru innych czynników ...
bleeeeeeeeeeeee
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 21 lis 2007, 11:58

truskawka pisze:Krotko mowiac mlode laski sa teraz ponoc latwiejsze - ale jak we wszystkim nie nalezy uogolniac :)

a młodzi laskowie niby nie sa łatwiejsi ??
truskawka
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: truskawka » 21 lis 2007, 12:08

Dzindzer pisze:
truskawka pisze:Krotko mowiac mlode laski sa teraz ponoc latwiejsze - ale jak we wszystkim nie nalezy uogolniac :)

a młodzi laskowie niby nie sa łatwiejsi ??

Czy mlodzi laskowie sa latwiejsi to nie wiem, bo ja wole tych starszych ;P
Awatar użytkownika
Animal
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Animal » 21 lis 2007, 12:56

Elspeth pisze:..... zależy mi na tym, żeby facet był zaradny, żeby chciał ze mną coś budować, żebyśmy mogli RAZEM pracować na naszą przyszłość.

To jednak jeszcze takie są na tym świecie :? Uff kamień z serca....i w ogóle hurra <przytul>

Eng'u masz tu przykład fajnej kobity...o ile to nie była ironia z Jej strony <diabel>
Iras
Początkujący
Początkujący
Postautor: Iras » 21 lis 2007, 13:09

Wiecie co zauważyłem że na forum jest tendencja do dużego uogólniania a przecież na świecie jest parę dobrym mln ludzi czy naprawdę sądzicie ze wszyscy są tacy sami bo ja nie.

A teraz do tematu dziewczyny ciągnące do facetów z kasą a nie mających nic pod kopułą są takie same jak oni płytkie nawet na tym forum zobaczyłem że jest dużo wartościowych dziewczyn i wcale nie mają one wielkich wymagań. Tyle że porostu nie umiecie ich wyłowić z tłumu sami pokazujecie jacy jesteście nieporadni w tych sprawach :)
no i podobnie jest z co niektórymi paniami.

ps. Kurde znowu mi chaotyczna wypowiedź wyszła :P
Awatar użytkownika
Martinoo
Pasjonat
Pasjonat

Postautor: Martinoo » 21 lis 2007, 13:37

Co o tym myślicie?

Myśle że faceci zeszli do tak niskiego poziomu że laski zaczeły cholenie obniżać swoje wymagania <aniolek>
Gdy w Rycerzu gaśnie duch, trza wykonać sexy ruch!
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 21 lis 2007, 14:45

eng pisze:Adrew, jeśli błysk w oku to jest to co przyciąga to jest już po mnie, nigdy tego nie miałem. .

To co?... całe zycie marudnym byłeś ? Bo gdybys był radosnym wesołym człowiekiem, kobiety zawsze były by gdzies obok, skoro jest jak piszesz... to ja juz nie wiem . <browar>
wzrostu ? a ile go masz bo ja mam zaledwie 171 cm
wiek ? znacznie młodszy ode mnie !
przystojnosc ? też lepsza od mojej
zatem - musisz byc maruda <hahaha>
Awatar użytkownika
eng
Weteran
Weteran
Postautor: eng » 21 lis 2007, 15:09

Andrew, daj mi do cholery spokój. Nie każdy jest takim Casanową jak ty, z charakteru rzecz jasna.
bleeeeeeeeeeeee
Awatar użytkownika
Elspeth
Weteran
Weteran
Postautor: Elspeth » 21 lis 2007, 15:11

Animal pisze:...o ile to nie była ironia z Jej strony

wypraszam sobie <foch>
Wszystko było napisane szczerze. Chcę się razem "dorabiać" ze swoim facetem. Nie czułabym się dobrze jakby facet miał fuuuurę kasy.
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
Awatar użytkownika
Mona
Weteran
Weteran
Postautor: Mona » 21 lis 2007, 15:27

Przecież to nic innego, jak uprawianie najstarszego zawodu świata, tylko że nie każda panienka ma odwagę legalnie zatrudnić się, bo to wg niej znieważyłoby ją i sobie uprawia taką wolną amerykankę. Na miejscu faceta, gdybym musiała wybierać, to wolałabym jednak słono zapłacić i mieć przynajmniej zapewnione profesjonalne podejście do "sprawy".
Animal pisze:trafia swój na swego, czego szukasz to znajdujesz

To po pierwsze, a po drugie - Kermit nie napisał nic o środowisku, w którym znajduje owe przymilne panie, oprócz jednej z netu.
Kermit pisze:Czuje się jakbym miał kody do tej całej gry

Właśnie, tylko do gry, bo życiem nie nazywa się to, co opisałeś :]
Wiesz, można to nazwać onanizmem we dwoje albo chwilowym związkiem bez zobowiązań - zawsze lepiej brzmi :D

Nie wiem, o co właściwie chodzi Autorowi i zachowuje się dość nieładnie, bo przecież skorzystał z dziwności owych pań. To wygląda tak, jakby wyszedł z burdelu ze zdziwieniem, że tam, to same dziwki są ;DD
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"

Joe Cocker
Awatar użytkownika
Wujo Macias
Maniak
Maniak
Postautor: Wujo Macias » 21 lis 2007, 18:06

Elspeth pisze:
Animal pisze:...o ile to nie była ironia z Jej strony

wypraszam sobie <foch>
Wszystko było napisane szczerze. Chcę się razem "dorabiać" ze swoim facetem. Nie czułabym się dobrze jakby facet miał fuuuurę kasy.

Yhm, przeszloby Ci jakbys takiego poznala i zobaczyla, ze to jednak calkiem fajna opcja jest.
Ja w kazdym razie nie widze w tym nic zlego, ze kobiety wola bogatszych.
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 21 lis 2007, 18:25

Wujo Macias pisze:przeszloby Ci jakbys takiego poznala i zobaczyla, ze to jednak calkiem fajna opcja jest.

litości :) To od stanu konta zależy zacieśnianie więzi w początkach, zrozumienie i prawdziwe zbliżenie się do siebie? A z resztą, tkwij dalej w Matrixie :)
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
Wujo Macias
Maniak
Maniak
Postautor: Wujo Macias » 21 lis 2007, 18:27

TedBundy pisze:
Wujo Macias pisze:przeszloby Ci jakbys takiego poznala i zobaczyla, ze to jednak calkiem fajna opcja jest.

litości :) To od stanu konta zależy zacieśnianie więzi w początkach, zrozumienie i prawdziwe zbliżenie się do siebie? A z resztą, tkwij dalej w Matrixie :)

Nie napisalem, ze tylko o to chodzi. Ale jest to cholernie przyjemny dodatek- uprzejemniajacy i ulatwiajacy zycie.
Lepiej wozic tylek samochodem niz autobusami, lepiej jesc gdzie sie chce, niz oszczedzac i szamac tam gdzie taniej itd.
Awatar użytkownika
Marissa
Weteran
Weteran
Postautor: Marissa » 21 lis 2007, 18:30

Wujo Macias pisze:Lepiej wozic tylek samochodem niz autobusami, lepiej jesc gdzie sie chce, niz oszczedzac i szamac tam gdzie taniej itd.

Owszem o wiele lepiej. Nie ma porównania :]
Tylko że ja nigdy, przenigdy nie chcę prosić żadnego faceta o to, czy mnie podwiezie/zawiezie czy też pożyczy samochód. Wolę zarobić sama na ten samochód i sama się wozić. W gruncie rzeczy takie jak uzależnienie od "widzimisię" faceta jest mi całkowite zbędne.
Awatar użytkownika
kot_schrodingera
Weteran
Weteran
Postautor: kot_schrodingera » 21 lis 2007, 18:37

Marissa, nie musisz prosić. A co jeśli ktoś (nie)zobowązująco zaproponuje ??
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 21 lis 2007, 18:43

honorowa kobieta nie wytrzyma psychicznie presji spłacenia ciągle powiększającego się "długu" /zobowiązania/ i dysonansu tym powodowanego :) Dlatego nie będzie wisieć na czyjejś kieszeni, proste. Bo ma honor, proszę państwa.
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/

http://michalpasterski.pl/

http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 21 lis 2007, 18:46

A co jesli mieszkaja razem on zarabia 10 tys ona niecałe 2. Siła rzeczy zyja bardziej z jego kasy. Żyje im sie razem dobrze, nikt nikomu nie wylicza za czyje to wszystko, za czyje mieszkanie, za czyje Hawaje. Czy ona jest niehonorowa ??
Awatar użytkownika
Nola
Maniak
Maniak
Postautor: Nola » 21 lis 2007, 18:47

ech, ale dyskusja nie dotyczy przecież pieniędzy i wiszenia na czyjejś kieszeni <chory>
Chaos is a friend of mine
Awatar użytkownika
Wujo Macias
Maniak
Maniak
Postautor: Wujo Macias » 21 lis 2007, 18:48

Dzindzer pisze:A co jesli mieszkaja razem on zarabia 10 tys ona niecałe 2. Siła rzeczy zyja bardziej z jego kasy. Żyje im sie razem dobrze, nikt nikomu nie wylicza za czyje to wszystko, za czyje mieszkanie, za czyje Hawaje. Czy ona jest niehonorowa ??

A jako, ze faceci przewaznie zarabiaja wiecej niz ich kobiety, to to pytanie jest bardzo na miejscu.
Awatar użytkownika
Marissa
Weteran
Weteran
Postautor: Marissa » 21 lis 2007, 18:50

Blazej30, w kontaktach z ludźmi nauczyłam się jednego. Nigdy nie prosić, ani też nie ufać kiedy ktoś coś Ci proponuje, bo może się z tego słowa nie wywiązać.
Raz, dwa, trzy razy jeśli zaproponuje to ok, ale po co, skoro mam własny samochód? :]

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”