co wy byscie zrobili??

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

zawe
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: zawe » 14 wrz 2007, 08:23

przyłączam się do pytania, czemu tam nie ma być ciebie?
To nie męska impreza, więc...

Co do spotkania z koleżanką w nocy. Sami wyznaczamy granice co uznajemy za przekroczenie granicy. I dla mnie spotykanie się w nocy z dziewczyną którą on ledwo zna nie jest niczym zwykłym.
Awatar użytkownika
papewa
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: papewa » 14 wrz 2007, 09:07

Dzindzer pisze:a dlaczego ciebie tam nie było
dla czego nie poszłas z nimi

on ma szkole 140 km odemnie i to bylo fizycznie niemozliwe.
a jezeli jestescie ciekawi jaki jest ciag dalszy po wczorajszej imprezie to jest tak:dzwonil do mnie rano powiedzial ze obudzil sie z kolezankami w jednym lozku,jego kumple w drugim pokoju bez zadnych lasek....a on nawet nie pamieta jak sie znalazl w tym pokoju...dzis wraca ze szkoly i taki opiernicz dostanie ze sie niepozbiera:(ja nie wiem co robic:(((( :? <zalamka>
Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 14 wrz 2007, 10:49

papewa pisze:on ma szkole 140 km odemnie i to bylo fizycznie niemozliwe.

czyli skoro ty znim nie mozesz isc to on w ogóle nie powinien, bo sie wkurzasz, bo towarzystwo mieszane.
papewa pisze:ja nie wiem co robic:(((( :? <zalamka>

widac :]
Awatar użytkownika
kml
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: kml » 14 wrz 2007, 10:56

papewa pisze:rano powiedzial ze obudzil sie z kolezankami w jednym lozku,jego kumple w drugim pokoju bez zadnych lasek....a on nawet nie pamieta jak sie znalazl w tym pokoju...

A ciekawe czy pamięta co robił z tymi laskami, może też nie ;)
"Jestem oazą spokoju. Kwiatem na tafli jeziora. Pier....nym ku.wa drzewem na brzegu strumienia"
zawe
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: zawe » 14 wrz 2007, 13:45

czyli skoro ty znim nie mozesz isc to on w ogóle nie powinien, bo sie wkurzasz, bo towarzystwo mieszane.

a ciekawe jakby on zareagowal, gdyby to od Ciebie usłyszał takie rewelacje <diabel>

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”