Kiedy spotkaliscie swoja "druga polowe"??
Moderator: modTeam
Kiedy spotkaliscie swoja "druga polowe"??
Ile mieliscie lat kiedy spotkaliscie swoja "druga polowe"??
Po jakim czasie sie w niej zakochaliscie?? - Czy jest na to jakas regula??
I ile przed zaznaniem szczescia mieliscie partnerow/partnerek??
Re: Kiedy spotkaliscie swoja "druga polowe"??
fireman pisze:Ile mieliscie lat kiedy spotkaliscie swoja "druga polowe"??
jezeli chodzi o mnie to nie czekalam na swoja druga polowe zbyt dlugo i nie zakochalam sie w nim odrazu. niestety to potrwa bo wedlug mnie to najpierw jest zauroczenie a pozniej dopiero milosc KOCHAM GO i wiem ze on mnie tez kocham a tak w ogóle to jestesmy razem przez 4.5 latek
a ja poznalam swojego ukochanego w wieku 16 lat i jestem z nim do dzis
A ja myslalem, ze 16-latki nie mysla powaznie o facetach. Ze sa niedojrzale,... Ale jak widac nie ma na to reguly.
Poznalam go w polowie podstawowki. Zeszlismy sie dziesiec lat pozniej (co do dnia)
Slodkie. Co tu wiecej pisac
Za to połówkę zjarałem, a ćwiartkę wypiłem.
Sam!? Jak mogles??

Troche się naczekałam, bo za gówniarskich lat(piękne czasy) miałam jednego partnera i to krótko...i tak żyłam sobie w samotności, która nawet lubiłam, odpowiadała mi ona, bo byłam całkowiecie niezależna i wolna..aż do 20 roku życia, gdy pojawił się on i moja chęc bycia niezależnej odeszła w siną dal, nigdy nie wiedziałam, że to uczucie może być tak silne, nie nazwe go swoim partnerem, powiem, ze jest dla mnie kims wyjatkowym ponad wszystko, a czy faktycznie bedzie moja polowka okaze sie pod koniec życia, ale coś wszystko znaki na niebie mi mówią, że tak.. 

Re: Kiedy spotkaliscie swoja "druga polowe"??
fireman pisze:Ile mieliscie lat kiedy spotkaliscie swoja "druga polowe"??
Nie spotkałam.
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
Też nie zdarzyło mi się spotkać "drugą połówke". Kiedyś myślałam, że tak było ale życie pokazało, że było inaczej. Narazie nie szukam, może sama ta "druga połówka" mnie znajdzie
.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Triniti19 pisze:Narazie nie szukam, może sama ta "druga połówka" mnie znajdzie.
Łatwo mówić

Mariuszku no tak trzeba pomóc ale ja póki co chyba mam taki okres, że nie chce się z nikim spotykać. Choć bardzo brakuje mi kogoś do kogo mogłabym się przytulić, powiedzieć wszystko to jakoś daje sobie rade sama. Zresztą dzięki temu moge stać się "twarda".
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”