Cechy:

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 14 paź 2004, 20:43

Jakie przemyślenia. To jest wku***ce. W końcu jest to dorosła osoba i powinna dotrzymywać słowa. Rozumiem 5 min bo korki ale 30 to już ogromna przesada.
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, wcale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 14 paź 2004, 20:46

To zwykłe (jesli sie powtarza a osoba nas zna i wie jakie mamy zdanie ) robienie nas w hu....a !! i trza to tepic jak zaraze w sredniowieczu ! :547:
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Adam

Postautor: Adam » 14 paź 2004, 20:48

No ale często sie zdarza coś co może wywołać spóźnienie ... nie rozumiem jak można robić z tego taką afere ... to sie coś zapodzieje czy zostawi coś u kogoś i trzeba bedzie to zastąpić (ale głupie przykłady :/) ... mi sie takie coś nigdy nie zdarza ... ale kobiety są bardziej roztargnione ...
Awatar użytkownika
Elspeth
Weteran
Weteran
Postautor: Elspeth » 14 paź 2004, 20:53

wiesz jezeli ktos szanuje nasz czas to nie pozwoli na to zeby cos mu sie nagle "zapodzialo" poza tym zyjemy w XXI wieku i istnieje cos takiego jak np koworka zeby powiadomic ze sie spozni ( i nie wmawiajcie mi ze wiele osob nie ma komorki, albo ze "akurat sie rozladuje" - ten tekst mnie zawsze rozwala) Poza tym tendencja do spozniania chyba nie jest zalezna od plci... no chyba ze naleze do paru wyjatkow potwierdzajacych regule ;)
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 14 paź 2004, 20:54

To niech wstanie np. godzine predzej !! co Ty nam tu prubujesz insynuowac ! no co ?? :547:
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Adam

Postautor: Adam » 14 paź 2004, 21:00

komorki, albo ze "akurat sie rozladuje" - ten tekst mnie zawsze rozwala

to wcale sie tak rzadko nie dzieje ... niedawno pisałaś post w moim temacie "pierwsze wrażenie niewypałem" ... wyobraź sobie że w tam opisanej sytuacji musiałem zapamiętywać numer komórki bo mi sie rozładowała ... a akurat miałem ze sobą w plecaku tylko książke do angielskiego i żadnego długopisa ... heh komórki bywają okrutne
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 14 paź 2004, 21:06

Przyznaje sie bez bicia, ze rano na zajecia zdazam z reguly akurat zupelnie na czas (czasem plus/minus 5 min :D). Nie ma szans, zebym wstala specjalnie godzine wczesniej :p
Awatar użytkownika
Hardcore
Weteran
Weteran
Postautor: Hardcore » 14 paź 2004, 22:10

:567: nieszczerość
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Obrazek
Adam

Postautor: Adam » 14 paź 2004, 22:18

Kłamstwo częściej bywa błogosławieństwem niż przekleństwem ... dla obojga osób
Awatar użytkownika
Elspeth
Weteran
Weteran
Postautor: Elspeth » 14 paź 2004, 22:21

wg mnie gdyby wszyscy byli ze soba szczerzy to nie bylo by tylu problemow w zwiazkach, dlatego zawsze postuluje za szczeroscia i jestem z niej znana, chociaz czasami trudno przychodzi zeby byc szczerym
cytrynka
Maniak
Maniak
Postautor: cytrynka » 14 paź 2004, 22:21

nie lubie jak ktos sie spoznia bo jestem stasznie niecierpliwa
Adam

Postautor: Adam » 14 paź 2004, 22:32

wg mnie gdyby wszyscy byli ze soba szczerzy to nie bylo by tylu problemow w zwiazkach, dlatego zawsze postuluje za szczeroscia i jestem z niej znana, chociaz czasami trudno przychodzi zeby byc szczerym

Nie chodzi mi tu o kłamstwa w sytuacjach zwrotnych dla związku ... wyobraź sobie świat całkowicie pozbawiony kłamstwa
Awatar użytkownika
Elspeth
Weteran
Weteran
Postautor: Elspeth » 14 paź 2004, 22:35

swiat pozbawiony klamstwa? to jest utopia, klamstwo jest wygodne, lepiej (bezpieczniej) jest sklamac niz powiedziec prawde, klamstwo to droga na skroty
Adam

Postautor: Adam » 14 paź 2004, 22:48

heh nie przekonam cie ... ja też wole prawde chodźby i najstraszniejszą ... wszystkie osoby tak mówią ale i tak większość wolałaby żyć w nieświadomosci ...
Awatar użytkownika
Elspeth
Weteran
Weteran
Postautor: Elspeth » 14 paź 2004, 22:51

i to jest straszne, chociaz jeszcze gorsze jest chyba to ze czesto ludzie tez nie potrafia docenic tego ze jest sie z nimi szczerym Czasami mam wrazenie ze nie jestem wychowana na te czasy. Ehhh...
Adam

Postautor: Adam » 14 paź 2004, 22:59

Czasami mam wrazenie ze nie jestem wychowana na te czasy

Ja mam tak samo ... ale kocham technike i ciesze sie że żyje w obecnych czasach :D
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 15 paź 2004, 09:18

CZasem ludzie latwiej wierza w klamstwo niz w prawde.
Awatar użytkownika
damian24
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: damian24 » 15 paź 2004, 09:19

Maverick pisze:CZasem ludzie latwiej wierza w klamstwo niz w prawde.

Szczególnie jeżeli kłamstwo pokrywa się z naszymi wyobrażeniami.
Zło w dłuższej perspektywie nie ma w ogóle mocy. Zło, które przeżywasz, ma wyłącznie za zadanie zwrócić Twoją uwagę na to, czego się jeszcze musisz nauczyć, aby móc widzieć i czcić dobro wokół siebie.
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 15 paź 2004, 13:47

Nie cierpie dwulicowosci i obludy, chamstwa, klamstwa, a co do spozniania - to zalezy ile ktos sie spoznia i czy uprzedzi o tym fakcie. Sama czasem sie spozniam :p (ale to zdarza sie tylko rano)
Adam

Postautor: Adam » 15 paź 2004, 17:37

chamstwa

po zachowaniu moich kumpli można zauważyć że chamstwo staje sie elementem popkultury :/

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”