się nie uganiam za nikim-wypraszam sobie... Ale fakt, że podobają mi się bardziej szczupli mężczyźni.ben. pisze:Zaczynam w to watpić... uganiacie się za 'szczurami' czy to jest ideał dzisiejszej kobiety??
Przypominasz mi takich facetów co to podchodzą, zagadują, a później jak dostają kosza to mówią: "co myślisz, że jesteś jakaś wyjątkowa?" "Czego mi brakuje, co Ci sie we mnie nie podoba?" itd itp...ben. pisze:Nie moge znaleść dziewczyny, laski czy jak to kto sobie nazywa a potrzebuje tego bardzo a bardzo i nie mam 16 lat tylko 23, kończe studia techniczne, dobrze zarabiam jak na swoj wiek, jestem poukładany, kulturalny, opiekuńczy, samodzielny, sam do wszystkiego dochodze ciężką pracą, jestem raczej śmiały, brzydal raczej ze mnie nie jest. Troche z romantyka też mam ale stąpam twardo po ziemi. Próbuje któryś tam raz zakręcić z jakąś laseczka mówi mi po pewnym czasie że jest ze mnie super chłopak inteligentny itp. i kończy sie to zawsze zostańmy przyjaciółmi
Twoja osoba nie musi wszystkich zachwycać...ben. pisze:Z ostatnią kobietką jak próbowałem to sie poźniej dowiedziałem że jestem dla niej zapoukładany za porzadny a ona sie takich boi. Co to do cholery jest
kiepsko Ci idzie ukrywanie tegoben. pisze:czy desperat niedługo może i tak... ale nie daje po sobie poznać.

czyli, że co? że niby musisz się pilnować? Moźe po prostu bądź sobą...ben. pisze:Zmieniłem sie bardzo od tego okresu, miedzy innymi dla tej która kiedyś poznam, ale zaczynam tracić motywacje robie to wszystko ale po co...
[ Dodano: 2007-05-12, 15:28 ]
to, że twój partner ma pieniądze to niczego nie zmienia. Myślisz, że jesli mój facet ma kasę to proszę go o nowe buty, perfumy czy inne? I dziwne te twoje statystyki...Co ty mozesz wiedzieć o 98%przedstawicielek naszej płci?ben. pisze:Ale jak są pieniążki to dla 98% kobiet kończa się wszystkie problemy
ben. pisze:Nie chce obraźić tu tych 2% bo to skarb który trzeba pielęgnować, aby nie daj boże nie wyginął.