Ubiór
Moderator: modTeam
- Mroczny Piskacz
- Maniak
Oleander pisze:Ogólnie nie zwracam uwagi na to co nosi mój chłopak. Jednak kiedy widze, ze w danej rzeczy nie jest mu dobrze (a przeciez tak czasem moze byc) to staram sie to delikatnie powiedziec i zasugerowac zmiane
jak dotad nic mi nie powiedzialas Kwiatuszku wiec chyba wszystko jest ok ;-)
ja szczerze mowiac nie zwracam wiekszej uwagi na ubior... ale czasem specjalnie sie zastanawiam "czy to jest nowe

Ja Ne,
- Gorgon
Widzę że z czasem sens słów się zmienia
Słowa nabierają nowego, innego znaczenia
Choć z pozoru dobre, przyczyną są cierpienia

Słowa nabierają nowego, innego znaczenia
Choć z pozoru dobre, przyczyną są cierpienia

krzys pisze:Ubiór???? oczywiscie , ale bym dobrze został zrozumiany (bo muli mi Agniecha jak ccholera) wiec nie chce mi sie duzo pisac , kobieta musi byc ubrana kobieco !!!! nie ma znaczenia czy ma na sobie ciuchy za 1000 zł czy za 300 zł
Sorki za to,że dopisuje się do tematu teraz,ale wcześniej nie było mnie tu
Krzys-RACJA!!!!!!!!!!!W ogóle uważam,że kobiety są teraz mało kobiece,ale bez obrazy babki!Nie wszystkie!Uważam,że kobieta ubrana w spódniczkę i pończoszki jest jednak bardziej kobieca niż ta w spodniach i trampkach.Wiadomo,że najważniejsze jest wnętrze,ale niestety najpierw widzimy to co jest na "wierzchu".
Czyli:"jak cię widzą,tak cie piszą"-stara prawda.

"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"
Joe Cocker
Joe Cocker
Ubiór .......................? tak sobie teraz mysle , bo wydazyło sie i wydaza ciagle coś , co mnie meczy a co wypływa o dziwo z kobiet a nie z mezczyzn , :546: Ciągle tylko słysze od ludzi mi dobrze zyczacych , co ja w Niej widze
??!!! ja, niby taki elegancki , pachnący , usmiechniety , etc. etc. a Ona niby taka byle co
. Słyszy sie opinie kobiet ,ze ciarach, innych rzeczy wymieniać nie bede , dziwne jest to ,iz ja tego nie zaówazałem i nie zaówazam !?? teraz gdy to słysze ,sie temu przygladam i analizuje wczesniejsze zachowania jak i postawy , i stwierdzam, iż te wszystkie słowa przeciwko własciwie nie wiem skad sie wzieły , A najgorsze jest to ,iz mówia to ludzie co ją znają nie tylko z widzenia , natomiast moja opinia o tych własnie ludziach (tu kobietach tylko i wyłacznie ) jest taka ze są to kalchule , pustostany , itd. w ogóle soba nic nie reprezentują a obgadują kogoś innego ! dlaczego
?? czyzby zazdrosc ! zrozumiał bym odwrotną sytuacje czyli gdyby to mnie ganili , ale nie , ja nadal jestem ach i och , a Ona to taki ciarach i w ogóle nic nie umie , :546: chodzi czysta dobrze , schludnie ubrana , jest ambitna itd. wiec skad sie to bierze
??? :566:
Ostatnio zmieniony 30 lis 2004, 12:28 przez Andrew, łącznie zmieniany 1 raz.
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Wiesz Krzysiu, nie znam zadnej ze stron, wiec trudno tu cokolwiek mowic. Milosc jest slepa, wiec moga miec racje
. Ale, i ta opcje radze Ci przyjac, one po prostu sie boja, ze ich partnerzy zamienia ja na mlodsze i staraja sie zdewaluowac wartosc Twojej partnerki. Same sie w ten sposob uspokoja, a i partnerom moze cos wmowia?
Jesli Ty masz jakies watpliwosci i chcesz je rozwiac, zapytaj moze jakiegos mezczyzne? Tylko nie takiego, ktory bedzie chcial ja odbic, bo tez nie powie prawdy!!!
Widzisz, ja mam na takie okazje uklad z moim przyjacielem. Poniewaz jestem dowartosciowana osoba, a nim jestem zainteresowana tylko jako przyjacielem, ma pewnosc, ze zawsze powiem mu prawde o jego wybrance. Oczywiscie, jesli mnie pyta.
Jesli Ty masz jakies watpliwosci i chcesz je rozwiac, zapytaj moze jakiegos mezczyzne? Tylko nie takiego, ktory bedzie chcial ja odbic, bo tez nie powie prawdy!!!
Widzisz, ja mam na takie okazje uklad z moim przyjacielem. Poniewaz jestem dowartosciowana osoba, a nim jestem zainteresowana tylko jako przyjacielem, ma pewnosc, ze zawsze powiem mu prawde o jego wybrance. Oczywiscie, jesli mnie pyta.
Miltoniu , za stary jestem by mnie miłosć zaslepiła i bym nie widział tego co widoczne
naprawde , to nie jest tak ! zdanie płci tej samej , czyli meskiej jest własnie całkiem inne
i nie bede sie tu rozpisywał bo co niekturzy czytajacy jako goscie mogą za wiele faktów połaczyć ! Ja jestem jak juz pisałem szczery do bólu , gdyby mi cos nie pasowało , albo bym zaówazył ze cos jest nie tak , Powiedział bym jej o tym
bez mrugniecia okiem ! i tak tez jest w innych sprawach !

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
-
- Zaglądający
Każdy ma inny gust. Gdybym była męzczyzną to wolałabym ogladać się za elegancką panią niż ubraną w dresy i adidaski, ale jesli ktos lubi to nie mam nic przeciwko. Osobiście równiez wole typ eleganckiego faceta niekoniecznie ubranego w garnitur. Sama preferuję elegancki styl, nawet w domku nie chodze w dresach bo czułabym sie nieatrakcyjnie.
Pozdrawiam
Pierwszy raz na forum
Pozdrawiam
Pierwszy raz na forum
Gdybym była męzczyzną to wolałabym ogladać się za elegancką panią niż ubraną w dresy i adidaski
dresiki i ladnej dziewczyny (czyt. z ladnym cialem) wygladaja bosko.ta krecaca sie pupcia az neci by dotknac ,ale wiem ze nie mozna ;p pozostaje podziwiac.nie mam nic przeciwko zeby dziewczyna chodzila w dresikach ale bez przesady.to tyczy sie raczej mlodszych chociaz niejedna starsza mialaby soie czym pochwalic
-
- Zaglądający
mimo iz jestem facetem to zwracam uwage na ubior
i jest to bardzo silna bron w rekach kobiety!
malo jest dziewczyn ktore moim zdaniem ubieraja sie ze smakiem
wiadomo ze to tez kwestia kasy i czasu
bo nie wszystim chce sie latac po sklepach
nie wazne czy to ubior sportowy, elegancki czy inny
chodzi tylko o odpowiedni dobor "podzespolow"
ech pamietam jak z rok temu na zajeciach z rysunku widzialem cos cudownego
dziewczyna miala na sobie ciemno fioletowy komplet z jakiegos grubego miekkiego materialu(zakiet + spodnica)
do tego czarne rajstopy
no i delikatne buciki cos w rodzaju ciemych "baletek"
wygladala przecudnie
jak taka delikatna porcelanowa laleczka z nuta arystokracji
cos pieknego
tak wiec mozna zrobic wrazenie na facetach ubiorem
aha oprocz ubioru wazna jest tez fryzura no i zapach kobiety
mam taka dziewczyne na rysunku
ktora zwykle ma kucyka
a na dole malutki warkoczyc
musze powiedziec ze to wyglada super
tak w ogole to WITAM! to moj pierwszy post
i jest to bardzo silna bron w rekach kobiety!
malo jest dziewczyn ktore moim zdaniem ubieraja sie ze smakiem
wiadomo ze to tez kwestia kasy i czasu
bo nie wszystim chce sie latac po sklepach
nie wazne czy to ubior sportowy, elegancki czy inny
chodzi tylko o odpowiedni dobor "podzespolow"
ech pamietam jak z rok temu na zajeciach z rysunku widzialem cos cudownego
dziewczyna miala na sobie ciemno fioletowy komplet z jakiegos grubego miekkiego materialu(zakiet + spodnica)
do tego czarne rajstopy
no i delikatne buciki cos w rodzaju ciemych "baletek"
wygladala przecudnie
jak taka delikatna porcelanowa laleczka z nuta arystokracji
cos pieknego
tak wiec mozna zrobic wrazenie na facetach ubiorem
aha oprocz ubioru wazna jest tez fryzura no i zapach kobiety
mam taka dziewczyne na rysunku
ktora zwykle ma kucyka
a na dole malutki warkoczyc
musze powiedziec ze to wyglada super
tak w ogole to WITAM! to moj pierwszy post
Ostatnio zmieniony 29 lis 2004, 22:58 przez yogiber, łącznie zmieniany 1 raz.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”