Cechy:
Moderator: modTeam
wiesz jezeli ktos szanuje nasz czas to nie pozwoli na to zeby cos mu sie nagle "zapodzialo" poza tym zyjemy w XXI wieku i istnieje cos takiego jak np koworka zeby powiadomic ze sie spozni ( i nie wmawiajcie mi ze wiele osob nie ma komorki, albo ze "akurat sie rozladuje" - ten tekst mnie zawsze rozwala) Poza tym tendencja do spozniania chyba nie jest zalezna od plci... no chyba ze naleze do paru wyjatkow potwierdzajacych regule 

Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
komorki, albo ze "akurat sie rozladuje" - ten tekst mnie zawsze rozwala
to wcale sie tak rzadko nie dzieje ... niedawno pisałaś post w moim temacie "pierwsze wrażenie niewypałem" ... wyobraź sobie że w tam opisanej sytuacji musiałem zapamiętywać numer komórki bo mi sie rozładowała ... a akurat miałem ze sobą w plecaku tylko książke do angielskiego i żadnego długopisa ... heh komórki bywają okrutne
wg mnie gdyby wszyscy byli ze soba szczerzy to nie bylo by tylu problemow w zwiazkach, dlatego zawsze postuluje za szczeroscia i jestem z niej znana, chociaz czasami trudno przychodzi zeby byc szczerym
Nie chodzi mi tu o kłamstwa w sytuacjach zwrotnych dla związku ... wyobraź sobie świat całkowicie pozbawiony kłamstwa
Maverick pisze:CZasem ludzie latwiej wierza w klamstwo niz w prawde.
Szczególnie jeżeli kłamstwo pokrywa się z naszymi wyobrażeniami.
Zło w dłuższej perspektywie nie ma w ogóle mocy. Zło, które przeżywasz, ma wyłącznie za zadanie zwrócić Twoją uwagę na to, czego się jeszcze musisz nauczyć, aby móc widzieć i czcić dobro wokół siebie.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”