Ubiór
Moderator: modTeam
Ubiór
Czy dużą uwagę zwracacie na ubiór partnera? 
dla mnie najwazniejsze jest zeby ubranie bylo czyste i schludne, a czy to styl sportowy czy jakis inny to juz mnie nie interesuje
no chyba ze sytuacja wymusza zalozenie odpowiedniego stroju 

Ostatnio zmieniony 19 paź 2004, 21:23 przez Elspeth, łącznie zmieniany 1 raz.
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
Uwazam podobnie jak Elspeth.
EDIT
Jednak najlepiej kiedy partnerka jest ubrana w "naturalny" ubior
EDIT
Jednak najlepiej kiedy partnerka jest ubrana w "naturalny" ubior
Ostatnio zmieniony 19 paź 2004, 21:20 przez Blade, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie jest to takie ważne jakby się kobietom mogło wydawać.
Chyba żaden pan nie zarzuci Wam, że źle dobrałaś odcień bluzki do spodni czy spódnicy.
Fajnie zobaczyć ładną dziewczynę w seksi ciuszkach, ale macie tu ogromną dowolność...
... tylko bez przesady oczywiście
Chyba żaden pan nie zarzuci Wam, że źle dobrałaś odcień bluzki do spodni czy spódnicy.
Fajnie zobaczyć ładną dziewczynę w seksi ciuszkach, ale macie tu ogromną dowolność...
... tylko bez przesady oczywiście
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

"dla mnie najwazniejsze jest zeby ubranie bylo czyste i schludne, a czy to styl czy jakis inny to juz mnie nie interesuje no chyba ze sytuacja wymusza zalozenie odpowiedniego stroju "
I ja sie pod tym podpisuje, chociaz jak ostatnio zobaczylam mojego lubego ktory pomalowal swoje glany na rozowo, to sie usmiechnelam i poszlam w druga strone
I ja sie pod tym podpisuje, chociaz jak ostatnio zobaczylam mojego lubego ktory pomalowal swoje glany na rozowo, to sie usmiechnelam i poszlam w druga strone
Ostatnio zmieniony 19 paź 2004, 21:24 przez alzacja, łącznie zmieniany 1 raz.
Mi ubior duzo mowi o czlowieku i zwracam na niego uwage. Ale nie na marki, ceny etc., tylko na styl, dopasowanie do sytuacji. Mozna wyczytac sporo informacji, jesli ktos umie to czytac.
Co do kobiet, to jest to sprawa zlozona. Sa takie, ktore zawsze wygladaja z klasa. A inne, ktore zawsze jak... no bez klasy
A tak przy okazji to witam wszystkich, bo to sa moje poczatki na tym forum, choc juz sporo poczytalam
Co do kobiet, to jest to sprawa zlozona. Sa takie, ktore zawsze wygladaja z klasa. A inne, ktore zawsze jak... no bez klasy
A tak przy okazji to witam wszystkich, bo to sa moje poczatki na tym forum, choc juz sporo poczytalam
DeLijKa pisze:Cytrynka ciuchy odwzorowują w jakimś tam stopiniu naszą osobowość, a trzeba być najlepiej sobą :564:
Ciuchu odzwierciedlają osobowosc , tak

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Mi się dziewczyny w glanach, obdartych dżinsach, brudnych bojówkach i w stylu hippisowskim w ogóle nie podobają. Kobieta to kobieta i już. Ma się od chłopaka odróżniać. Zresztą mężczyźni też się oglądają za takimi, które mają buty na wysokim obcasie i są bardzo kobiece, mimo że obok mają swoją dziewczynę w glanach.
Świat ma kolor lodów pistacjowych 
Nie ma konkretnego ubioru przypasowanego do konkretnej osobowści, nie można powiedzieć że człowiek w dresie jest taki a w garniturze taki. Tak misię wydaje że odzwierciedlanie osobowości to np. jak się dobiera kolory, stroje, ich czystość, schludność itp itd...mariusz pisze:A jakie ubranie odzwierciedla jaką osobowość??
Sztuka życia to cieszyć się małym szczęściem...
- Zielonowłosa
- Entuzjasta
Dla mnie sposób ubierania jest bardzo ważny. W końcu przy pierwszym kontakcie oceniamy najpierw wygląd zewnętrzny, na który składa sie uroda, figura, sposób poruszania się no i UBIÓR. Osoby zwracające moją uwagę zawsze, przynajmniej w małym stopniu, swoim stylem przypominają mój. Choć nie łatwo takich spotkać, gdyż lubię proste, lekko artystyczne kroje w ciemnych kolorach (zwłąszcza czarne), a do tego odpowiednie dodatki, głównie srebro, jedak nie jest tak strasznie.
Co do glanów- posiadam, ale zakładam głównie na koncerty... Jest pewien wiek, kiedy glany cieszą sie wielką sympatią, jak i osoby je noszące (chodzi mi tu o dziewczyny). Ale faktycznie później bardziej odpychają. NAtomiast w obcasach coś jednak jest. Rzadko w nich chodzę, ael zawsze widać efekt
Wrecz, można się nieźle zdziwić.
Ech, rozpisałam się. Pozdrawiam.
Dla mnie sposób ubierania jest bardzo ważny. W końcu przy pierwszym kontakcie oceniamy najpierw wygląd zewnętrzny, na który składa sie uroda, figura, sposób poruszania się no i UBIÓR. Osoby zwracające moją uwagę zawsze, przynajmniej w małym stopniu, swoim stylem przypominają mój. Choć nie łatwo takich spotkać, gdyż lubię proste, lekko artystyczne kroje w ciemnych kolorach (zwłąszcza czarne), a do tego odpowiednie dodatki, głównie srebro, jedak nie jest tak strasznie.
Co do glanów- posiadam, ale zakładam głównie na koncerty... Jest pewien wiek, kiedy glany cieszą sie wielką sympatią, jak i osoby je noszące (chodzi mi tu o dziewczyny). Ale faktycznie później bardziej odpychają. NAtomiast w obcasach coś jednak jest. Rzadko w nich chodzę, ael zawsze widać efekt
Ech, rozpisałam się. Pozdrawiam.
wg mnie ubior swiadczy o czlowieku(charakterze,subkulturze),jesli ktos chodzi w glanach to wiadomo ze ta osoba nie slucha techno
a co do dziewczyn i glanów to moda na power flower już się kończy...ale nie mam nic przeciwko jeśli ich nie zakładaja do teatru

a co do dziewczyn i glanów to moda na power flower już się kończy...ale nie mam nic przeciwko jeśli ich nie zakładaja do teatru
Prędzej na wiosnę zamilkną ptaki, niż kobieta oprze się czułym zalotom młodego mężczyzny.
Owidiusz
Owidiusz
jesli ktos chodzi w glanach to wiadomo ze ta osoba nie slucha techno
Moj znajomy slucha (w sumie sluchal) tylko heavy-metalu i nalezy do odpowiedniej subkultury. Jednak kiedy namowilem go zeby posluchal albumu Scooter'a - Back To The Heavyweight Jam to nie slucha tylko i wylacznie heavy-metalu.
Ubior - pewnie, ze swiadczy o subkulturze, ale to nie znaczy, ze dziewczyna czy chlopak jest "inny".
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”