Animal pisze:Uważasz Ted że nie spotka się poukładanej dziewczyny na dyskotece

Osobiście mam wrażenie, że spotkanie poukładanej dziewczyny
gdzieklowiek staje się dzisiaj bardzo poważnym wyzwaniem, chociaż wszystko, naturalnie, zależy od zwyczajów, jakie w danych miejscach panują.

...Ale odwaołajmy się do doświadczeń empirycznych chociażby: czy Tobie
Animal udało się tego dokonać? I jak to się przedstawia procentowo? Tj. poukładane vs niepoukładane
Animal pisze:Czyli te co się uczą dużo, są posłuszne mamie to już nie lubią sobie potańczyć
To według Ciebie oznacza poukładaną kobietę?

Boże broń od takich "wydrążonych" panienek.
Wujo Macias pisze:Wezcie sie "eksperci od klubow" nie osmieszajcie lansujac te jakze popularne, ale wcale niekoniecznie prawdziwe opinie, jak to pelno lambodziar w "lokalach rozrywkowych".
Wujo Macias pisze:Pewno, sa miejsca ktore mozna nazwac istna wylegarnia lachonow.
Po pierwsze: zdecyduj się na coś.

Po drugie: nie dopowiadaj tego, czego nie napisałem tutaj.
Wujo Macias pisze:Tylko, ze takie rzeczy sie wie, jak sie po klubach chodzi,a nie modzi teorie przed ekranem kompa.
A skąd Ty wiesz na jakich podstawach do swych teorii doszedłem?

Zresztą przeceniasz mnie, bo w tym topicu jeszcze żadnej teorii z prawdziwego zdarzenia nie przedstawiłem. Ot po prostu wyraziłem swoje zdanie wobec wątpliwych jakościowo pomysłów
Blazeja.
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
W ogóle mam wrażenie, że ludzie to istoty, które najwięcej mówią o tematach, na których się najmniej znają.

Szczecin Floating Garde 2050 Project.