zalu pisze:jak ktoś ją chce to niech się z nią żeni,

Zalu, Po co Ty w ogole z nią jesteś?
Daj dziewczynie spokój zanim się zaangażuje. Gorzej jak już to zrobiła.
Moderator: modTeam
zalu pisze:jak ktoś ją chce to niech się z nią żeni,
zalu pisze:dziś byłem w bibliotece i poczytałem sobie ze 3-4 godziny i nie mam praktycznie żadnych wątpliwości. ona ma osobowość schizoidalną.
zalu pisze:a jak by ktoś chciał pomnie pojechać to mówię że to moja 5 dziewczyna z czego 2 były zdecydowanym introwertyczkami.
lollirot pisze:to co Ci się w niej podoba, że zdecydowałeś się z nią być?
Moze to jakies poczucie misji zeby leczyc odludkow.c-f pisze:i to mnie właśnie najbardziej w tym wszystkim zastanawia
A to mi sie najbardziej podoba.Zaburzenie typowo meskie przeca. Mniej niz 1 % populacji ma ;DDzalu pisze:ona ma osobowość schizoidalną.
zalu pisze:ak ktoś ją chce to niech się z nią żeni, ale bardzo wątipę by kiedykolwiek to się zdażyło
Jawka pisze:Zalu, Po co Ty w ogole z nią jesteś?![]()
zalu pisze:szczerze to jeszcze a mi ja ani nikt z mojej najbliższej rodziny nie spotkał jeszcze kogoś takiego? kogoś kto praktycznie nic nie mówi.
zalu pisze:jak się przejdzie do lekarza to może cos się bliżej wyjaśni.
zalu pisze:możecie sie ze mnie śmiać,
Dzindzer pisze:a czy ona przejawia chęc chodzenia do lekarza
neo7 pisze:Lilian napisał/a:
na co ty patrzyles jak zaczynaliscie byc z soba? na cycki?
Cycki niczemu tutaj moim zdaniem nie przeszkadzają. Wygląd też jest istotny.
Lilian napisał/a:
jakas dziecinada...
No i tyłeczek powinien być zgrabny.
neo7 pisze:moon napisał/a:
Uwielbiam ludzi z ktorymi moge sie nudzic i jest mi dobrze, z ktorymi nie musze dyskusji prowadzic nei wiem jakich bo i tak mi dobrze.
Mowa jest srebrem, a milczenie złotem.
Jawka pisze:Po przeczytaniu jego wypowiedzi powiedziałabym, że lepiej DLA NIEJ ;-)
Lilian pisze:nie no jasne ze wyglad jest wazny, ale jak sie z kims jest to nie tylko dla zgrabnego tylka
c-f pisze:najwidoczniej neiktórzy są tylko dla tego zgrabnego tyłka i tego, że ktoś umie nim kręcić
zalu pisze:to stwierdzam ja, inni i sama ona...
Lilian pisze:po co byc z kims kto nam nie odpowiada, przy kim milczenie staje sie uciazliwe i krepujace...
Daisy pisze:Jakby mi chłopak powiedział, ze powinnam isc do psychiatry... To by mi bylozajebiscie przykro.. Zaczelabym sie zastanawiac czy naprawde jest cos ze mna nie tak... czy raczej z nim.... Bylabym na niego bardzo bardzo zla i nie zapomnialabym mu nigdy:] a taki zwiazek nie mialby juz sensu wiec bylo by nara:]
Jakby mi chłopak powiedział, ze powinnam isc do psychiatry... To by mi bylozajebiscie przykro..
Daisy pisze:Bylabym na niego bardzo bardzo zla i nie zapomnialabym mu nigdy:] a taki zwiazek nie mialby juz sensuwiec bylo by nara:]
Chyba nie w tancu:) tutaj mozesz jedynie stwierdzic czy ma ochote na seks, bo co powiesz o charakterze? Nie wiem jak mozna powiedziec cos o charakterze inteligencji mozgu i cechach ukrytych na podstawie dajmy na to stawiania stopneo7 pisze:Naprawdę to jak dziewczyna się porusza mówi bardzo dużo o niej, zanim jeszcze się do niej zagada.
Ja sie nie zgadzam. Nie wiadomo po tym opisie CO JEST PRZYCZYNA tego stanu, czy sie tak urodzila nic nie mowiaca czy cos sie gdzies kiedys stalo ze nikomu nie ufa, czy ma taka osobbowosc. Ja mam kolezanke ktora ze swoja przyjaciolka (a raczej dwiema) rozmawia o wszystkim jak nie ona:> a z nikim innym sie nie otworzy. Teraz rozmawia tak jeszcze ze swoim facetem. Ja z nia sie kiedys spotykalem jako kumple i dopiero gdzies po 6-7 kilku godzinnym spotkaniu zaskoczyla mnie dyskusja na tysiac tematow gdzie nie musialem jej ciagnac za jezyk, zaczela gadac wiecej odemnie! Potem nie mielismy dluzej kontaktu i ostatnio jak sie spotkalismy znow mowila malo, pod koniec spotkania juz normalnie:) Przeciez on nie napisal (autor) ze ona jest inna i gorsza, tylko ze ma klopot z jej cisząmoon pisze:To z Twoim rozumieniem chyba cos nie tak. Ona juz taka jest.Taki ma charakter, taka osobowosc. Tylko Ty chyba nie umiesz pojac ze to co rozne od Ciebie tez jest w normie.
Skad o tym wiesz? Po czym ewentualnie to poznajesz?zalu pisze:Ona jest tak pochłonięta introspekcją
Wlasnie o to mialem zapytac:) jak jest na gg.zalu pisze:z nią można rozmawiać na gg, w realu nie mówi praktycznie nic.
A gdzie autor napisal ze ona jest totalnym ćwokiem, psycholem. Napisal, ze maja problem z ktorym sie NIE DA zyc, ja tez bym nie potrafil byc z osoba ktora mi powie 2 razy czesc/dzien i ze 2 zdania, ze np. zupa za slona. Tak czy siak, czy jestes pewien, ze zrobiles wystarczajaco duzo, zeby ja "rozkrecic" ? A moze to taki przypadek jak moja kolezanka? Tobie wystarczy krecenie dupa i seksowne poruszanie sie, a koledze nieneo7 pisze:Jak masz takie podejście do dziewczyny że robisz z niej osobę chorą psychicznie, której to już tylko psychiatra może pomóc, bo psycholog jak twierdzisz to za mało, to może i dobrze że ona z tobą nie będzie.
No tak bo gdybys byla TAKIM przypadkiem to i tak nie umiala byc nic powiedziecmoon pisze:ak by mi moj facet wyskoczyl z psychiatra z powodu malomownosci to by w ryja dostal raz a porzadnie i wiecej by mnie nie zobaczyl.
Hyhy pisze:A gdzie autor napisal ze ona jest totalnym ćwokiem, psycholem. Napisal, ze maja problem z ktorym sie NIE DA zyc
Hyhy pisze:Tobie wystarczy krecenie dupa i seksowne poruszanie sie, a koledze nie
To ocenie po odpowiedzi na pytania dot. jej pracy (jesli ma). A problem ma on (jesli sa razem to juz w pewnym sensie ich problem) i prawdopodobmnie ona (jak sie z kimkolwiek gdziekolwiek dogaduje jak praktycznie nie da sie z nia nawiazac kontaktu). Psychiatra to nie tylko lekarz od czubow, bo to o czym pisze autor moze byc rowniez choroba, ktora wlasnie psychiatra potrafi wyleczyc. Nie znaczy to ze brak jej 5 klepkineo7 pisze:A dla tej dziewczyny toi nie jest problem, więc oni nie mają problemu tylko on ma.
neo7 pisze:o jej charakterze, o tym że jest pewna siebie, spontaniczna, sympatyczna, akceptuje siebie i swoje ciało, pełna pasji, energiczna, pełna życia.
neo7 pisze:Wierz mi ale to jak dziewczyna seksownie się porusza na parkiecie mówi bardzo dużo o jej charakterze, o tym że jest pewna siebie, spontaniczna, sympatyczna, akceptuje siebie i swoje ciało, pełna pasji, energiczna, pełna życia.
c-f pisze:a ja znam trochę takich, które wcale nie lubią tańczyć, a posiadają wymienione przez Ciebie cechyalbo takie, które właśnie uwielbiają, a w ogóle do tej charakterystyki nie pasują. jak to wytłumaczysz?
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 155 gości