a tak na serio to... na pewno nie rzucam wszystkiego kiedy jakis facet okaze zainteresowanie moja osoba, czasami czekam cierpliwie (oooo tak wtedy potrafie byc bardzo cierpliwa 
Moderator: modTeam
a tak na serio to... na pewno nie rzucam wszystkiego kiedy jakis facet okaze zainteresowanie moja osoba, czasami czekam cierpliwie (oooo tak wtedy potrafie byc bardzo cierpliwa 

Odczekaj na chwilę, daj jej(i sobie) odpocząc od swoich zabiegań, może na horyzoncie pojawi się nowa, obiecująca ofiara
Bo z podrywaniem dziewczyny jest tak jak z negocjacjami w biznesie!!
Trzeba byc w miare konkretnym, otwartym i szczerym. Ale co jest najwazniejsze - to dziewczyna (lub klient zalezy do czego porownujemy) nie moze wiedziec, ze nam ratuje zycie. Czyli ze spokojem.
).
...lorenzen pisze:No i kardynalnym błędem jest pójście nieprzygotowanym - czyli randki w ciemno to amatorszczyzna, albo sport ekstremalny.
tego co piszesz to zbyt dlugo sie nieznacie wiec ona NIC o tobie niewiem ... niema sie w czym zakochac

Nieznaczy ze niemozesz jej w sobie rozkochac ... Moze zmiana numeru gg
ja swoja myszke podrywalem przez hmm zeby niesklamac jakies 5 lat
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 548 gości