neo7 pisze:Jest za co złapać
Powiedzmy, bo poza pupa i biustem (+ te nieszczesne biodra) to jestem jak na avatarze ;]
Moderator: modTeam
neo7 pisze:Chyba żartujesz.
Mati_00 pisze:włochata i duże oczy?
tarantula pisze:Ja mam kompleksy ale...no wlasnie.Mam kompleks z powodu KOBIECYCH KSZTALTOW. Mam szerokie biodra,biust(swoje wazy:] ),drobne kosci Wszedzie gdzie sie nie obejrze lansowane sa kobiety: chude,bez wciecia w tali,maly biust,waskie biodra,szerokie ramiona.Czuje sie momentami jak mutant.
neo7 pisze:Kobiece kształty to ma być powód do kompleksów? Chyba żartujesz. Masz na czym siedzieć i czym oddychać. Jest za co złapać i o to chodzi, hehe.
... 8 kończyn i pajęczyna wychodząca z... ?
tarantula, pogieło Ciętarantula pisze:Czuje sie momentami jak mutant
ja teżyeti pisze: uwielbiam takie ,,mutacje''.
raczej koniakiem, cygarami i koniemyeti pisze:prawdziwego mężczyznę musi być czuć wódką, papierosami i kobietą
Blazej30 pisze:yeti pisze:prawdziwego mężczyznę musi być czuć wódką, papierosami i kobietą
raczej koniakiem, cygarami i koniem
tarantula pisze:Toz wlasnie o tym pisze ,ze dzisiaj bycie KOBIETA nie jest kobiece.
tarantula pisze:Nie zartuje.Jaki kanal nie wlacze, jaki film nie wypozycze to wszedzie te same kanony "kobiecej urody".
TedBundy pisze:niektórzy nie potrafią myśleć samodzielnie i dają sobie robić sieczkę z mózgu
TedBundy pisze:Szczać na nich.
przyjmują papierowe kategorie piękna, nie mając cienia pojęcia o stronie technicznej ich powstawania.
tarantula pisze:Swoja droga powiem (napisze) ,ze jestesmy ostro krytykowane przez mezczyzn ale obserwujac plec brzydsza stwierdzam ,ze procentowo ujmujac bardziej zaniedbani sa mezczyzni.Zero wyczucia jesli chodzi o ubior,wlosy,MYCIE SIE
yeti pisze:Co do większego zaniedbania mężczyzn, to fakt. Zastanawiam się, czy nie wynika to z tego, że są mniej podatni na różne mody i wolniej się zmieniają. Pamiętam jak chodziłem do szkoły, to kiedyś słyszałem jak woźna mówiła do jakiejś koleżanki, że ,,prawdziwego mężczyznę musi być czuć wódką, papierosami i kobietą''.
c-f pisze:co prawda to prawda-faceci o siebie nie dbają.i tak sobie myślę,że jak mam wybierać,t wolę wymuskanego i zadbanego metro od "prawdziwego" mężczyzny,który "pachnie" wlaśnietą przysłowiową wódką,papierosami i kobietąobawiam się niestety,że jeszcze długo zadbany facet będzie uchodziłza geja,pedała i w ogóle wszystko co najgorsze
.panowie,co to za powszechny wstręt do higieny,hmm?
tarantula pisze:I tak najwazniejsza dla mezczyzn czescia kobiecego ciala jest twarz.Jesli ma do wyboru super cialo ale "bez twarzy" i gorsze ale z pikna twarzyczka to wybierze to drugie.Nie ich wina, po prostu tak to dziala i coz zrobic
tarantula pisze:I tak najwazniejsza dla mezczyzn czescia kobiecego ciala jest twarz.
jamaicanflower pisze:Jestem zadowolona, że bardziej dba o siebie.
extraho pisze:mogą, jestem przykładem
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 196 gości