Co to znaczy ze ktos jest kogos wart ? i dlaczego zakładajać nie jest wart ? a moze jest odwrotnie ? Jak coś sie sypie w zwiazku , albo ludzie sie rozchodza to mówi sie On /Ona nie była Ciebie wart/a Dlaczego ? bo ktos koms rogi doprawił
Wiara a seks
Moderator: modTeam
WART CIEBIE
? dziwny tekst , "bedzie potrafił zrozumiec i docenic twoje podejscie do zycia " to juz lepszy !
Co to znaczy ze ktos jest kogos wart ? i dlaczego zakładajać nie jest wart ? a moze jest odwrotnie ? Jak coś sie sypie w zwiazku , albo ludzie sie rozchodza to mówi sie On /Ona nie była Ciebie wart/a Dlaczego ? bo ktos koms rogi doprawił
bzdura ! a moze mu sie nalezało ! a moze nie ! :564:
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Jasne Krzysiu - "... wart Ciebie .." to głupie sformułowanie, dlatego je rozwinąłem, w każdym razie chodzi mi o to co dalej, by docenił i zrozumiał - ja pewnie bym nie zrozumiał, a doceniam raczej inne wartości w kobiecie niż dziewictwo.
Pozdr i cieszę się, iż jesteś czujny o poranku - jeszcze chwilka i zaczniemy się bóść - tylko nie mów, że nie masz rogów :547: :547:
:564:
Pozdr i cieszę się, iż jesteś czujny o poranku - jeszcze chwilka i zaczniemy się bóść - tylko nie mów, że nie masz rogów :547: :547:
:564:

ptaszek pisze:Jestem osobą wierzącą i należę do tej mniejszości, która jest za seksem po ślubie.....ITD
Twoje podejście do sprawy jest imponujące i szanuję Cie za to, ale dla mnie zupelnie niezrozumiałe.
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
eng --> dodałam, przecież że z tym ślubem bywa różnie... co będzie dalej to przewidzieć nie można, ale w końcu jest to złożona przysięga - i Bogu i drugiej, ukochanej osobie. A jeśli ktoś przysięga, to powinien wiedzieć i liczyć się z tym, co owo słowo znaczy.
Co do wytrwałości, to mam nadzieję, że mi się uda.. bo jak wiadomo kwestia jest kusząca, a człowiek jej uległy
Ale się trzymam.
PS. Baranisu --> ONA! nie on <szczegół> :P
Co do wytrwałości, to mam nadzieję, że mi się uda.. bo jak wiadomo kwestia jest kusząca, a człowiek jej uległy
PS. Baranisu --> ONA! nie on <szczegół> :P
"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
ślub (kościelny) jest pewnym gwarantem, że będzie sie ze sobą do końca
Nie, bo nie to ślub kościelny ma w ogóle na celu. Po to się ślubuje przed Bogiem i dlatego jest tak ważny dla wierzących, że w tym powalonym świecie kroczy się razem przez życie z pomocą i błogosławieństwem Boga. Dzięki ślubowi możemy liczyć na wsparcie "z góry", a bez niego - nie. I taki jest sens ślubu.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”