na "partyzanta"

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
kurek
Maniak
Maniak
Postautor: kurek » 12 paź 2004, 09:34

slyszalem o lepszym
w autobusie siedzi sobie parka
[chlopak]-wiesh, co?zajebiscie sie w tobie censored zakochalem.
[dziewczyna]-ja w tobie censored tez

czy to bylo piekne wyznanie milosci?
to yba zalezy od poziomu intelektualnego rozmowcoof
tak samo z tym waszym textem
moze i jest genialny ale dla pewnej grupy osob nie na naszym poziomie
Zamykam oczy i udaje ze nie widze...
Zatykam uszy i udaje ze nie slysze...
Zamykam serce i udaje ze nie czuje...
To nie jest yba najlepsza modlitwa...
.:LZY:.
Adam

Postautor: Adam » 13 paź 2004, 18:34

ja nie wiem co o tym myslec kiedys na obozie podobała mi się fajna dziewczyna o takim hasełku to w ogóle nie pomyslalem ale dalem jej misia co w automacie po 5 probach wyciągnąłem kombinowałem jak kon pod gore a ona po prostu była zainteresowana kim innym ale nie pokazała mi tego i teraz sami powiedzcie czy warte to było tyle zachodu ??? nie lłatwiej było by rzucić takim tekstem ? nie musiał bym sie tyle męczyć.

Ciesze sie że podzielasz moje zdanie ... po raz kolejny powtarzam że pierwszy post (tematowy) był symbolem ... chodziło mi po prostu o bezpośrednie wyrażenie tego co czuje ... skorzystałem z tej idei jednak zrobiłem to znacznie grzeczniej niż w 1 poście ... i tak bym tamtego nie użył bo rzeczywiście był hamski.
slyszalem o lepszym
w autobusie siedzi sobie parka
[chlopak]-wiesh, co?zajebiscie sie w tobie k*** zakochalem.
[dziewczyna]-ja w tobie k*** tez

no to już jest kompletny debilizm ... rozumiem żeby koleś tak powiedział ... sam znam takich downów ... ale że dziewczynie sie to podobało :/

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”