Nie bede przedstawial sie poniewaz ktos moze mnie rozpoznac, choc to malo prawdopodobne.
Hmm. moze to troche dziwnie zabrzmi, ale mam kilka nurtujacych pytan do Was ktore mi nie daja spokoju i sam juz nie wiem czy to ja jestem inny, czy to moze inni w moim wieku sa inni. Jako 17-latek, bo tyle mam lat nie ma zadnej dziewczyny, inni juz od dawna zarywaja ja jakos nie mam szczescia i nawet nie probuje szukac, zawsze twierdzilem ze sama sie znajdzie, problem polega na tym ze nie wiem jak szukac, a raczej gdzie szukac. Chodzilem po czateriach, ale uswiadomilem sobie ze w takich subkulturach siedza same leszcze, dla ktorych slowo 'censored' jest czyms wyrozniajacym...
Niewiem, moze ja mam jakies kompleksy ale po prostu nie lubie jak ktos kogos wyzywa... , no, moze inaczej, nie lubie patrzec jak sie wyzywaja tylko dlatego, ze ktos jest za Widzewem a ktos za Lks'em. Pisalem do roznych dziewczyn, ale kompletnie nie wiedzialem o czym z nimi gadac

Dlatego kieruje moja prosbe do spoleczenstwa tego forum o pomoc, i obijasnienie kilku rzeczy, ( jw. ).
Jak masz szukac, gdzie mam szukac i jak zarwac ladna laske.
POMOCY!!!
-----------------------
z gory przepraszam za bledy ort. ( gramatyka mnie nie pokochala
-----------------------