Zakochać się po raz drugi?? Zawsze myślałem że to niemożliwe ale sam to zrobiłem. Niestety ten związek jest już niestety przeszłością

Moderator: modTeam
pstryk pisze:zakochac sie po raz drugi nie mozna....
ktos pisze:MUSISZ przestac kochac to pierwsza ?
fish pisze:Nie do końca, po prostu chowasz ją bardzo głęboko.
Maverick pisze:A kto powiedzial ze nei mozna kochac kilku osob naraz?
Rysio pisze:Chce z nią byc tylko z jednego powodu ... KOCHAM JĄ.
ktos pisze:Nom, ja na jego miejscu bym nawet pojechal zeby ja zobaczycz i oblukac jak zareaguje na jego widok. Moze ona tez chce jechac do niego ale czeka na jego pierwszy krok ? W kazdym badz razie nie marnuj okazji i jezeli czujesz ze Ci na niej naprawde zalezy to jedz bez wachania.
Powodzenia.
ktos pisze:A teraz pytanie: Ona od Ciebie odeszla czy Ty od niej ?
ktos pisze:Chyba musisz dokladnie przemyslec zainstala sytuacje i zdecydowac sie czy chcesz z nia byc czy nie, bo z tego co Ty piszesz to mam dziwne wrazenie ze jestes popi......Wracaj do niej jezeli Ci na niej zalerzy.
ktos pisze:Eno, kolo, jak to ona ma zrobic pierwszy krok ?! TY MASZ GO PIERWSZY ZROBIC. Powiedz mi co Ci szkodzi skoro jestes w takiej sytuacjiNIC!! Idz do niej, nie wyjdziesz na debila bo jak ktos powiedzial, prawdziwa milosc przezwycieza wszystko. Nie pekaj i nie wstydz sie, jezeli naprawde cos do niej czujesz, to pokaz jej ze Ci na niej zalerzy!
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 237 gości