Czy zakończyć znajomość bez przyszłości.
Moderator: modTeam
Czy zakończyć znajomość bez przyszłości.
Witam. Proszę pomóżcie co robić. Kochałem kiedyś kobietę żonę mojego kuzyna, Ona mnie tylko lubiła i po 10 latach na nowo to moje uczucie wróciło lecz tym razem ze wzajemnością mimo iż początkowo tego nie chciałem no bo wiadomo mąż i dziecko a do tego ten mąż to mój kuzyn. Zaczęło się od zwykłych rozmów na GG potem telefony i oboje poczuliśmy się być sobie bardzo bliscy. Kochamy się. Ona z mężem i dzieckiem mieszka w Niemczech ale rodzinę ma w Polsce. Przyjechała na wakacje,spotykamy się jest cudownie ale ostatnio powiedziała mi że mnie kocha ale od męża nie odejdzie bo w Polsce dziecku nie zapewni takich warunków jak w Niemczech. Mąż się nie liczy bo już dawno by się rozeszli gdyby nie dziecko. Ona chce utrzymywać kontakty ale mówi że jesienią wróci do Niemiec. Co robić z takim uczuciem. Bardzo Ją kocham ale boję się tego uczucia bez przyszłości. Ona też jest w rozterce ale mówi że dla dziecka od niego nie odejdzie. Ja to zdecydowanie aprobuję ale jest mi cholernie trudno. Pomóżcie proszę
Raczej spadaj od niej i to jak najdalej!! Gdyby to był zwykły sexik bez zobowiazań byłoby OK, ale skoro twierdzisz, że ona Cie kocha a od męża nie zamierza odejść to wyrządzasz jej tylko krzywdę dając jakieś nadzieje i ciągnąc ten chory układ. Zresztą z tego co piszesz wynika, że nawet gdybyście zostali razem pewnie traktowałby Cię jako dostarczyciela pokarmu dla dzieciaka.
Grzeczne dziewczynki idą do nieba
Niegrzeczne na ziemi mają swój raj
Niegrzeczne na ziemi mają swój raj
-
- Pasjonat
- Weteran
- Weteran
- Weteran
Czyli okazalo sie ze nie ma ZADNYCH szans na bycie razem. Czylito o czym mowie a Ty sie ludzisz glupio tylko.Jaro670 pisze:Chciała od niego odejść i chyba po przyjeździe do Polski gdy zobaczyła jak "wesoło" się tu żyje postanowiła że chce dziecku dać lepszą przyszłość niż tu bo ja nie mam niemieckich papierów żeby tam dostać pracę itp.
- _normalna_
- Uzależniony
Kurcze nie ma sansu się ładowac w taki związek
cóż prawda jest taka, że owa kobieta pójdzie tam gdzie dostanie więcej (aby mogła żyć na pewnym poziomie i gadki o uczuciu można wsadzić sobie...) a znajomość z Toba potraktowała tylko jako odskocznię od nudnego życia matki, żony i kochanki. Niech zgadnę ona pewnie nie pracuje tylko płaszczy du pe w domu i szuka sobie atrakcji 

- PoznanPawelek
- Bywalec
Jaro670 pisze:Ona też jest w rozterce ale mówi że dla dziecka od niego nie odejdzie.
Gdyby rzeczywiście widziała z Tobą przyszłośc, odeszłaby.
A Tobie jak jest z myślą, że ciągnie dwie sroki za jeden ogon?
Z Nim jest Jej oki, a przy Tobie się jeszcze dowartościowuje. I nawet jeśli to jest to, czego chcesz, najpewniej zostaniesz z niczym.
Obudź się wreszcie.
mrt pisze:zakończyć tę znajomość, choćby nawet była z przyszłością.
Wiem słowo jak krem
krem na zmarszczki w mojej głowie.
krem na zmarszczki w mojej głowie.
- joj_sport87
- Maniak
Moim zdaniem zakończenie tej znajomości to tylko kwestia czasu. Mogłaby jeszcze byc jakaś nadzieja, gdyby jej mąż nie był Twoją rodziną. Gdybyś nie znał wszystkich stron. I co, ona się żali, że jest jej w związku źle. Dlaczego zatem ciągnie to małżeństwo na siłę. Chyba dziecko tu nie ma nic do rzeczy, a jest tylko wymówką i usprawiedliwieniem dla jej braku konsekwencji.
Nie mów mi tu o miłości, popatrz na to w ten sposób, że rozbijasz rodzinę.
Nie mów mi tu o miłości, popatrz na to w ten sposób, że rozbijasz rodzinę.
46
Ona Ci mówi, że z mężem dawno byliby po rozwodzie, gdyby nie dziecko. Czy Ty się do tego przyczyniłeś, czy to nie ma nic wspólnego z Tobą?
Ona twierdzi, że z mężem źle się układa. A skąd masz pewność, że Cię nie okłamuje?
Jeśli coś nie ma przyszłości, odejdź. Świat Cię mija, a Ty stoisz - tego chcesz?
Ona twierdzi, że z mężem źle się układa. A skąd masz pewność, że Cię nie okłamuje?
Jeśli coś nie ma przyszłości, odejdź. Świat Cię mija, a Ty stoisz - tego chcesz?
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”