:564:
a co do
- nie popieram. to juz przesada.ja o tych co to pierwszego pierwszej sie trzymają jak dziecko mamusiowego cyckaups??!!
Moderator: modTeam
- nie popieram. to juz przesada.ja o tych co to pierwszego pierwszej sie trzymają jak dziecko mamusiowego cyckaups??!!
Bartek22 pisze:Ja sie boje troche kobiet...Zawsze przed zwiazkiem boje sie tego, że mnie rzuci, stawiam siebie na przegranej pozycji, dlatego tez daje calego siebie zeby pokazac jej jak bardzo mi zalezy na dziewczynie...
więcej wiary w siebie. to sie czuje niestety w facetach.
krzys pisze:Sophie ...... no przeciesz pisałem ze wszzystko sie zmienia ! u Ciebie juz sie zmieniło u innych też sie zmieni ! :556: :556:
20lat pisze:zielsko pale dzien w dzien,na freszu niemoge jakos sie odnalesc w tym swiecie
Hyhy pisze:Ciekawe czy u jej cudownego faceta sie zmieniloto najlepiej zrozumie jak moglo bolec jej poprzednich, jak ja zaboli. Nie zycze nikomu ani tym co zmieniaja ani tym co sa zmienienia, zeby tak bylo
sophie pisze:Hyhy pisze:Ciekawe czy u jej cudownego faceta sie zmieniloto najlepiej zrozumie jak moglo bolec jej poprzednich, jak ja zaboli. Nie zycze nikomu ani tym co zmieniaja ani tym co sa zmienienia, zeby tak bylo
Wiesz, mnie tez kiedys bolalo. I to nie raz. Rozumiem jak to jest...
Fakt, ze gdyby cos walnelo w obecnym zwiazku, to byloby to dla mnie najwieksze cierpienie. Ale na szczescie nie zapowiada sie na cos takiego (przynajmniej obecnie).
Nie chce mi sie pisac nic wiecej w tym temacie...
20lat pisze:zielsko pale dzien w dzien,na freszu niemoge jakos sie odnalesc w tym swiecie
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 232 gości