decyzja podjeta. dam sobie spokoj i zobaczymy co bedzie...
a i jeszcze mam pytanie. jak sadzicie. czy mozna sie odkochac w ciagu 2 dni ?
[ Dodano: 2007-12-02, 14:47 ]No i dobrze, jak postanowilem, tak zrobilem...
nie odzywalem sie do niej, co spowodowalo, ze to ona zaczela pisac ze teskni za mna. co wiecej, zaprasza mnie czasem na rozne spacery itp. postanowilismy nawet wspolnie spedzic sylwestra z noclegiem (jakim zobaczymy:) )
ostatnio poznalem nawet jej kolezanke, ktora powiedziala mi pozniej, ze pasujemy do siebie i wg niej ten sylwester moze wiele zmienic... co z tego bedzie prawda zobaczymy. Minusem jest to, ze nadal uparcie chce mnie traktowac jak kolege.
dalem sobie taki termin, ze jesli w nowym roku bedzie taki sam znak zapytania jak teraz jest to po prostu kasuje jej wszystkie dane z komorki , komputera i jak sie da tez z glowy

oczywiscie spotkam sie z nia i powiem co lezy na watrobie.
[ Dodano: 2010-04-16, 12:40 ]po dluuuugiej przerwie czytalem swoje posty i teraz z perspektywy czasu autentycznie smiac mi sie chce
Nie wyszlo, bo miało nie wyjść i tyle. Jakie było moje zdziwienie, jak pewnego dnia chyba w styczniu tego roku nagle napisala, ze ma ochote na spacer

ZUpelnie inaczej sie rozmawialo. Okazało się, że jest już z chłopakiem, z którym była w czasie, kiedy opowiadalem Wam te wczesniejsze historie.
A teraz morał:
Panowie. Nie rozkladajcie wszystkich zachowań kobiety na czynniki pierwsze, w poszukiwaniu dlaczego to, dlaczego tamto, poniewaz z perspektywy czasu to nie ma sensu. Świetnym filmem, który obrazuje co czujemy jest moim zdaniem 500 dni miłości, w którym główny bohater to właściwie.....ja
Po takich przeżyciach, doświadczenia nieszczęśliwego zakończenia czegoś, co myśleliśmy, że zakończy się dobrze, zostają jedynie wspomnienia, które można "odtwarzać" sobie dowolną ilość razy w myślach, nic więcej.
Ktoś kiedyś napisał, że miłość sama Cię znajdzie. I wiecie co ? Faktycznie tak jest. Moją obecną dziewczynę, której chcę się oświadczyć poznałem podczas zwykłej wycieczki rowerowej

Nigdy bym się nie spodziewał, że zimny październikowy wieczór tyle zmieni
Nie załamujcie się (zbytnio) w przypadku niepowodzeń, miłość i tak Wam nie przepuści