co zrobic mam?
Moderator: modTeam
-
- Zaglądający
witam wszystkich,nie wiem moze juz bylo cos takiego a moze nie.od jakiegos czasu podobal mi sie chlopak z mojej szkoly,pisalam z nim na gg.nie bylo zbyt najlepiej-nawet nie wiem czemu.dopiero ostatnio zaczal mi mowic czesc w szkole,i jak zaczynalam rozmowe z nim to ze mna rozmawial.ostatnio byla impreza w jego miescie,to napisalam mu czy sie spotkamy-nie odpisal mi.na drugi dzien tez przyjechalam z nadzieja ze moze tym razem sie spotkamy... znowu mi nie odpisal,widzialam go jak byl z kumplami. pozniej pokazalam go kolezance i ona do niego podeszla,przedstawila sie i on zaczal mowic... ze ma dziewczyne;(ale mi tego nie powiedzial bo mu bylo glupio;(tylko ze zaden z jego najblizszych kolgow nie wie nic ze on ma dziewczyne!!moze on klamal?moze powiedzial tak bo byl juz lekko wciety?a moze ja mu sie nie podobam i dlatego tak powiedzial?co mam zrobic?pogadac z nim troche ciezko,dowiedziec sie czy na pewno ma ta dziewczyne?a jesli ma to jak mam o nim zapomniec?;(nikt inny mi sie nie podoba:(prosze o rade.pozdrawiam:*
-
- Pasjonat
upadly_aniol pisze:a moze ja mu sie nie podobam i dlatego tak powiedzial?
tak nie podobasz mu sie, jextes namolna, narzucasz sie i podniecasz bo ktos czesc powiedzial. nie widzisz, ze on cie zlewa.
Takiej namolnej to nie wiem czy ja bym sie chwaliła posiadaniem dziewczyny. do tego to wypytywanie kumpli, ty obsesje masz czy co
-
- Pasjonat
soulvibrates pisze:Poza tym teraz mowisz,ze Ci sie nikt inny nie podoba,poczekaj....toz on nie jedyny na swiecie
Byłas kiedys zauroczona? To nie dotrze do niej tak latwo...
Może byc tez tak, ze ten gosc ma po prostu pewne opory co do dziewczyn (nie ze jest gejem), taki strach przed podejsciem i po prostu rozpoczeciem rozmowy, czy umowieniem sie na spotkanie, chyba kazdy chlopak to zna
A gdy dorosne, chce zostac owocem jogobelli...
-
- Pasjonat
- Zaglądający
po pierwsze nie wypytywalam sie jego kumpli nic bo ja ich nie znam.moja kolezanka sie z nimi koleguje to sie zapytala to chyba nie jest obsesja?!!?!po drugie nie podniecam sie ze mi czesc powiedzial.Dzindzer pisze:tak nie podobasz mu sie, jextes namolna, narzucasz sie i podniecasz bo ktos czesc powiedzial. nie widzisz, ze on cie zlewa.
Takiej namolnej to nie wiem czy ja bym sie chwaliła posiadaniem dziewczyny. do tego to wypytywanie kumpli, ty obsesje masz czy co
- Wujo Macias
- Maniak
upadly_aniol pisze:po pierwsze nie wypytywalam sie jego kumpli nic bo ja ich nie znam.moja kolezanka sie z nimi koleguje to sie zapytala to chyba nie jest obsesja?!!?!po drugie nie podniecam sie ze mi czesc powiedzial.Dzindzer pisze:tak nie podobasz mu sie, jextes namolna, narzucasz sie i podniecasz bo ktos czesc powiedzial. nie widzisz, ze on cie zlewa.
tak, masz obsesje.
nie, nie podobasz mu sie.
tak, musisz odpuscic.
tak, zrobisz z siebie idiotke jesli dalej bedziesz mu truc.
Zapamiętaj jedną, żelazową zasadę: jak facet będzie chciał coś z Tobą zacząć, to zrobi wszystko, stanie na rzęsach, a znajdzie sposób na wyrwanie Ciebie. A z Tobą miał kontakt, mieliście się na gg, mówicie sobie "cześć". A jakie to ma znaczenie, że kogoś ma? Naprawdę myślisz, że wszystkie znajomości zaczynają się między wolnymi stronami?
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
- ksiezycowka
- Weteran
upadly_aniol, narzucasz sie. Jakby chcial cos z Toba zaczac to juz by zaczal.
Wyraznie widac ze TOTALNIE nie jest zaintersowany. Nie istotne czy ma dziewczyne.
Nalezy odpuscic i juz.
Dokladnie tak. Nie odwwracaj męsko-damskich ról kobieto
Nikt mnie nie zachęca, gadać jednak będę, bo mi się tak chce, że wytrzymać nie zdolen jezdem.
Jak będzie chciał, sam zrobi pierwszy krok... Widocznie nie chce... Rada: nie łaź za nim. To nie tak ma być. Nie podoba Ci się nikt inny, bo teraz jesteś ukierunkowana na niego i nie zauważasz innych chłopaków. Po prostu się zauroczyłaś. To przechodzi. Nie bój się. Masz 17? lat i wszystko przed Tobą...
Siekierę weź i porąb stół, gdy trudność się wyłania...
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”