Animal pisze:Może chodzi tu o:
- sprawienie że nigdy nie będzie się nudzić
nie nie o to chodzi , chodzi o to by sprawic by nudzenie sie z Tobą sprawialo jej przyjemnosc
Moderator: modTeam
Andrew pisze:ale skoro ja - stary chłop potrafi poderwac nawet młodsza od siebie o 20 lat dziewczyne , to koles który jest w wieku 20 lat powinien to robić o wiele lepiej
TedBundy pisze:tak sobie czytałem ten wątek z rosnącym przerażeniem, przeplatanym głębokim rechotem. I kolejny raz uświadamiam sobie, jaki skarb odnalazłem. Który nie wlazł mi do portfela, nie patrzył na metki moich ciuchów ani na markę pojazdu, którą posiadam.
TedBundy pisze:Andrew pisze:ale skoro ja - stary chłop potrafi poderwac nawet młodsza od siebie o 20 lat dziewczyne , to koles który jest w wieku 20 lat powinien to robić o wiele lepiej
znajdę Ci z dziesieć, których za ch.... byś nie wyrwał, a które po max pół h spuściły by Cię,bracie, na drzewo, naprawdęSorry, no offence, ale musiałem.
Mysiorek pisze:Andrew pisze:ale skoro ja - stary chłop potrafi poderwac nawet młodsza od siebie o 20 lat dziewczyne
A potrafisz to wytłumaczyć, dlaczego o 20 lat młodsza chciałaby być z Tobą nie na raz, ale do końca życia? Bo nie sądzę, żeby wszyscy to zrozumieli od razu
TedBundy pisze:
Nie każda jest warta Twego czasu, naprawdę..
cirilus pisze:wierzyłem, że to co robię, jest OK, ale teraz wiem, że nie
szukam (a właściwie szukałem) rówieśniczki....
TedBundy pisze:w przypadku młódek jak najbardziej. Ja piszę o tych bliżej 30-tki, wtedy normalnieją.
TedBundy pisze:..... Ja piszę o tych bliżej 30-tki, wtedy normalnieją....
cirilus pisze:to nie jest tak, że nie dbam o siebie, staram się codziennie wyglądać schludnie... co nie oznacza, że 5 godzin zajmuję łazienkęrozglądam się, ale niestety na razie nie znalazłem dziewczyny, [b]która mnie zaakceptuje[\b]
TedBundy pisze:Poczucie własnej wartości, cechy pozytywne, które na pewno posiadasz, pasję, intelekt, coś, co masz ciekawego do zaoferowania et
Axamer pisze:Andrew czasami 20 latki wolą starszych, co mają już własne życie że tak powiem itp itd.![]()
Poza tym autorze nie zmieniaj swego zachowania na siłę, chcesz sie jakoś dowartościować to napij się walnij komuś w pysk od razu Ci zelżya jeśli chodzi o dziewczyny to żałuj że nie trafiłeś do tych czasów co trzeba teraz ludzie są inni niestety. Bo tu ino by się wszyscy bawili itp itd zmieniali bo jest kłótnia to ino znajdź se inną/innego. a ile ja znam czy rodzinę czy jakieś inne rodziny co się pobierali jak mieli 20-22 lat i żyli szczęśliwie?
Jak któraś zaś przyjdzie po pomoc to powiedz żeby ona najpierw Tobie pomogła bo też masz problem.. i od razu uświadom żeby nie gadała że przyjdzie pora i na Ciebie itp. niech też CI pomogą te "koleżanki" coś za coś taki kraj
cirilus pisze:spokój i to, że nie odmawia się pomocy nie są dziś w cenie.... nacisk kładzie się na całkiem inne rzeczyjak to nazwać inaczej, niż spadek wartości uczuć??
cirilus pisze:to w końcu jak ma być?? nie można jednocześnie jechać w lewo i w prawo; co porada, to co innego - mogę być już chyba zdezorientowany??
neo7 pisze:Kasieńkia pisze:....co to znaczy kaszalot???
Kaszalot oznacza kobietę ze znaczną nadwagą cielesną.
Istnieje też kategoria paszczurów - czyli kobiet o niezbyt urzekającej urodzie.
Ale w końcu i tak charakter jest najważniejszy, nieprawdaż?
Ok, rozumiem wiec, ze nie jestem na tyle meski, zeby byc na tym forum.Przyszedlem tu tylko po porade, ale nie bede zaklocal juz waszego czasu.
Animal pisze:30 lat to ostatni dzwonek aby zaszaleć bo potem już uroda nie pozwala, taka 30 o tym wie. Zdajesz sobie z tego sprawę?
Ardaniss pisze:. I wychodze z zalozenia, ze jesli facet chodzi z dziewczyna, ktora po prostu jest oceniana jako... brzydka, to tylko dlatego, ze nie potrafil w danej chwili zdobyc ladniejszej
anika pisze:No nie wiem... ale w kręgu moich znajomych, facet który pokazałby się z jakimiś koralikami byłby uznany w najlepszym przypadku za metrosekusalnego.
anika pisze:To, ze większość facetów postępuje jak ch*je nie oznacza, że Ty też tak musisz.
Animal pisze:Tedek jakby tu powiedzieć ......30 lat to ostatni dzwonek aby zaszaleć bo potem już uroda nie pozwala, taka 30 o tym wie.
Animal pisze:Umiesz już dawać, teraz naucz się brać
neo7 pisze:Kaszalot oznacza kobietę ze znaczną nadwagą cielesną.
Istnieje też kategoria paszczurów - czyli kobiet o niezbyt urzekającej urodzie.
Axamer pisze:Poza tym autorze nie zmieniaj swego zachowania na siłę, chcesz sie jakoś dowartościować to napij się walnij komuś w pysk od razu Ci zelży
PinkDevil pisze:a jak nie - to znaczy ze nie sa przyjaciolkami, wiec obiektem seksualnym, a jak nie (po raz 2) to sa ladnie mowiac bardzo malo wartosciowymi stworzeniami.
vilmon1980 pisze:Ja jestem taki sam jak Ty, tzn. spokojny, otwarty na ludzi, zawsze staram się każdemu pomóc, itp. I co? I jakoś kobiety mnie nie omijają, a wręcz przeciwnie.
vilmon1980 pisze:.. bądź wrażliwy, ale nie bądź płaczką; bądź facetem z jajami, ale nie bądź sukinsynem. Kumasz?
vilmon1980 pisze:Czasem wychodziły z tego jakieś mniejsze lub większe flirty tudzież romanse, ale częściej to były porażki. Dopiero po owym roku udało mi się stworzyć trwalszy i poważniejszy związek.
Dzindzer pisze:Zreszta jak sie człowiek nastawia do swiata tak mu swiat odpłaca, chcecie widziec chu** facetów to oni sa.
axamer pisze:Jak któraś zaś przyjdzie po pomoc to powiedz żeby ona najpierw Tobie pomogła bo też masz problem.. i od razu uświadom żeby nie gadała że przyjdzie pora i na Ciebie itp. niech też CI pomogą te "koleżanki" coś za coś taki kraj
Dzindzer pisze:PinkDevil napisał/a:
a jak nie - to znaczy ze nie sa przyjaciolkami, wiec obiektem seksualnym, a jak nie (po raz 2) to sa ladnie mowiac bardzo malo wartosciowymi stworzeniami.
jak nie wystawia mu swoich kolezanek lub własnych tyłków to sa malo wartosciowe![]()
neo7 pisze:Powiedziałbym nawet inaczej, bardziej dosadnie - jakich szukacie (podświadomie) takich macie.
Zresztą dziewczyny są różne i różnie wybierają, ale są takie które postępują według pewnych schematów i zawsze "trafiają" na drani, nie wiedzieć czemu.
Dzindzer pisze:Axamer napisał/a:
Poza tym autorze nie zmieniaj swego zachowania na siłę, chcesz sie jakoś dowartościować to napij się walnij komuś w pysk od razu Ci zelży
z poradnika podtrzepakowego chłopca, załosne
Andrew pisze:Jak macie dawac tego typu rady, to dajcie sobie spokój ! i nawet nie chce mi sie rozpisywac dlaczego to jest idiotyczna rada
Axamer pisze:No tak on to już nikogo nie może poprosić o pomoc.. wązne żeby ino dawał od siebie pomoc innym,,,
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 132 gości