przyłączam się do pytania, czemu tam nie ma być ciebie?
To nie męska impreza, więc...
Co do spotkania z koleżanką w nocy. Sami wyznaczamy granice co uznajemy za przekroczenie granicy. I dla mnie spotykanie się w nocy z dziewczyną którą on ledwo zna nie jest niczym zwykłym.
co wy byscie zrobili??
Moderator: modTeam
Dzindzer pisze:a dlaczego ciebie tam nie było
dla czego nie poszłas z nimi
on ma szkole 140 km odemnie i to bylo fizycznie niemozliwe.
a jezeli jestescie ciekawi jaki jest ciag dalszy po wczorajszej imprezie to jest tak:dzwonil do mnie rano powiedzial ze obudzil sie z kolezankami w jednym lozku,jego kumple w drugim pokoju bez zadnych lasek....a on nawet nie pamieta jak sie znalazl w tym pokoju...dzis wraca ze szkoly i taki opiernicz dostanie ze sie niepozbiera:(ja nie wiem co robic:((((

Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem
papewa pisze:rano powiedzial ze obudzil sie z kolezankami w jednym lozku,jego kumple w drugim pokoju bez zadnych lasek....a on nawet nie pamieta jak sie znalazl w tym pokoju...
A ciekawe czy pamięta co robił z tymi laskami, może też nie

"Jestem oazą spokoju. Kwiatem na tafli jeziora. Pier....nym ku.wa drzewem na brzegu strumienia"
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”